kamieniczka 21.09.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Gdzie w ogrodzie posadzić miętę? Może rosnąć w cieniu? No i czy moge jeszcze teraz wsadzić sadzonke do ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terror 21.09.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Mieta spokojnie rośnie w cieniu, raczej bym jej nawet z zbyt słonecznym miejscu nie sadził. Uważaj na nią, po jakimś czasie strasznie się pleni, trzeba dużo pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamieniczka 21.09.2007 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Mojito to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terror 21.09.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Mojito to jest to Trzcuna cukrowa słabo rośnie w naszym klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Mieta spokojnie rośnie w cieniu, raczej bym jej nawet z zbyt słonecznym miejscu nie sadził. Uważaj na nią, po jakimś czasie strasznie się pleni, trzeba dużo pić To nie dowcip. ja już nie mam miejsca na nic innego do picia , a jak pościnam jedną, to na jednej łodydze i tak pięć wyrasta. A jak kopię ogródek i poprzecinam kłącza, to jak perz się pleni. Ale w sumie nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terror 22.09.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 To nie dowcip. ja już nie mam miejsca na nic innego do picia , a jak pościnam jedną, to na jednej łodydze i tak pięć wyrasta. Kurcze, odpisuję już trzeci raz :/ Moje odpowiedzi znikają Chciałem zapytać jak w naszym klimacie w ogrodzie bazylia daje sobie radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 23.09.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Dobrze zastanów się zanim wprowadzisz miętę do swojego ogrodu.Ja nie mogę sobie już z nią poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 To nie dowcip. ja już nie mam miejsca na nic innego do picia , a jak pościnam jedną, to na jednej łodydze i tak pięć wyrasta. Kurcze, odpisuję już trzeci raz :/ Moje odpowiedzi znikają Chciałem zapytać jak w naszym klimacie w ogrodzie bazylia daje sobie radę? Nie radzi sobie w naszym klimacie. Zimy nie przetrzyma, nie ma szans. Najlepiej wysiej wiosną w doniczki i wysadź do ogrodu po 15 maja. Siej i nie przykrywaj nasion ziemią - bazylia wschodzi na świetle. No problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamieniczka 25.09.2007 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Posadziłam w cieniu, między 2 krzaczkami, ziemia wokół sadzonki przykryta jest czarna folią, więc mam nadzieje, że nie będzie się zbytnio pleniła. Zobaczymy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 02.10.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Miętę najlepiej w donicy lub oddzieloną agrowłókniną. Niestety pleni się jak cholera, przytłumia wszystkie inne zioła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts