Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Znając moje zboczenie to pewnie bym próbowała coś z drewnem kombinować ale nie wiem na ile to byłby trwały i tani sposób.

Podkłady raczej w ogóle pasować nie będą moim osobistym skromnym zdaniem ;)

A tak nawiązując do zdjęć z ogrodu - przepiękne są te pnie. Tylko pozazdrościć czegoś takiego :)

Hej

Irma...jejjjj jaka ty masz cudowna dzialke! Po prostu jak z bajki! Ja ja bym tak chciala :roll: Jest niesamowice przytulna. Czy ty masz tam sasiedztwo?

Co do betonu...sama nie wiem. To zdjecie ktore wkleilas kojarzy mi sie z nowoczesnymi skwerami. Widac takie w pieknych miastach.

Z kolei beton kojarzy sie z podworkiem babci. Dziadek sam porobil formy i poodlewal. Jakos tak sielsko wiejsko i fajnie :) To tej pory wszystko jest surowe. Mi wizja betonu w lesie nie przeszkadza, chociaz moze faktycznie kostka bedzie "cieplejsza"

I co ja mam Ci poradzic???

A środeczek się robi, a w zasadzie rodzi takie to są bóle...

Przywieźliśmy dziś blat do łazienki na dole, nasza łazienka ma położone płytki, ale za to nie dobudowaną jedną ściankę. Nic nie jest skończone... :cry:

Ale w tym tygodniu wejdzie Pan od elewacji drewnianej a zaraz po nim brukarz.

A nowina dnia jest taka, że mamy psa!

Jest to pies rasy " bez rasy" a na imię ma Trufla. Ma 2 miesiące i jest śliczna :)

no mam, jest u nas sklep, który tym handluje

te obrzeża to od nich?

zdaje się, że mają też płyty betonowe w dobrej cenie. A jak z jakością?

Tak, obrzeża tam tez kupisz.

Po moich płytach jeździmy samochodami. Nic nie pękło i chyba jest dobrze. Nie widzę zbytniej różnicy miedzy nimi a kostką.