ewela80 21.09.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Mala pomylka tam u gory Ale mam pytanie czy zgadzaly sie wam dlugosc belek podanych w projekcie?Poniewaz u nas byly za krotkie.Czy ktos mial taki problem??Stawiamy Oriona III.Bardzo prosze o odp.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 21.09.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Mala pomylka tam u gory no problem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.09.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Mala pomylka tam u gory Ale mam pytanie czy zgadzaly sie wam dlugosc belek podanych w projekcie?Poniewaz u nas byly za krotkie.Czy ktos mial taki problem??Stawiamy Oriona III.Bardzo prosze o odp.Pozdrawiam aaaa....teraz juz wiem o co chodzi nie odpowiem na twoje pytanie , poniewaz jeszcze nie buduje mam jednak nadzieje , ze beda mi sie ( te dlugosci ) zgadzac p.s. ewela po odkryciu pomylki , moglas zwyczajnie tamten post skasowac teraz juz za pozno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.09.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 basiuh moze skasujemy nasze posty w czesci pierwszej ? bedzie latwiej eweli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 21.09.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 21.09.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Mala pomylka tam u gory Ale mam pytanie czy zgadzaly sie wam dlugosc belek podanych w projekcie?Poniewaz u nas byly za krotkie.Czy ktos mial taki problem??Stawiamy Oriona III.Bardzo prosze o odp.Pozdrawiam ja też ci nie pomogę - u mnie dopiero fundament w przyszłym miesiącu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts