am 26.07.2003 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Napiszcie, kto produkuje i gdzie dostanę: 1. Czujnik/wskaźnik poziomu szamba (taki z zasilaniem elektrycznym) 2. Elastyczne rury (z szybkozłączką do szambiarki) do zamontowania w szambie i wyprowadzenia wejścia do szamba w ogrodzenie. Z góry dziękuję za pomoc - nigdzie nie mogę znaleźć namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.07.2003 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 gdzieś czytałem na forum, ale nie pomnę gdzie, że można zainstalować butelkę po mineralce na rurce PCV np. 1/2 cala w środku kontaktron i magnesik na zewnątrz. Wszystko umocowane tak aby nie spadło i poruszało się w obejmach w pionie.Gdy szambo zaczyna się zapełniać, podnosi butelkę z rurką i kontaktronem, a ta uruchamia diodę. To tak w uproszczeniu.Ale jeśli chcesz firmowy sygnalizator to nie wiem gdzie można kupić. CZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts