Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kanapę bierze moja siostra, bo będzie mieć swoje mieszkanie

My kupiliśmy nową, na którą wziąż czekamy.

Za to wybrałam krzesła do tego stołu

będą o takie:

http://www.ikea.com/PIAimages/63580_PE171251_S3.jpg

mam nadzieję, że jeszcze ich nie pokazywalam

a do tego takie lampy:

http://www.swiatlamp.pl/images/product_images/popup_images/7415_0.jpg

Fajne :lol: Stół jest tak sliczny, ze chyba ze wszsytkim by dobrze wyglądał :lol:

A ja rozgladam się za kanpami do salonu i to co mi się podoba niestety poza zasiegiem a te na które mnie stać nie rzucają mnie na kolana.

Idealne byłyby kanapy wykonane jak narożnik arcobanelo lub w stylu Bauhaus. :roll:

w którymś wątku czytalem o farelkowaniu przez tydzień w takim pomieszczeniu... ale to był inny rodzaj domku (cos z konstrukcją), stał w lesie i musieli podobno bo nie było wogóle ruchu powietrza. Zresztą ten macher by to doradził pewnie... też mi przykro :(

wierzę ze jednak się uda, świat poskładany jest z nieprzewidywalnych zmian... :) :)

idę szukać jakiejś czekoady... :):)

Rób wszystko inne co mozna robić. Podłogę zrobisz na samym końcu. 3tyg czyli na początku grudnia mógłby układać jak wylewki będa suche. Do połowy by skończył a potem masz tydzień na zamieszkanie. To całkiem sporo bo przecież niektórzy przeprowadzaja sie weekend. :wink:

Są firmy które osuszaja wylewki pod parkiety.

zaczną układać na początku grudnia jak dobrze pojdzie, poxniej 2 tygodnie trzeba odczekac i dopiero cyklinowanie...czyli albo tuż przed bożym narodzeniem, albo juz po sylwestrze...niestety to jest wersja bardziej realna...

:cry:

czuję się okropnie, bo teraz niektóre osoby z mojej rodziny nie spoczną poki mi nie powiedzą 100 razy "a nie mówiłam"...czekają nas koszmarne święta

Skad ja to znam :lol: My zaczynajac budowę tak słyszelismy a potem coraz rzadziej a teraz z nami nie gadaja o tym :lol: :lol:

Olej to, w końcu to tylko i wyłącznie WASZA sprawa kiedy zamieszkacie a publika może WAM nagwizdać.

A co z górą? Tam też desek nie można układać?

Skad ja to znam :lol: My zaczynajac budowę tak słyszelismy a potem coraz rzadziej a teraz z nami nie gadaja o tym :lol: :lol:

Olej to, w końcu to tylko i wyłącznie WASZA sprawa kiedy zamieszkacie a publika może WAM nagwizdać.

A co z górą? Tam też desek nie można układać?

tam można by już, ale onie nie chcą tak, chcą zrobić wszystko na raz i mieć z głowy...