Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ojj prawda to...czloweik dlugo sie uczy sie i z czasem zaczyna dostrzegac pieknosc rzeczy prostych.

Ja sie podpisuje :) Cudnie juz jest!!!! Brawo Irma!!!

Zazdrosze tej architektury wnetrz...zdawalam nawet raz...nie dostalam sie a szkoda :(

Hmm chyba bedziesz miec taki piec jak ja ;) My mamy 24kW i tez spisuje sie super. Ó taki: http://www.r-eco.pl/images/stories/fotki/kociol.gif Czy to ten???

Biedny twoj mezulu...ale jakie poswiecenie! Ho ho

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmm chyba bedziesz miec taki piec jak ja ;) My mamy 24kW i tez spisuje sie super. Ó taki: http://www.r-eco.pl/images/stories/fotki/kociol.gif Czy to ten???

dokładnie, tylko 30kw :)

Nie, normalnie Aga może my jakąś rodziną jesteśmy...

Nie dość, że płytki wybieramy takie same to jeszcze piec...

dokładnie, tylko 30kw :)

Nie, normalnie Aga może my jakąś rodziną jesteśmy...

Nie dość, że płytki wybieramy takie same to jeszcze piec...

Hehe no prosze :lol: Wanne tez wybralysmy te sama ;)

A wlasnie. Czytalam o przygodach z Klarisa. Jaka w koncu wybraliscie?

A piec jest wspanialy! Teraz jak go juz ustawilismy, to chodzi caly tydzien jak ta lala i nic nie trzeba przy nim robic. Dokupilismy czujniki do pomieszczen i sam sie dostosowuje do temperatury otoczenia. Zawsze jest idealna temperatura w domu.

Ma tylko jedno ale...jest glosny (chociaz jak na piece tego rodzaju to ponoc nie ;)) Polecam wyciszyc podloge i drzwi.

my w końcu nie mamy clarissy tylko oval lux. Mąż się pomylił i już nie chciało nam się zmienić. Kupiłam do niej taki przelew z którego sie leje woda i jest w miarę ok.

My kotłownię mamy z dostępem od zewnątrz, tylko i wyłącznie, więc może nie będzie dużego hałasu. Cieszy mnie, że piec jest łatwy w obsłudze, bo kosztuje majątek, więc przynajmniej nie wydajesz tych pieniędzy na darmo. :D

Ale pewnie bedzie zaj...........y!! Jak sie za cos wiecej zapalci to i lepszy w uztkowaniu! Ja mialam ochote na ten drozszy - ale wiedzielismy ze cos za cos - troche mialam pzrez tamta zime zeby go jakos ogarnac ale na dzien dzisijszy jest dobrze - tzn mam nadziej ze bedzie :lol: :lol: :lol: bo w tym roku jeszcze nie odpalany byl!!!!

Mi doradzilii 20kW :roll: Szukałam 25 ale naczytałam się o przewymiarowaniu pieca, że to też niedobrze i kupiłam w końcu 20kW. Kurcze, może za mały :roll: Ale po roku nie widzę by miał klopoty z ogrzaniem domu. Fakt, nie było ostrej zimy :-?

No weź i bądź tu mądry... :(