Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Irmo

zarąbiste masz to okno nad blatem. Szkoda że nie pomyślałam o takim wąskim - doświetla a ściana dalej do wykorzystania. no ale nic to - ja na brak szafek to raczej nie moge narzekać 8)

Ty to wogóle nie powinnaś narzekać. Na nic:) Chałupa jak pałac :wink:

wtrącam swoje 3 grosze :lol:

kuchnia A

Irma normalnie zaczelam zalowac ze nie trzymalam sie pierwowzoru i nie powiesilam szafek miedzy oknami :)

ale jak mi sie kuchnia znudzi to malym kosztem moge wprowadzic zmiany

kupic wlasnie nowe szafeczki i powiesc je nad oknem :wink:

to super, że Ci się podoba A.

wiesz ja nie mam wyboru, bo u mnie to jest jedyne miejsce, gdzie można powiesić szafki

przede wszystkim to, że w całości jednak ta kuchnia lepiej siedzi. Pasuje do salonu. No i jest spokojniejsza, nie krzyczy "tutaj jestem! kosztowałam zilion zilionów" :oops: Nie stać mnie na naprawdę porządną kuchnię i chyba jednak nie chcę udawać, ze jest inaczej.

przede wszystkim to, że w całości jednak ta kuchnia lepiej siedzi. Pasuje do salonu. No i jest spokojniejsza, nie krzyczy "tutaj jestem! kosztowałam zilion zilionów" :oops: Nie stać mnie na naprawdę porządną kuchnię i chyba jednak nie chcę udawać, ze jest inaczej.

Ciesze sie, ze wybralas A. W codziennym zyciu lepiej moim zdaniem sprawdzaja sie rzeczy malo agresywne, spokojne. Agresje czy "pazur" mozna dorobic dodatkami, ktore zawsze mozna zmienic. Kuchnia to jest miejsce, gdzie mimowolnie zbieraja sie gadzety, kubki, przyprawy, pierdoly. Chocby nie wiem jak sie starac, beda w kuchni zawsze. Dlatego moim zdaniem "tlo" powinno byc jak najbardziej spokojne i nie narzucajace sie. Czekam na efekty z niecierpliwoscia... :wink:

patrze sobie na ten salon i tak sobie mysle...

Jaka jest odległosć rury od zewnetrznej (oporowej) czesci muru? Bo moze jesli jest wieksza niz dlugosc rączki przebiegajacego dzieciaka to być moze wystarczylby taki murek do wysokosci góry pudła kominka. Masz wtedy widoczna zewsząd designerską rurę i mureczek symboliczny....

Ostatecznie mzoesz na takim murku postawic kilka figurek 'buddy siedzącego' i dzieciaki nei beda przez nie siegac...