JarekIndeed 24.09.2007 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Chciales wiedziec ktory jest pseldo. Tak daleko wracac nie musisz aby to znalesc, baranie. Muszę Cię zmartwić... Wiem, że jesteś tak prostym zwierzaczkiem, że jak zobaczysz słowo "full" to Ci się oczka świecą (to pewnie od jasnego full zwykle). Niemniej jest to tylko marketingowy bełkot. Różnica pomiędzy napędem AHS2, jaki tu wklejałeś a napędem HSD, jaki oferuje Toyota to ilość przekładni planetarnych i rodzaj użytej skrzyni. No jest jeszcze jedna ważniejsza różnica - napęd HSD jest sprzedawany a AHS2 jest w fazie prototypu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 24.09.2007 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Chciales wiedziec ktory jest pseldo. Tak daleko wracac nie musisz aby to znalesc, baranie. Muszę Cię zmartwić... Wiem, że jesteś tak prostym zwierzaczkiem, że jak zobaczysz słowo "full" to Ci się oczka świecą (to pewnie od jasnego full zwykle). Niemniej jest to tylko marketingowy bełkot. Różnica pomiędzy napędem AHS2, jaki tu wklejałeś a napędem HSD, jaki oferuje Toyota to ilość przekładni planetarnych i rodzaj użytej skrzyni. No jest jeszcze jedna ważniejsza różnica - napęd HSD jest sprzedawany a AHS2 jest w fazie prototypu. Sprawdz , baranie, tak jak pierwsze hybrydy przed pojawieniem sie na rynku troche czasu wstecz , tak juz od maja 2006 roku jezdza w agencjach rzadowych, baranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.09.2007 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 chyba trzeba zwierzaczkowi dać odetchnąć, tempo mu spadło drastycznie nie ma siły klikać, no bo zresztą co ma klikać skoro NIC do powiedzenia nie ma ehhh idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 25.09.2007 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 chyba trzeba zwierzaczkowi dać odetchnąć, tempo mu spadło drastycznie nie ma siły klikać, no bo zresztą co ma klikać skoro NIC do powiedzenia nie ma ehhh idę spać Jade obecnie chyba na UK IP (72.232.68.237) , tak mysle ze brytyjski. Strasznie wolno sie przeladowywuje, kilka minut.:PMusicie byc cierpliwi, bo ja jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 25.09.2007 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 chyba trzeba zwierzaczkowi dać odetchnąć, tempo mu spadło drastycznie nie ma siły klikać, no bo zresztą co ma klikać skoro NIC do powiedzenia nie ma ehhh idę spać Jade obecnie chyba na UK IP (72.232.68.237) , tak mysle ze brytyjski. Strasznie wolno sie przeladowywuje, kilka minut.:PMusicie byc cierpliwi, bo ja jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 25.09.2007 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Sprawdz , baranie, tak jak pierwsze hybrydy przed pojawieniem sie na rynku troche czasu wstecz , tak juz od maja 2006 roku jezdza w agencjach rzadowych, baranie. Nie w agencjach rządowych tylko w transporcie - całe 200-kilkanaście sztuk...autobusów (tak zminiaturyzowali napęd ten, że się w osobówce im nie mieści) Pierwszy samochód osobowy podobno ma być w 2008 roku, a z napędem AWD w 2010. Tymczasem Lexus 600h jest dostępny - nawet dla takiego prostaka jak Ty - oczywiście jak nazbierasz z napiwków od swojej pani. Oj prostyś jest, prosty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 25.09.2007 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Sprawdz , baranie, tak jak pierwsze hybrydy przed pojawieniem sie na rynku troche czasu wstecz , tak juz od maja 2006 roku jezdza w agencjach rzadowych, baranie. Nie w agencjach rządowych tylko w transporcie - całe 200-kilkanaście sztuk...autobusów (tak zminiaturyzowali napęd ten, że się w osobówce im nie mieści) Pierwszy samochód osobowy podobno ma być w 2008 roku, a z napędem AWD w 2010. Tymczasem Lexus 600h jest dostępny - nawet dla takiego prostaka jak Ty - oczywiście jak nazbierasz z napiwków od swojej pani. Oj prostyś jest, prosty... w transporcie to od 2003 r , baranie, troche wiecej doczytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 25.09.2007 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 w transporcie to od 2003 r , baranie, troche wiecej doczytaj. A jakąś nazwę tych nie transportowych masz? Jakąś fotkę? Jakieś dane techniczne? Bo jak na razie to słowo "konkret" z Tobą w koniunkcji daje zero logiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 25.09.2007 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 w transporcie to od 2003 r , baranie, troche wiecej doczytaj. A jakąś nazwę tych nie transportowych masz? Jakąś fotkę? Jakieś dane techniczne? Bo jak na razie to słowo "konkret" z Tobą w koniunkcji daje zero logiczne. Co szukac nie potrafisz, baranie. PS. AWD od 2008 beda w produkcji, baranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 25.09.2007 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Co szukac nie potrafisz, baranie. PS. AWD od 2008 beda w produkcji, baranie. Nie, nie potrafię. Więc gdzie ta fotka Mistrzu Ściemy? A w międzyczasie wkleję Ci hybrydę specjalnie dla Ciebie. To replika Trollejbusu dokładnie z tym zespołem napędowym, nad którego wydajnością piejesz http://img295.imageshack.us/img295/17/trolleypp6.jpg PS. AWD od 2008 beda w produkcji, baranie. No to wreszcie będziesz sobie mógł kupić do kompletu z Twoimi dresikami hybrydowe BMW X5. Bejzbol pewnie dołączą Ci po gratisie. A jak nie wyrobią się z produkcją to sobie załatw ten z fotki powyżej - będziesz mógł z kolegami na mecze jeździć - tylko uważaj by Ci się szalik w crankshafta nie wkręcił bo Ci piston może valvem ząbki wybić a wtedy to nawet brake Cię nie ochroni przed dostaniem beltem po łysolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 25.09.2007 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Co szukac nie potrafisz, baranie. PS. AWD od 2008 beda w produkcji, baranie. Nie, nie potrafię. Więc gdzie ta fotka Mistrzu Ściemy? A w międzyczasie wkleję Ci hybrydę specjalnie dla Ciebie. To replika Trollejbusu dokładnie z tym zespołem napędowym, nad którego wydajnością piejesz http://img295.imageshack.us/img295/17/trolleypp6.jpg PS. AWD od 2008 beda w produkcji, baranie. No to wreszcie będziesz sobie mógł kupić do kompletu z Twoimi dresikami hybrydowe BMW X5. Bejzbol pewnie dołączą Ci po gratisie. A jak nie wyrobią się z produkcją to sobie załatw ten z fotki powyżej - będziesz mógł z kolegami na mecze jeździć - tylko uważaj by Ci się szalik w crankshafta nie wkręcił bo Ci piston może valvem ząbki wybić a wtedy to nawet brake Cię nie ochroni przed dostaniem beltem po łysolu Jestes pusty jak makowka po wybraniu srodka, starasz sie madrego udawac , a nie potrafisz podstawowych informacji zebrac, baranie. Ciagle plywasz ta jak i z tym BMW X5. Obecnie jezyk angielski jest wymagany nawet od kelnera w polsce, radze sie douczyc i troche zasiegnac informacji. Amerykanskie AWD tego typu juz niedlugo zejdzie z linii montazowych, pseldofachowcu-goolujacy -frajerze. PS. Jak juz znajdziesz informacje to dowiesz sie why this two-mode hybrid technology is better than existing hybrids.Fklejam to co ja uwazam za stosowne i kiedy jest ku temu odpowiedni moment wedlug moich "widzimisie", aby takim tlukom jak ty zyla pekala i mogi troche sobie popisac po tym fakcie i troche sie pokompromitowac - baranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 25.09.2007 01:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Jestes pusty jak makowka po wybraniu srodka No nareszcie wiem skąd Twój poziom jest. Teraz nie dziwię się konsumujesz wnętrza makówek - pewnie na zielono... Obecnie jezyk angielski jest wymagany nawet od kelnera w polsce... I właśnie dlatego kelnerem w Polsce nie jesteś Amerykanskie AWD tego typu juz niedlugo zejdzie z linii montazowych Tą manufakturę, w której sprzątasz nazywasz linią montażową? PS. Jak juz znajdziesz informacje to dowiesz sie why this two-mode hybrid technology is better than existing hybrids Wszystko o czym Twoje paluszki piszą jest lepsze niż cokolwiek innego - moje Ty intelektualne zero Kelwina Reszty Twojej wypowiedzi jako klasyczny przykład zapętlonego trollogizmu pomijam bo nic nowego nie wnosi poza informacją, że wzrok Ci szwankuje to i widzimisie masz dość przygruntowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 25.09.2007 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Jestes pusty jak makowka po wybraniu srodka No nareszcie wiem skąd Twój poziom jest. Teraz nie dziwię się konsumujesz wnętrza makówek - pewnie na zielono... Obecnie jezyk angielski jest wymagany nawet od kelnera w polsce... I właśnie dlatego kelnerem w Polsce nie jesteś Amerykanskie AWD tego typu juz niedlugo zejdzie z linii montazowych Tą manufakturę, w której sprzątasz nazywasz linią montażową? PS. Jak juz znajdziesz informacje to dowiesz sie why this two-mode hybrid technology is better than existing hybrids Wszystko o czym Twoje paluszki piszą jest lepsze niż cokolwiek innego - moje Ty intelektualne zero Kelwina Reszty Twojej wypowiedzi jako klasyczny przykład zapętlonego trollogizmu pomijam bo nic nowego nie wnosi poza informacją, że wzrok Ci szwankuje to i widzimisie masz dość przygruntowe. No i widzisz ile ty wnosisz , same bledne informacje, ktore sa wytworem twej biedacko-polackiej natury. Pomijam male szczegoly nawet w blednie podawanej magicznej liczbie 200 , doczytaj i o wzrok mnie pytaj baranie. To jest to co mnie pociaga w polactwie, nie stac go nawet na zwykla torebke za 1000 dolcow, a snuje wywody wprowadzajac innych w blad.Typowy obraz mieszkanca polandu , ktory stra sie i kredyt go gniecie. Powtarzam doucz sie i wtedy pisz .Bo jak do tej pory w dodatkowe piorka ubierasz swoje puste i blednie tumaczone informacje z j.ang. Chocbys staral sie jak tylko mozesz to i tak bedzie ciebie tylko stac na ogladanie tego co jest zwyklym produktem konsumcujnych i pod wplywem flustracji produkowal sie chocby zakladajac takie watki, baranie. PS. zmien ta liczbe "200-kilkanaście" , bo znowu wprowadzasz ludzi w blad i douczy sie baranie. Zastanow sie nad posada pomocnika kelnera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 25.09.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 No no - izat, JarekIndeed, jea - daliscie czadu... trollik osłabł znacząco...dajcie już mu spokój z tą hybrydą...niech sobie jeździ po village w moherowym kapeluszu (Kangool robi takie fajne - z kaszmirem) w poczuciu lexusowego luxusu...skoro taki mu starcza do pełni szczęscia to po co mu mówić że jest inaczej... Uwolnijmy się od stereotypów, norm i trybów kultury. Wolność myślenia - im większa tym lepiej. Jeżeli jest coś, co może sprawić, że będziesz szczęśliwy, nie robiąc przy tym krzywdy innym - ZRÓB TO! I pieprzyć konwenanse i opinie innych - to nie ich życie...Alleluja! (taaaak...wiem -ale wypiłam dziś już trzy kawy i mnie energia roznosi...) chociaż to dopiero wtorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 25.09.2007 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 No i widzisz ile ty wnosisz , same bledne informacje, ktore sa wytworem twej biedacko-polackiej natury. Pomijam male szczegoly nawet w blednie podawanej magicznej liczbie 200 , doczytaj i o wzrok mnie pytaj baranie. To jest to co mnie pociaga w polactwie, nie stac go nawet na zwykla torebke za 1000 dolcow, a snuje wywody wprowadzajac innych w blad.Typowy obraz mieszkanca polandu , ktory stra sie i kredyt go gniecie. Powtarzam doucz sie i wtedy pisz .Bo jak do tej pory w dodatkowe piorka ubierasz swoje puste i blednie tumaczone informacje z j.ang. Chocbys staral sie jak tylko mozesz to i tak bedzie ciebie tylko stac na ogladanie tego co jest zwyklym produktem konsumcujnych i pod wplywem flustracji produkowal sie chocby zakladajac takie watki, baranie. PS. zmien ta liczbe "200-kilkanaście" , bo znowu wprowadzasz ludzi w blad i douczy sie baranie. Zastanow sie nad posada pomocnika kelnera. Troll! Jak Ty taki prosty jesteś, to jak Ty się w brzuszku mamusi zmieściłeś? Nóżki (pomijając wygląd) posiadasz sprawne więc wniosek, że główka musiała wystawać i pewnie na wiosnę się rodziłeś więc w zimie się odmroziła makówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 25.09.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Bardzo oslablem , po tym wszystkim co uslyszalem od fachowca i bufonow Izata & joan. :lol: :lol: Jak to jest odpowiedzia i dalsza polemika pseldofachowca i bufonow, to mi to bardzo odpowiada , bo jak narazie nie ma konkretow oprocz poezji i sterty blednych tlumaczen :lol: i zalu ze moj za $45k, a powinien byc taki na jaki stac poete z watka dla poetow. Tutaj znajduje się ciąg dalszy polemiki przeniesionej do wydzielonego wątku by nie zaśmiecać innych off-toppicami. , ciulam ciagle, na chleb i maslo wystarcza. Rozumiem, ze to zrobisz w stanach,bo ten model jest niedostępny dotychczas w europejskiej sieci sprzedazy Lexusa. Oczywiscie mozesz kupic uzywanego po biciu i podrasowanego w polsce za 200 000 zlociszow. Ja jestem czlowiekiem oszczednym i szanujacym swoje szlachetne kanto pieniezne. Oblecialem wszystkie luksusowe marki niemieckie i jak wiekszosc szanujacych sie ludzi, ktorzy to przeszli jezdze tym co jest najlepsze i niezawodne Jarusiu. Wspomniales o audi to cie grzecznie odpowiedzialem , ze mialem ich flagowy wozek ktory byl najwiekszym rozczarowanie w uzytkowaniu .Drugi w kolejce to Bimer serii 7. Co glupot to : 1-"Nie to, że model sprzed kilku lat to nawet nie w najwyższej wersji… " :lol: 2. prawa ekonomii - dwa rozne swiaty US i PL. :lol: 3. odnosie punktu 2 - vektra 4.hybry nie ma dobrych osiagow i jest dla tych co maja swira na punkcie eco. 5.Tak jak Yaris moj ma rowniez 4 kola, co nie zmienia faktu , ze Yaris jest dla dziadow 6. audi jest jedna z najbardziej kiepskich marek w segmencie "luxury", bardziej ja mozna zaliczyc do marek "upscale" 7. transmiter Renaulta jest do Renaulta 8. a tak prywatnie to, widzocznie koreanki taki standard maja w wykonywaniu manicure i pediure... PS.za najlepszy i najbardzie niezawodny uwazam LS 430, zobaczymy jak ten bedzie sie sprawowal. Jak narazie jest super, naped AWD rowniez sprawdza sie super, ale calkowicie sprawdze go tej zimy. Trollku! Nie ma najmniejszej potrzeby bym sobie kupował w USA Lexusa GS 350 gdyż nie kupuję wysokich modeli aut z tycimi silniczkami – nawet Passat W8 ma więcej cylindrów niż Twój GS. Samochód dla mnie nie jest sposobem pokazania się przed biednymi sąsiadami albo głupimi Polaczkami tylko urządzeniem do sprawnego przemieszczania się z jak największą przyjemnością. Po cóż miałbym kupować GS 350 skoro w Polsce dostępny jest GS 430. A tak na marginesie, to ciekaw jestem skąd wytrzasnąłeś LS 430 AWD bo taki model nie istnieje… No ale poważyć zawsze sobie możesz za darmo. Jeśli już o AWD w Lexusie mielibyśmy mówić to jest on w prostej linii wzięty z Fiata Panda. Czyli zwykłe sprzęgło wiskotyczne – wystarczy by można było się pochwalić napędem na wszystkie koła ale już zupełnie nie wystarczy by się sprawnie przemieszczać na drodze trudniejszej. Spróbuj sobie ruszyć mając koła jednej osi na lodzie to zrozumiesz co mam na myśli. Tylko wcześniej sprawdź czy gwarancja obejmuje wymianę wiskozy uszkodzonej w wyniku przegrzania. Zupełnie nie rozumiem skąd założenie, że Polaka nie stać na kupienie nowego auta? Rozumiem, że sugerowanie kupowania klepanego auta jest wynikiem Twojej osobistej traumy? Twoje bezkrytyczne założenie, iż jesteś ekspertem w dziedzinie ocen aut jest co najmniej nadmuchane. Oczywiście jesteś w stanie poprzeć je jakimś KONKRETNYM wykazem sporządzonym przez UZNANYCH ekspertów z tej dziedziny? Nie dziwię się, że Audi było rozczarowaniem – jednak jest to samochód dla Europejczyka a nie Amerykanina, któremu trzeba napisać by sobie torebki plastikowej na głowę nie zakładał. Idąc za tym jednak trzeba posiadać niezbędne minimum kultury technicznej by czerpać radość z posiadania takiego samochodu. Idąc tropem manicure i pedicure to może Twoje niezadowolenie wynikało z tego, że system rozpoznawania odcisków palców nie był w stanie Cię zidentyfikować i dlatego musiałeś je odpalać za pomocą kluczyka co powodowało Twoją frustrację? A w temacie moich rzekomych głupot: 1. GS w wersji aktualnej jest produkowany od roku modelowego 2006 czyli od końca 2005 roku. Gdybyś miał kłopoty z obsługą kalendarza to właśnie mamy moment, w którym wchodzą na rynek auta z roku modelowego 2008 – jak nietrudno policzyć (wciskasz w kalkulatorze kolejno: AC, 2008, -, 2006, =) są to 3 latka (pamiętaj by do otrzymanego wyniku dodać 1 gdyż auto pojawiło się w roku modelowym 2006, trzeba więc ten rok także zaliczyć). 2. Prawa ekonomi – masz rację US i PL to dwa różne światy, szczególnie, jak się weźmie pod uwagę, że aktualnie dolar amerykański jest najtańszy od kilkunastu lat, a USA stoi na skraju kryzysu. 3. Vectra – gdzie to głupota była? Zwyczajne porównanie ceny 4. Osiągi hybryd – obawiam się, że w tej dziedzinie jesteś co najmniej troszkę niedouczony, albo zatrzymałeś się na Toyota Prius. Może małe porównanie hybrydy i wersji zwykłej (przyspieszenie 0-60m/h): - Lexus 450h - 5,2s, natomiast Twój w 5,7s. Czyli hybryda jest „tylko” 9% szybsza. 5. Yaris pojawił się tylko jako przykład autka ekonomicznego, które posiada system uruchamiania za pomocą przycisku Start – kontekst był taki, że nie ma się co tym ekscytować, bo żaden z tego dowód zaawansowania technologicznego – po prostu gadget za kilka dolców 6. Jakość Audi – rozumiem, że jesteś w stanie podeprzeć się jakimś uznanym badaniem? 7. Gdybyś był łaskaw pogonić swoje synapsy to może byś się zorientował jaki był cel przywołania transpondera od Renault Laguna 8. Twoja sprawa jaki salon pedicure wybierasz i kogo on zatrudnia – póki nie zmuszasz innych do oglądania wyników jego działalności. Pomyślałeś choć chwilę, że ktoś mógł na przykład jedząc sobie obiadek przypadkiem zobaczyć efekty ich pracy nad Twoimi zakończeniami odnóża? Potem człowiek o choć minimalnym poczuciu estetyki może być zmuszony do czyszczenia sobie ekranu. Na koniec mojej wypowiedzi mam do Ciebie taką prywatną prośbę: Jeśli już chcesz się czymś chwalić to zachęcam Cię byś zajrzał do Słownika Języka Polskiego (zdaję sobie sprawę, że możesz nie posiadać takiej publikacji w Swojej biblioteczce, bo to książka bez obrazków, więc możesz użyć adresu http://sjp.pwn.pl/) i zapoznał się z następującymi hasłami: nowobogacki, estetyka, pokora, szacunek, kompleksy, bezguście. Gdybyś nie był w stanie zrozumieć któregoś z tych haseł lub ich znaczenia to może bliższe Ci będzie hasło „matołek” z tego samego słownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 25.09.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Bardzo oslablem , po tym wszystkim co uslyszalem od fachowca i bufonow Izata & joan. :lol: :lol: eee - no to mnie rozczarowałes zupełnie - najpierw zapraszasz do gry, skrupulatnie gromadzisz materiał na demo, piszesz ześ cham co się lubi paść, a jak dostajesz po rogach to ogon pod siebie i na ryby? że bufony i poety górą? no guścik guścik... ty po prostu dobry chłopak jesteś, tylko stres duży przeżywasz...może powinienieś walnąc to wszystko i wrócic do swoich -zobaczyłbyś co to znaczy luxus po polsku... wiesz co?-Lester Burnham znalazł swój sposób na kryzys wieku średniego, nie myślałeś może żeby pójść w tym kierunku (choć on źle skończył, ale tylko przez czysty przypadek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 25.09.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Bardzo oslablem , po tym wszystkim co uslyszalem od fachowca i bufonow Izata & joan. :lol: :lol: eee - no to mnie rozczarowałes zupełnie - najpierw zapraszasz do gry, skrupulatnie gromadzisz materiał na demo, piszesz ześ cham co się lubi paść, a jak dostajesz po rogach to ogon pod siebie i na ryby? że bufony i poety górą? no guścik guścik... ty po prostu dobry chłopak jesteś, tylko stres duży przeżywasz...może powinienieś walnąc to wszystko i wrócic do swoich -zobaczyłbyś co to znaczy luxus po polsku... wiesz co?-Lester Burnham znalazł swój sposób na kryzys wieku średniego, nie myślałeś może żeby pójść w tym kierunku (choć on źle skończył, ale tylko przez czysty przypadek ) ja sie trzymam swego i bardzo mnie bawi rodzaj odpowiedzi na wskazane punkty , bo jak do tej pory material strony opozycyjnej budzi moj smiech nie wspominajac o wywodach, ktore nie maja pokrycia w realiach, a-ha i te piekne tlumaczenia. Ja nie jestem czerwonym krzyzem i jesli ktos chce odpowiedzi to ja maze sobie znalesc i tylko wystarczy ja poprawnie przetlumaczy z jezyka angielskiego. Panienko, stres - he, co to takiego, ja nawet gdy chodze w kraju na takie jak ty nie odczuwam kaca moralnego, bo jest to tylko zalatwienie pewnych spraw. Realia zycia sa oczywiste i w twoim przypadku moga sie zmienic tylko i wylacznie po wygranej w lotka. Nie kazdy moze zaznac wysokiego poziomu zycia i wiekszosc populacji ziemi klepie biede, ale z tymi pretensjami to do bozi. Bozia dala szara mase pod deklem , aby czlowiek mogl to zagospodarowac i zamienic na dostatnie zycie. A-ha , raczej jest bardzo watpliwe aby cos po smierci istnialo wiec trzeba zadbac o "swoja dupe " teraz, bo inaczej to mozna sie tylko pienic ogladajac co inni maja. Jestem niesamowicie spokojnym i cierpliwym czlowiekie, ktory naprawde wie jak sie smiac z takich jak ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 25.09.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Bardzo oslablem , po tym wszystkim co uslyszalem od fachowca i bufonow Izata & joan. :lol: :lol: eee - no to mnie rozczarowałes zupełnie - najpierw zapraszasz do gry, skrupulatnie gromadzisz materiał na demo, piszesz ześ cham co się lubi paść, a jak dostajesz po rogach to ogon pod siebie i na ryby? że bufony i poety górą? no guścik guścik... ty po prostu dobry chłopak jesteś, tylko stres duży przeżywasz...może powinienieś walnąc to wszystko i wrócic do swoich -zobaczyłbyś co to znaczy luxus po polsku... wiesz co?-Lester Burnham znalazł swój sposób na kryzys wieku średniego, nie myślałeś może żeby pójść w tym kierunku (choć on źle skończył, ale tylko przez czysty przypadek ) ja sie trzymam swego i bardzo mnie bawi rodzaj odpowiedzi na wskazane punkty , bo jak do tej pory material strony opozycyjnej budzi moj smiech nie wspominajac o wywodach, ktore nie maja pokrycia w realiach, a-ha i te piekne tlumaczenia. Ja nie jestem czerwonym krzyzem i jesli ktos chce odpowiedzi to ja maze sobie znalesc i tylko wystarczy ja poprawnie przetlumaczy z jezyka angielskiego. Panienko, stres - he, co to takiego, ja nawet gdy chodze w kraju na takie jak ty nie odczuwam kaca moralnego, bo jest to tylko zalatwienie pewnych spraw. Realia zycia sa oczywiste i w twoim przypadku moga sie zmienic tylko i wylacznie po wygranej w lotka. Nie kazdy moze zaznac wysokiego poziomu zycia i wiekszosc populacji ziemi klepie biede, ale z tymi pretensjami to do bozi. Bozia dala szara mase pod deklem , aby czlowiek mogl to zagospodarowac i zamienic na dostatnie zycie. A-ha , raczej jest bardzo watpliwe aby cos po smierci istnialo wiec trzeba zadbac o "swoja dupe " teraz, bo inaczej to mozna sie tylko pienic ogladajac co inni maja. Jestem niesamowicie spokojnym i cierpliwym czlowiekie, ktory naprawde wie jak sie smiac z takich jak ty. na pożegnanie: http://images30.fotosik.pl/88/c5a0b9391a8739cem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 25.09.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Bardzo oslablem , po tym wszystkim co uslyszalem od fachowca i bufonow Izata & joan. :lol: :lol: eee - no to mnie rozczarowałes zupełnie - najpierw zapraszasz do gry, skrupulatnie gromadzisz materiał na demo, piszesz ześ cham co się lubi paść, a jak dostajesz po rogach to ogon pod siebie i na ryby? że bufony i poety górą? no guścik guścik... ty po prostu dobry chłopak jesteś, tylko stres duży przeżywasz...może powinienieś walnąc to wszystko i wrócic do swoich -zobaczyłbyś co to znaczy luxus po polsku... wiesz co?-Lester Burnham znalazł swój sposób na kryzys wieku średniego, nie myślałeś może żeby pójść w tym kierunku (choć on źle skończył, ale tylko przez czysty przypadek ) ja sie trzymam swego i bardzo mnie bawi rodzaj odpowiedzi na wskazane punkty , bo jak do tej pory material strony opozycyjnej budzi moj smiech nie wspominajac o wywodach, ktore nie maja pokrycia w realiach, a-ha i te piekne tlumaczenia. Ja nie jestem czerwonym krzyzem i jesli ktos chce odpowiedzi to ja maze sobie znalesc i tylko wystarczy ja poprawnie przetlumaczy z jezyka angielskiego. Panienko, stres - he, co to takiego, ja nawet gdy chodze w kraju na takie jak ty nie odczuwam kaca moralnego, bo jest to tylko zalatwienie pewnych spraw. Realia zycia sa oczywiste i w twoim przypadku moga sie zmienic tylko i wylacznie po wygranej w lotka. Nie kazdy moze zaznac wysokiego poziomu zycia i wiekszosc populacji ziemi klepie biede, ale z tymi pretensjami to do bozi. Bozia dala szara mase pod deklem , aby czlowiek mogl to zagospodarowac i zamienic na dostatnie zycie. A-ha , raczej jest bardzo watpliwe aby cos po smierci istnialo wiec trzeba zadbac o "swoja dupe " teraz, bo inaczej to mozna sie tylko pienic ogladajac co inni maja. Jestem niesamowicie spokojnym i cierpliwym czlowiekie, ktory naprawde wie jak sie smiac z takich jak ty. na pożegnanie: http://images30.fotosik.pl/88/c5a0b9391a8739cem.jpg Na pozegnanie? he, Napisz jeszcze , ze to niby ty te zdjecie zrobilas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts