Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka

Ja tu pierwszy raz zwiabiona płytkami :D

No ale te to mnie powaliły:

http://www.viakeramika.ru/img/post/tau_ceramica/gra/basalto_azul.jpg

Nie wiesz czy do nich są też ścienne? Strasznie mi się podoba połączenie ciemnego szarego z brudnym różem, a w dodatku bardzo by mi pasowało :lol:

A w ogóle bardzo ładny domek, wszystko starannie dobrane i skomponowane no i piękne widoki, bajkowe normalnie :p

Irma :D to my 3 rzuty beretem mamy do siebie :D

a blisko ciebie mam siostrę

jak jesteś zadowolona z tych okien to podaj mi namiar na priv albo jak :roll:

dobrego dnia :D

a skad jestes?

Bede budowac w Nadarzynie, mieszkam w Pruszkowie, studiowałam i potem mieszkałam w Krakowie, a jestem z Przemyśla. Nie wiem o które ' skąd" Ci chodziło, ale mam nadzieje, ze Ci troche przyblizyłam :D

a skad jestes?

Bede budowac w Nadarzynie, mieszkam w Pruszkowie, studiowałam i potem mieszkałam w Krakowie, a jestem z Przemyśla. Nie wiem o które ' skąd" Ci chodziło, ale mam nadzieje, ze Ci troche przyblizyłam :D

up s to nie do mnie było sorki ;)

a skad jestes?

a to rzeczywiście dość blisko

Ja tez do Krakowa wyjechałam na studia i jakoś się z tego zrobiło 14 lat :)

a skad jestes?

up s to nie do mnie było sorki ;)

nie szkodzi :)

Hejka

Ja tu pierwszy raz zwiabiona płytkami :D

No ale te to mnie powaliły:

http://www.viakeramika.ru/img/post/tau_ceramica/gra/basalto_azul.jpg

Nie wiesz czy do nich są też ścienne? Strasznie mi się podoba połączenie ciemnego szarego z brudnym różem, a w dodatku bardzo by mi pasowało :lol:

A w ogóle bardzo ładny domek, wszystko starannie dobrane i skomponowane no i piękne widoki, bajkowe normalnie :p

mi sie tez spodobały Dorciu i tez za nimi przyszłam. Do tego fantastycznie ywglądają u Irmy w zestawieniu ze stołem

witaj

niestety ściennych płytek do tego nie ma, sa tylko podłogowe i to raczej kilka odcieni ciemnych o ile dobrze pamiętam

Szkoda bo śliczne są i bardzo oryginalne te "różowe" kolory - no nic, ważne że inspira :wink: jest, przynajmniej wiem w jakich kolorach szukać :D

Zapomniałam jeszcze pochwalić elewację - super to drewno wygląda :p

dzień dobry.... grzecznie sie witam ze wszystkimi bom tu pierwszy raz, ale nie ostatni - mam nadzieję....

przyszłam tu zwabiona dwoma rzeczami - Twym tekstem o wielorybach, bardzo mi przypadł do gustu :lol: no i płytkami jakie masz w łazience (bodaj małżeńskiej) angel aparici....

no i do nich mam pytanko - napisz mi proszę w jakiej cenie je kupilaś, bo gdzie się nie obróce to dają ceny za sztuki, ale nie wiem czy te płytki w paski to też są dekory i się kupuje na sztuki?

bardzo gratuluję planów ogródka.... zazdraszczam... :) bo u mnie z tym raczej licho, ale i tak to lepsze niż balkon, nie? 8)

Ja ws pieca..... Co prawda mam piec innego producenta ale problem był ten sam. Zawleczke wymienialiśmy kilka razy. W końcu odwiedził nas serwis producenta i panowie podpowiedzieli nam jak sobie poradzić. Dali zawleczke zrobioną z mocniejszej elektrody i od tamtej pory nie pęka już tak często. Moze raz czy dwa pękła przez kilka miesiecy a to niewiele.

Czyszczenie jest upierdliwe i współczuję.

CO do kostki to czemu tylko tyle zdjeć? :wink:

dzień dobry.... grzecznie sie witam ze wszystkimi bom tu pierwszy raz, ale nie ostatni - mam nadzieję....

przyszłam tu zwabiona dwoma rzeczami - Twym tekstem o wielorybach, bardzo mi przypadł do gustu :lol: no i płytkami jakie masz w łazience (bodaj małżeńskiej) angel aparici....

no i do nich mam pytanko - napisz mi proszę w jakiej cenie je kupilaś, bo gdzie się nie obróce to dają ceny za sztuki, ale nie wiem czy te płytki w paski to też są dekory i się kupuje na sztuki?

bardzo gratuluję planów ogródka.... zazdraszczam... :) bo u mnie z tym raczej licho, ale i tak to lepsze niż balkon, nie? 8)

Nitubaga, witaj!

angel Aparici kupiłam w Lublinie po 106zl/m2

te płytki są fajne, bo dekory tez sprzedaja na m2

w tej samej cenie zresztą

dekory na m2 ma tez Grespania i Venis

co do ogrodka, w sumie dosypaliśmy już chyba z 10 wywrotek ziemi :(

Ale mam nadzieję, że w końcu będzie dobrze

Witaj Irmo. A mnie do Twego dziennika zwabiły różne rzeczy, sama nie wiem, co pierwsze - piękna elewacja z drewnem (btw, co to za drewno na elewacji, czymś jest malowane)? fajne płytki we wnętrzu?, projekt ogrodu? ładna kostka gresowa? pies? Zwierzak bardzo sympatyczny! :D

Z przyjemnościa oglądam kolejne fotki, też chciałabym być już na tym etapie!

A czy mi się wydaje, czy nie zamieszczałaś nigdzie swojego projektu? Dom wygląda na bardzo przemyślany. Chętnie bym sobie pooglądała...

czekam na dalsze wpisy, pozdrawiam!