Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziendobry

co slychac i widac ? :D

Irma ja w koncu zglupialam i nie wiem jaka kostke kladziesz :oops:

Natomiast zaczelismy z mezem podchodzic do tego tematu :-? , musimy umawiac juz cos na wiosne i kupic material. Czytam rozne opinie na temat kostki granitowej i betonowej, no i wiem coraz mniej :-?

chcialabym pomieszac granit z plytami betonowymi.

Jesli masz jakies ciekawe fachowe stronki, inspiracje to prosze podrzuc.

kładę płyty betonowe50x50 pomieszane z kostką granitową :)

ale nie wiem czy opłaca się samemu kupować materiał. Ja płacę 100/m i w tym mam wszystko oprócz obrzeży. Gdybym kupowała sama to za płyty zapłaciłabym około 60zł m2

czy te plyty kladziesz tez na podjezdzie dla samochodu? jesli tak to czy nie martwisz sie np ze pękną?

Irma daj jakies zdjecia, zlituj sie :)

Dzis przyjdzie pierwszy "ktos" od bruku, zobaczymy :roll:

a takie cos tu Ci wrzuce :lol:

http://www.mfgranit.com/foto_realizacje/44.jpg

Irma, twój dom jest piękny! Na tle popularnych i podobnych do siebie projektów zwraca uwagę szlachetną prostotą i świeżością :) Do tego otoczenie... stare drzewa... Bardzo mi się to podoba!

A wiesz, że też wpadłam na pomysł, żeby połączyć kostkę granitową z betonowymi płytami? :wink: Nawet już robiłam próby w części ogrodu, mam trochę zdobycznej kostki i chciałam ją jakoś wykorzystać :lol:

Pozdrawiam :) :) :)

Irma, ile schną już Twoje wylewki? Przykro mi, że nie wyrobisz się do Świąt Bożego Narodzenia, ale będziesz miała za to pięknie i nie bedziesz musiała zaraz po wprowadzeniu poprawiać. Moi znajomi wprowadzili się po 9 mies. od rozpoczęcia budowy i już ściany i sufity popękały, po oknach cieknie ...

A mozesz pochwalić sie projektem ogrodu ?

Amonite: wielkie dzięki, miło mi zwłaszcza, że nasze domy są całkiem różne. Chociaż w sumie oba są prosciutkie, w pozytywnym znaczeniu tego słowa

TomKa: moje wylewki schną od maja... :x

JAk gdzieś znajdę to wrzucę projekt ogrodu. Tylko, że układ kostki całkiem zmieniłam, ze względu na ukształtowanie terenu