lanetagf 21.09.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Witam, Mam pytanie, na jakiej wysokosci macie okna w łazience i jakie duze? Mnie osobiscie podobaja sie okna takie przez ktore mozna patrzec na ogrod. Ale mezowi to nie bardzo sie widzi. Dlatego prosze o wypowiedzi, a jak w praktyce ta sprawa sie przedstawia? Za odzpowiedzi z gory dziekuje! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 21.09.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 jesli mialbym ku temu warunki (dzialka, projekt), to chcialbym miec duze okno w lazience ale mam 90x90 na wysokosci 140 chyba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 21.09.2007 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Najpiękniejsze są pokoje kąpielowe (łazienki) z oknami od podłogi do sufitu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Najpiękniejsze są pokoje kąpielowe (łazienki) z oknami od podłogi do sufitu. Pozdrawiam. szczególnie u sąsiada z naprzeciwka który ma piekną , szczupłą i z warunkami blond żonkę u mnie na dole w łaznience okienko malutkie....tylko 60/90 umieszczone dośc wysoko...zaczyna się chyba na 1,50...i nad tym boleję bo chciałabym większe i nie pomyślałam o tym wcześniej , a u góry na poddaszu okno połaciowe bo nie było innego wyjścia pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eunika 22.09.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Najpiękniejsze są pokoje kąpielowe (łazienki) z oknami od podłogi do sufitu. Pozdrawiam. szczególnie u sąsiada z naprzeciwka który ma piekną , szczupłą i z warunkami blond żonkę u mnie na dole w łaznience okienko malutkie....tylko 60/90 umieszczone dośc wysoko...zaczyna się chyba na 1,50...i nad tym boleję bo chciałabym większe i nie pomyślałam o tym wcześniej , a u góry na poddaszu okno połaciowe bo nie było innego wyjścia pozdrawiam, smoczyca Ja mam okno 70/240 z szybą przez którą nie miało mnie widać, ale prawie szystko widać, a nie mam warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Najpiękniejsze są pokoje kąpielowe (łazienki) z oknami od podłogi do sufitu. Pozdrawiam. szczególnie u sąsiada z naprzeciwka który ma piekną , szczupłą i z warunkami blond żonkę u mnie na dole w łaznience okienko malutkie....tylko 60/90 umieszczone dośc wysoko...zaczyna się chyba na 1,50...i nad tym boleję bo chciałabym większe i nie pomyślałam o tym wcześniej , a u góry na poddaszu okno połaciowe bo nie było innego wyjścia pozdrawiam, smoczyca Ja mam okno 70/240 z szybą przez którą nie miało mnie widać, ale prawie szystko widać, a nie mam warunków Eunika.... noooo, ale sąsiady będa mieli full wypas pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.09.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Ja mam w dużej łazience (15m.kw) okno 120cm na 150cm -tradycyjnie 85cm nad podłogą. Oprócz tego dachowe 68*118cm. W kibelku na dole -malutkie 60*90cm dość wysoko -chyba 1,40m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 22.09.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 W naszej łazience są 2 okna 60/180. Z założenia miały być niżej osadzone/wyższe...W obawie męża, że brak będzie w takiej łazience intymności, zostały zastosowane szyby częściowo mleczne...W ten sposób oboje jesteśmy zadowoleni... http://images23.fotosik.pl/76/dc2db9b64c34c016.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 26.09.2007 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witam wszystkich serdecznie i dziekuje za wypowiedzi. Chyba zdecyduje sie na okna 90 szer. i 120 wys. bez szybek mlecznych czy tez znieksztalcajacych obraz. Od srodka powiesze rolety drewniane badz bambusowe i tez powinno byc fajnie. Wydawalo mi sie ze wiekszosc robi male okienka w lazience na parterze ale widze ze sie mylilam . Dlatego dziekuje za wypowiedzi a szczegolnie za zdjecie. Moze jeszcze zmienie zdanie co do mlecznych szybek bo te ze zdjecia wygladaja barzdzo ladnie. Pozdrawiam Was wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.09.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 u mnie okno w łazience ma wymiar 110x180 tak jak przeważnie okna w domu http://foto1.m.onet.pl/_m/11dc077d85c625a86f6f0eed4c5b15d1,5,19,0.jpg acha, teraz wisi jeszcze firanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.09.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ja w łazience mam -jak już pisałam -jedno dachowe plus okno 120*150cm -więc spore. Mam jednak problem z oknem w kibelku na parterze. Okienko jest małe 60*90cm umieszczone 120cm nad podłogą -jednak wychodzi na podcień wejściowy. Układ łazienki jest taki, że pod tym okienkiem będzie stał kibelek -no i dzięki temu goście pukający do drzwi mojego domku będą mogli sobie swobodnie zajrzeć czy ktoś siedzi "na tronie" No i nie weim co zrobić -nie chcę mlecznej szyby bo to okienko doświetla też kotłownię. Podoba mi się pomysł z szybą piaskowaną w jakiś wzór -ale ile taka impreza kosztuje? Co sugerujecie? (Roletek wolałabym uniknąć -podoba mi się "gołe" okno ). http://www.projekty.z500.pl/projekty/45/rzuty/z45_rzut1_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karlasta 26.09.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 u nas 90x130, na wysokosci troche wyzszej niz standardowo. okno jest na scianie zachodniej, wszystko jeszcze w trakcie budowy, wiec trudno powiedziec jak sie to na zycie przelozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts