Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wielkie dzięki Mayland!!, nie wiem co u mnie z wyszukiwarką się dzieje, ale to nie pierwszy raz, jak mi nawet z testowym hasłem "dom" wyrzuca brak informacji.

Może właśnie przez to że wpisałaś słowo które ma tylko 3 literki. Wiem że bardzo wiele wyszukiwarek w internecie (w tym wiem prawie na pewno że i ta tutaj) ma zabezpieczenie że wyszukuje słowa dłuższe niż 3 litery. To ma zabezpieczyć stronę przed jej zablokowaniem kiedy ktoś wpisze sobie np literkę "a" i ona będzie wyszukiwać i wyświetlać wszystkie tematy w których pojawiła się ta literka. Po prostu informatycy ogólnie w większości przypadków uważają że 3 litery to za krótko na wyszukiwanie i nic logicznego nie można z 3 liter znaleźć i blokują (u mnie w pracy też mamy ten problem ponieważ nasz najważniejszy obecnie produkt ma 3 literową nazwę a nie można go znaleźć w wyszukiwarce na stronie) - na to się niestety już nic nie poradzi :/

http://images45.fotosik.pl/18/8e9321ca8840cd84.jpg

taką ścianę chcę za kozą tylko w innym kolorze. Jak ktoś znajdzie coś takiego w kolorze szarym to proszę o kontakt :)

BTW: dzięki Malmuc :wink:

A mi się z tego zdjęcia najbardziej schody podobają:] - są przepiękne i coś takiego chciałabym mieć (tylko z balustradą)

Irma!

Jestem u Ciebie "nowa" 8)

No i jestem pod ogromnym wrażeniem!Wszystko mi się podoba!

Projekt domku przepiękny! Zaciekawiła mnie też glazura w Twoich łazienkach. Piękna! A u dzieci tak wesoło! Masz nosa, powiem Ci!!!

O otoczeniu domku nie wspomnę :o :roll:

Jak ja Ci zazdroszczę tych pięknych drzew!!! Nawet tych liści, które teraz trzeba w niekończących się ilościach sprzątać :roll: :wink:

Kolejny piękny dom! I kolejne natchnienia !!!!

Dzięki!!!

Znowu padł mi komputer. Kupuję nowy, a teraz siedzę u małża. W klązdym razie nie dostaję żadnych powiadomień... :(

CO nowego?

Glazurnik skończył, dzisiaj mają podłączyć piec. Czyli dzisiaj mamy zacząć grzać, ale znając naszego pecha to nic z tego nie wyjdzie. Panowie od elewacji drewnianej działają, śpieszą się inaczej więc może do wiosny skończą...

Co do kostki:

Mogę kupić 9 t. kostki granitowej 6/4 w cenie 245 za tonę. Bardzo tanio i w moim mieście do odebrania. Tylko,że to jest prawie 80m2, a ja potrzebuję 30, 35...a gość nie chce sprzedać mniej tylko całość. Co robić??? Kupić i zrezygnować z płyt chodnikowych??? doradzcie coś. Uwielbiam kostkę granitową, ale wszyscy mówią, że jest niepraktyczna....

Irma!

Jestem u Ciebie "nowa" 8)

No i jestem pod ogromnym wrażeniem!Wszystko mi się podoba!

Projekt domku przepiękny! Zaciekawiła mnie też glazura w Twoich łazienkach. Piękna! A u dzieci tak wesoło! Masz nosa, powiem Ci!!!

O otoczeniu domku nie wspomnę :o :roll:

Jak ja Ci zazdroszczę tych pięknych drzew!!! Nawet tych liści, które teraz trzeba w niekończących się ilościach sprzątać :roll: :wink:

Kolejny piękny dom! I kolejne natchnienia !!!!

Dzięki!!!

DZięki I witaj :)

Mam nadzieję, że dom będzie się tak samo podobał jak już z nim skończę :)

Nie pomogę z kostką granitową bo się nie znam.

Wiem tylko jedno. W naszym mieście zrobili całe centrum w formie deptaka własnie z kostki granitowej. Zrobiła się z tego straszna wojna i chcieli władze do sądu pozywać bo się chodzic po tym nie daje. Wyprawa z wózkiem z dzieckiem to już prawdziwa wyczynówka. Ludzie niszczą buty, potykają się. Sama jak idę tamtędy to bluźnie pod nosem :oops:

Jak się to utrzymuje z biegiem lat to nie wiem. Na małej powierzchni wcale nie musi być niewygodne. W końcu to tylko kilka metrów od furtki do drzwi. Opisałam swoje doswiadczenia z granitową kostką bo tylko takie mam :lol: Ale przecież to bardzo popularny materiał brukarski więc moze warto? :roll:

ja bym u siebie nie dała - to że dorośli mają problemy z chodzeniem bo to nierówne i nogi bolą to nic. niestety dzieci się na tym potykają (bo które dziecko wolno chodzi). znajomi zrobili po czym musieli wymieniać na betonową po tym jak dziecko dwukrotnie głowę rozbiło. nie mówiąc o tym że ja chodząca na szpilkach musze po czymś takim iść na palcach co jest trudne i bolesne. w krakowie w niektórych miejscach to na romantycznym spacerze mój luby mnie na rękach przenosił :lol:

ja bym u siebie nie dała - to że dorośli mają problemy z chodzeniem bo to nierówne i nogi bolą to nic. niestety dzieci się na tym potykają (bo które dziecko wolno chodzi). znajomi zrobili po czym musieli wymieniać na betonową po tym jak dziecko dwukrotnie głowę rozbiło. nie mówiąc o tym że ja chodząca na szpilkach musze po czymś takim iść na palcach co jest trudne i bolesne. w krakowie w niektórych miejscach to na romantycznym spacerze mój luby mnie na rękach przenosił :lol:

Noo... Sprobuj Karmelicka przejsc w butach na obcasie. :evil: :evil: :evil: Nawet nie musza to byc szpilki.

Dzięki za pomoc, najbardziej przekonujemnie argument o dzieciach, że nogi pokaleczą. w szpilkach nie chodzę. Nie miałam problemu z chodzeniem karmelicka, bo zazwyczaj pomykam na płaskim :) Ale dzieci...

Niestety, facet od kostki chce ją sprzedać w całości, czyli sporo więcej niż ja potzrebuję. Bo ma tez 17 ton kostki grubej. Facet się namyśla. Ja też...

Zawsze mogę pozostać pzry pierwotnym pomyśle połączenia betonowych płyt chodnikowych z odrobiną kostki, ale wtedy za kostkę zapłaciłabym sporo drożej.

cześć.

Trafiłem przypadkiemza kimśtam i co widzę? Piękny funkcjonelany dom, modne szarości, przestrzeń i brak sztampy no i ta działka... miodna. Gratuluję. Dziennik przeczytałem, komentarzy nie zdzierżę. Będę sobie zaglądał bo czekam na wnętrza.