waldibmw 21.09.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Przetestowalem preparat o nazwie 3V3 na pojemniku napi; Uniwersalny srodek do usuwania starych powlok butelka litr zel zielonaz czerwona nakretka REWELACJA!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.09.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 A gdzie to cudo kupiłes? Mam do odnowienia stary kredens pokryty chyba 20 warstwami farby. Bardzo to "capi"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 22.09.2007 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 A gdzie to cudo kupiłes? Mam do odnowienia stary kredens pokryty chyba 20 warstwami farby. Bardzo to "capi"? Witaj! kupilem w Nomi ,zrywaja mi stare farby z kamienicy i robilismy probe z olejna na drzewie ale na dworze,to wydawalo misie ze wogole niema zapachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trojan74 22.09.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Ooo , dzięki Waldi , właśnie zabieram się za renowację bardzo starych schodów malowanych nie wiem ile razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 22.09.2007 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Ooo , dzięki Waldi , właśnie zabieram się za renowację bardzo starych schodów malowanych nie wiem ile razy...Bardzo prosze napisz mi jak to szlo ,a najlepiej wyslij fotki przed i po..Mnie to czeka ale za 2lata. moj meil [email protected] GG9265011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amroz 11.11.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 A jak najlepiej ściągnąć starą farbe ze ściany gipsowej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts