hortex99 21.09.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 witam,zastanawiam się nad tym bo oszczedność miejsca i w sumie nie gotujemy dużo. no ale jednak czasami coś sie piecze a z pobieznego przeglądnięcia sklepów netowych to widzę ze taki kombajn ma pojemność 35l vs 60 l w normalnym piekarniku - czy to nie będzie za mało? czy taki kombajn będzie spełniał swoją rolę (przeważnie jestem sceptycznie nastawiony do wszelkich urządzeń '2 w 1'. czy ktoś ma takie urządzenie? proszę o komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.09.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Ja zdecydowałam się na takie cuś: http://www.nokaut.pl/szukaj/sprzet-agd/Samsung-FQ-159.html ma 42 litry, wizualnie też trochę więcej miejsca niż w 35-litrowych. Ciasto powinno się zmieścić, kurczak też. Wrażeniami z użytkowania podzielę się za trzy miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m0niak 24.09.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ja od jakiegoś czasu mam taki TAKI i jestem zadowolona z wielkości. Korzystamy głównie z mikrofalówki, ale piekarnik też już był wypróbowany kilka razy i zdecydowanie się sprawdza. Zaleta - chowane pokrętła - ważne przy dzieciach, poza tym nieźle się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eda79 24.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 i jak sie sprawdzają te urzadzenia???mam zamiar kupić takie tylko nie wiem jakiej firmy=proszę o podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts