Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kochane moje kobity, jestem zarobiona jak wół przyczepiony do kieratu. Nie mam czasu na nic, dni mijają jak szalone. Terminy umawiam na luty marzec, a telefony dalej dzwonią...trudno odmówić zwłaszcza jak trza spłacać kredyt a i samochód nowy by się przydał... i tak to leci...Ale bardzo za Wami tęsknię i sie reaktywuję na bank, jak tylko mi się trochę poluzuje.

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochane moje kobity, jestem zarobiona jak wół przyczepiony do kieratu. Nie mam czasu na nic, dni mijają jak szalone. Terminy umawiam na luty marzec, a telefony dalej dzwonią...trudno odmówić zwłaszcza jak trza spłacać kredyt a i samochód nowy by się przydał... i tak to leci...Ale bardzo za Wami tęsknię i sie reaktywuję na bank, jak tylko mi się trochę poluzuje.

optymistyczny w sumie ten wpis:D

• 3 weeks później...

Wszystkim moim drodzim przyjaciołom z Forum życzę

aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła

i ciepła rodzinnej atmosfery,

a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność

Ściskam Was świątecznie

Alunek z rodziną

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfATBcAZI4F6DKUvrnuHShgbX8BC8ffJfiimUZyJDMM0dHN0lN

W te piękne Święta
Bożego Narodzenia

Pragnę złożyć Wam życzenia,

Aby przy świątecznym stole nie zabrakło ciepła rodzinnej atmosfery, miłości, uśmiechu i radości.

A Nowy Rok 2013 przyniósł szczęście i pomyślność.

Życzy Arnika z Rodziną
:)

http://img716.imageshack.us/img716/1479/bozenarodzeniea.jpg