Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Irma skierowano mnie tu aby podejrzeć ;) angel aparicci w łazience :) Bardzo mi się podobają te płytki a chciałam zobaczyć jak wyglądają na ścianie. Możesz zdradzic jak duża jest Twoja łazienka małżeńska :) . Ja planuję te płytki do małej łazienki ok. 5 m i nie wiem czy ten wzór nie przytłoczy jej i sprawi wrażenie,ze jest mniejsza :roll: jeśli masz już skończoną poproszę o zdjęcia. Zapytam jeszcze jakie dodatki planujesz bo drewno chyba nie pasuje a jakieś półki czy szafka z czego? Widzę ,ze wszystko masz urządzone z gustem więc na pewno dobrze doradzisz .

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Irma skierowano mnie tu aby podejrzeć ;) angel aparicci w łazience :) Bardzo mi się podobają te płytki a chciałam zobaczyć jak wyglądają na ścianie. Możesz zdradzic jak duża jest Twoja łazienka małżeńska :) . Ja planuję te płytki do małej łazienki ok. 5 m i nie wiem czy ten wzór nie przytłoczy jej i sprawi wrażenie,ze jest mniejsza :roll: jeśli masz już skończoną poproszę o zdjęcia. Zapytam jeszcze jakie dodatki planujesz bo drewno chyba nie pasuje a jakieś półki czy szafka z czego? Widzę ,ze wszystko masz urządzone z gustem więc na pewno dobrze doradzisz .

Łazienka jeszcze nieskończona. Ma 6,5m2. Ale płytki nie będą do sufitu. Zresztą wydaje mi się, że biale nigdy nie przytłoczą. Szafki mam zamiar zrobić z lakierowanego na wysoki połysk mdf.

Też mi się podoba ten co marekmarian wybrał ale do Ciebie faktycznie chyba lepiej pasuje coś takiego jak na trzecim zdjęciu malmuc.

Irmo, Ty wiesz wszystko :)

Podpowiedz mi gdzie mam szukać wykonawcy podłóg betonowanych żywicowanych (jak to się fachowo nazywa?). Czy to jest drogi biznes?

Irmo, piekny domek!

Nie przeczytalam wszystkiego ale obejrzalam wszystkie fotki i plany. Jestem pod wrazeniem. Baaardzo odbiega na plus od przecietnosci. Czekam z niecierpliwoscia na srodek jestem pewna ze zainspiruje, mimo ze moj projekt jest kompletnie inny.

Nie wiem dlaczego twierdzisz ze sie do niczego nie nadajesz, ale to niemozliwe - spojrz na swoj domek i rzesze fanow :)

Jutro bedzie lepiej!

jestem ostatnią osobą która się nadaje do wspierania, ale powiem:

Każdy z nas dąży w jakimś stopniu do absolutu... to oczywiste, zwłaszcza keidy pracujemy w obrębie 'jakosci'

Jak zerkniesz z dystansem na swój dom (sporo osób mądrzejszych ode mnie tak to widzi) dostrzegłabyś jak mocno innowacyjna i indywidualna (jakościowa etc.) jest Twoja inwestycja, jej wnętrza, to zobaczysz sama że robisz to bardzo dobrze (nie tylko jako inwestor). W tym czasie przy tak marginalnej ilości problemów (widzę tego więcej w innych dziennikach) postawiłaś bardzo ciekawy, oryginalny projekt. Zwłaszcza podoba mi się Twoje zdecydowanie i pragmatyzm w poszczególnych sytuacjach designersko budowlanych (świetna sprawa)

Bywa ze sprawy się nie układają, czasem nawet często. Ale tak już jest i nie należy z tego wyciągać jakichś pochopnych i emocjonalnych wniosków. Wnioski jeśli juz są ważne kiedy podobne sprawy w dłuższej linii nie działają. Pojedynczych zdarzeń nie bierz pod uwagę.

Aha, pamiętaj że w tej chwili jakieś nierówności (jeśli to w ogóle kwestia jakiegoś błędu lub pecha) są normalne. Jesteś zmęczona tym wszystkim. Masz za sobą dużo spraw. Nie jest to dobry moment na takie globalne wnioski :)

Zresztą niech się wypowiedzą inni, ja to tylko jestem tutaj satelitą... :)

jestem ostatnią osobą która się nadaje do wspierania, ale powiem:

Każdy z nas dąży w jakimś stopniu do absolutu... to oczywiste, zwłaszcza keidy pracujemy w obrębie 'jakosci'

Jak zerkniesz z dystansem na swój dom (sporo osób mądrzejszych ode mnie tak to widzi) dostrzegłabyś jak mocno innowacyjna i indywidualna (jakościowa etc.) jest Twoja inwestycja, jej wnętrza, to zobaczysz sama że robisz to bardzo dobrze (nie tylko jako inwestor). W tym czasie przy tak marginalnej ilości problemów (widzę tego więcej w innych dziennikach) postawiłaś bardzo ciekawy, oryginalny projekt. Zwłaszcza podoba mi się Twoje zdecydowanie i pragmatyzm w poszczególnych sytuacjach designersko budowlanych (świetna sprawa)

Bywa ze sprawy się nie układają, czasem nawet często. Ale tak już jest i nie należy z tego wyciągać jakichś pochopnych i emocjonalnych wniosków. Wnioski jeśli juz są ważne kiedy podobne sprawy w dłuższej linii nie działają. Pojedynczych zdarzeń nie bierz pod uwagę.

Aha, pamiętaj że w tej chwili jakieś nierówności (jeśli to w ogóle kwestia jakiegoś błędu lub pecha) są normalne. Jesteś zmęczona tym wszystkim. Masz za sobą dużo spraw. Nie jest to dobry moment na takie globalne wnioski :)

Jejjj czy zostaniesz moim psychoanalitykiem ;))??? Dolaczam do grona zmeczonych.

jestem ostatnią osobą która się nadaje do wspierania, {...}Bywa ze sprawy się nie układają, czasem nawet często. Ale tak już jest i nie należy z tego wyciągać jakichś pochopnych i emocjonalnych wniosków. Wnioski jeśli juz są ważne kiedy podobne sprawy w dłuższej linii nie działają. Pojedynczych zdarzeń nie bierz pod uwagę.

Marek, bardzo Ci dziękuję. Masz rację, to nie pora na wyciąganie wniosków. Mam nadzieję, że jak się już przeprowadzimy to bedę mogła się znowu skupić na pracy. To fakt, ze chciało by się być ideałem, a tu jeszcze tyle brakuje... :wink: