Gość 26.07.2003 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Jaki gazowy piec co/cwu kupiłe(a)m/zamierzm kupić i dlaczego ? miło widziane info i opinie :- z asobnikiem czy bez,- stojący czy wiszący,- kondensacyjny czy nie,- z zamkniętą komorą czy otwartą, Czym kierujesz się przy wyborze ? CZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 27.07.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 Ideal Clima, a osobno zasobnik do CWU Aristona. Stojacy, otwarta komora.W ogole nie zastanawiam sie nad wyborem pieca. Porownuje oferty skladane przez instalatorow na cala instalacje. To instalator wybiera piec, nie ja.To instalator musi wiedziec jaki piec bedzie spelniac moje wymagania i jaki umie zainstalowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepe 27.07.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 Vaillant Aqua Plus - 2funkcyjny z zasobnikiem 20 litrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2003 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 vaillant kondensat z zasobnikiem zastanawiam sie tez na kondensatem z wbudowanym zasobnikiem firmy immergas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.07.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Vaillant z zasobnikiem.Czyli tak jak większość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Grzes z Krakow 28.07.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Vaillant EcoCompact z zasobnikiem warstwowym (zwanym Lodowka)Zastanawialem sie rowniez nad Viessmanem ale po duzych rabatach i tak drozszy ok 1600 zl wiec te kwote wole przeznaczyc na ocieplenie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 28.07.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Immergas - Zeus Mini - z zamkniętą komorą spalania i wbudowanym zasobnikiem 45 litrów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sly70 28.07.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Vissman Vitogass 100 + zasobnik ACV. Na razie będę opalał propanem a za rok może dwa mają nam dociągnąć gaz ziemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 28.07.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Witam De Dietrich, jednofunkcyjny z zasobnikiem 160 litrów - kondensacyjny. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 niestety nie ma w opcji WOLF z c.w.u jednofunkcyjny - automatyka wew/pogodowo - obsluguje 3 niezalezne obiegi wew domu JESTEM bardzo zadowolony - zawdzieczam to dobrej konsultacji z hydraulikiem ktory przedstawil mi ten piece w jako wariant do wyboru z tuzami ktorzy sa tu wymienieni - a sa drozsi przy takich samych opcjach o drobne 30 % polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola 28.07.2003 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 W moim przypadku niestety też nie ma opcji. Klamka zapadła - kupujemy ten - KITURAMI 13D:http://www.cichewicz.com/pl/kotly_kiturami.htm Zdecydowała cena (zależało nam na zamkniętej komorze spalania) oraz fakt, że przywiozą mi pod dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2003 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Bardzo dziękuję wszystkim za glosy i proszę o jeszcze.Zapomniałem poprosić Was o ceny. CZ. PS.chciałem wrzucić chyba 18 czy 19 firm coby nikogo nie pominąć, ale niestety nie poszło ?!?!?!Stąd tylko tyle, no i te ktore mnie najbarziej interesują oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 05.08.2003 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Poinna być opcja "INNE" dla tych , co się tutaj nie mieszczą, tak jak ja.My mamy mexico Ideala stojący, jednofunkcyjny. Niedrogi (trochę ponad 2000 zł) i dobry. Do tego bojler gazowy Aristona do cwu wiszący (115 litrów) z recyrkulacją, która jeszcze nie chodzi bo nie kupiliśmy pompki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 08.08.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 ja ostatecznie za Vaillanta EcoCompact wraz z programatorem VRC 410 zaplacilem 7800 brutto Biorac pod uwage ze ten kociol ma juz w sobie 100 l zbiornik ladowany warstwowo + zbiornik cisnieniowy i jeszcze inne duperele to wychodzi chyba dosyc korzystnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość darekj 08.08.2003 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihon 10.08.2003 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 tez mam vaillanta i moge polecic, jesli ktos ma troche kasy - wartojako pierwszy piec (i do dzis jeden z niewielu) pozwala na kondensacje nawet przy przygotowyawaniu cieplej wody (inne kondensacyjne tylko przy ogrzewaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bren 16.09.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 zdecydowanie Vaillant ecoCompact VSC. Przekonał mnie do niego instalator. Nie jest najtańszy ale to kompletna kotłownia i na dodatek kondens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.09.2003 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Jednofunkcyjny z zasobnikiem i otwartą komorą spalania, co do firmy sprawa otwarta, bo i wybór w dalekiej przyszłości... Zaznaczyłem Buderus, w reklamówkach mają najciekawsze propozycje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 17.09.2003 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Beretta z zasobnikiem - przyzwoita cena, a jakość ... zobaczymy?Zebrałam jednak więcej pozytywnych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
webley 18.09.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 WitamVailand kocioł 20 kW jednofunkcyjny z zasobnikiem 120 l + regulator pogodowy w promocji u instalatora za 5700. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts