Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trollo morele

JarekIndeed

Recommended Posts

• Odpowiedzi 228
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dla wysilajacych sie bolkow.8)

troll, myślisz, że wszyscy muszą się tak wysilać jak ty??

wyobraź sobie, że NIE a do tego jeszcze sensowne rzeczy piszą

specjalnie dla ciebie "fklejam" zdjęcie do analizy :D

http://images12.fotosik.pl/102/cddceca194e0ed6d.jpg

PS. moja własność jedna z wielu w tej dziedzinie i nie taka tania jak twoja toyota a'la lexus

dla wysilajacych sie bolkow.8)

troll, myślisz, że wszyscy muszą się tak wysilać jak ty??

wyobraź sobie, że NIE a do tego jeszcze sensowne rzeczy piszą

specjalnie dla ciebie "fklejam" zdjęcie do analizy :D

http://images12.fotosik.pl/102/cddceca194e0ed6d.jpg

PS. moja własność jedna z wielu w tej dziedzinie i nie taka tania jak twoja toyota a'la lexus

Sluchaj , tu gdzie mieszka uzywaja tego szczeniaki ze szkoly sredniej, to samo tyczy sie odpowiednika subaru .:lol:

Z czym ty szczeniaku wyskakujesz .8)

Ten belkot powyzej nazywasz sensownymi rzeczami, ten gosc j sie blazi przez caly czas.:p

A co mysle o takich podesralkach ja ty dziewczynko- very nice how much cy cy cy cy cy to sie juz odnosi do czegos innego.:lol:

no widzisz, m.inn to nas różni ja mam a Ty chciałbyś mieć

fkleić ci kolejne szczeniackie??

może lepiej nie, bo znów bypassy będziesz musiał robić

wolę nie mieć cię na sumieniu

no jeszcze wiek nas różni staruszku łysiejący

bleeee

teraz zestaw sobie jeszcze wiek i to co tu prezentujemy i wszystko stanie się oczywiste

może uda ci się to wydedukować a jak nie to trudno, mała strata :D

a propos błaźnienia to robisz to w każdym poście

nie musisz nikomu podpowiadać, każdy to dostrzega

tylko ty błaźnie jakoś trudno to kumasz

no widzisz, m.inn to nas różni ja mam a Ty chciałbyś mieć

fkleić ci kolejne szczeniackie??

może lepiej nie, bo znów bypassy będziesz musiał robić

wolę nie mieć cię na sumieniu

no jeszcze wiek nas różni staruszku łysiejący

bleeee

teraz zestaw sobie jeszcze wiek i to co tu prezentujemy i wszystko stanie się oczywiste

może uda ci się to wydedukować a jak nie to trudno, mała strata :D

a propos błaźnienia to robisz to w każdym poście

nie musisz nikomu podpowiadać, każdy to dostrzega

tylko ty błaźnie jakoś trudno to kumasz

Szczeniaku, ja nie jezdze tanimi samochodami dla dzieci ze szkoly sredniej.:p Rozumiem twoje obawy, wystarczy siegnac znowu do ogolno dostepnych informacji i stwierdzic , ze jestes dziadowa.:p Nawet nie stac cie na orginalne felgi i opony, zmieniasz je na najgorszy chlam ktory produkuje ta "felgownia" :lol: .:p

Co do wieku to wyobras sobie , ze kazdy szanujacy sie czlowiek po skonczeniu studiow bedzie taki samochod omijal. Powod jest jeden ,nikt nie bedzie bral takiego idiote powaznie. Dwa rozne swiaty, tak jak to juz bylo pisane.:D

Co do blaznienia sie, to rowniez cytowalem ogolno dostepna wiedze, ktora jest tak wam ciezko przyswajalna , rozumiem ze bariera jest jezyk angielski.Na koniec tez taki maly wycinek:

The wheel is a design 5-double spoke ENKEI wheel. Each wheel is 150gms lighter than the ENKEI wheels that were standard on Evo VIII, and contributes to the weight reduction for the vehicle.

Rozumiem , ze jest wam trudno pojac i odnalesc informacje nowe , ktore tu przytaczalem. :p Ten tekst o felgach jest wystarczajaco stary, aby ktos go umiecil w wersji polskojezycznej w sieci, wiec jak i to jest za trudne dla was mozecie skorzystac z takowej.:p

trollejbus,

nie podniecaj się, nie mam już tej VIII, nie jeżdżę starymi samochodami tak jak ty :D

tamtym jeździłam w poprzedniej klasie :D

teraz chodzę do następnej i mam IX

tylko dziad może jeździć drugi rok tym samym autem, wiem że dla ciebie to dziwne baranie :D

a ty się tak wysiliłeś, informacje poszukałeś ....

ale nic to, tylko o te żyłki się boję, bo wrażliwa jestem

tym jeżdżę na budowę :D

http://images29.fotosik.pl/89/5cf3cf053d97e254.jpg

może być łosiu??

PS. dodam, że jest wart 4x tyle co twoja toyota miernoto

tym słodkim akcentem pożegnam się z tobą

bywaj zdrów i uważaj na serce dziadku

Chcesz sprawdzic moje IP , czy sygnet uniwersytecki.:p Bo jesli pierwsze to, klikalem kilka razy teraz i raz wczesnie (oczywiscie sa inne, ale ze stanow), jak drugie to ja swoj posiada ponad 20 lat. :lol:

a - very nice..... to cytat wypowiedzi Borata, dla wysilajacych sie bolkow.8)

Twój chamski bulgot poraz kolejny pokazuje, że jesteś tłukiem, który nie odróżnia ideogramu od Twojego badziewnego znaczka, nie mówiąc już o jego znaczeniu :lol:

P.S.

Wysil się, poszukaj, rozwiąż zagatkę a może za trudna? :roll:

Ja swój posiadam dwa razy dłużej i nie była to nówka 8)

Inaczej dalej będziesz wpatrywał się w cudze walizki :lol:

Szczeniaku, ja nie jezdze tanimi samochodami dla dzieci ze szkoly sredniej.:p Rozumiem twoje obawy, wystarczy siegnac znowu do ogolno dostepnych informacji i stwierdzic , ze jestes dziadowa.:p

Nie dziwię się, że nie jeździsz - tam jest ręczna skrzynia biegów i nie ma ESP - przecież zabiłbyś się wyjeżdżając ze swojej zagrody, bo Evo przyspiesza szybciej niż Ci elektrony w pustce w głowie śmigają.

Nawet nie stac cie na orginalne felgi i opony, zmieniasz je na najgorszy chlam ktory produkuje ta "felgownia" :lol: .:p

A z jakiego foldera sobie wziąłeś te informacje, bo wg mnie to są oryginalne felgi…

Co do blaznienia sie, to rowniez cytowalem ogolno dostepna wiedze, ktora jest tak wam ciezko przyswajalna , rozumiem ze bariera jest jezyk angielski.Na koniec tez taki maly wycinek:

The wheel is a design 5-double spoke ENKEI wheel. Each wheel is 150gms lighter than the ENKEI wheels that were standard on Evo VIII, and contributes to the weight reduction for the vehicle.

Rozumiem , ze jest wam trudno pojac i odnalesc informacje nowe , ktore tu przytaczalem. :p Ten tekst o felgach jest wystarczajaco stary, aby ktos go umiecil w wersji polskojezycznej w sieci, wiec jak i to jest za trudne dla was mozecie skorzystac z takowej.:p

A to to miało co pokazać, jakąś tezę miało poprzeć? Wiem, że u Ciebie z myśleniem jest krótko ale aż takich skrótów myślowych nie stosuj - choć tezę jakąś sformułuj Trollogencie.

Nawet nie stac cie na orginalne felgi i opony, zmieniasz je na najgorszy chlam ktory produkuje ta "felgownia" :lol: .:p

A z jakiego foldera sobie wziąłeś te informacje, bo wg mnie to są oryginalne felgi…

jasne, że są oryginalne, ale w przetrawionej pustką makówie trolla nie mieści się fakt, że ktoś może mieć coś oryginalnego :)

tyle emocji o kawał blachy?

rozumiem gdyby to były rozważania o walorach czysto utylitarnych

-ile panieniek na blache poleci,

- ile jest w niej przestrzeni i w ilu pozycjach rozkładają sie fotele co bezpośrednio przekłada się przeciez na wybór pozycji pasażerów z niego korzystających :wink:,

- odwieczny konflikt - skóra kontra welur :skóra do skóry i można sie zaprzeć :wink: , sie łatwo zmywa z wina i innych białek,ale nie moze być za delikatna (ta skóra) - bo zostaną ślady po wbitych pazurach...i tu lepszy welur...(z tymi pazurami też pytanie o lakier na masce) :wink:

mozna by długo - a nie tam hybrydy, napędy...

trzeba przy tym pamiętac że i tak każda blacha prędzej czy później trafi :

http://thumbs.photo.net/photo/5275042-sm.jpg

Szczeniaku, ja nie jezdze tanimi samochodami dla dzieci ze szkoly sredniej.:p Rozumiem twoje obawy, wystarczy siegnac znowu do ogolno dostepnych informacji i stwierdzic , ze jestes dziadowa.:p

Nie dziwię się, że nie jeździsz - tam jest ręczna skrzynia biegów i nie ma ESP - przecież zabiłbyś się wyjeżdżając ze swojej zagrody, bo Evo przyspiesza szybciej niż Ci elektrony w pustce w głowie śmigają.

A to to miało co pokazać, jakąś tezę miało poprzeć? Wiem, że u Ciebie z myśleniem jest krótko ale aż takich skrótów myślowych nie stosuj - choć tezę jakąś sformułuj Trollogencie.

Krotko :p. :D

:lol: , ze ktos wkleja 10-15-20 letnie felgi i liczy na moje ooooooooo :lol: i jezeli stac go tylko na to w nowym samochodzie to, ten "skrot" w angielskim wszystko wyjasnia, baranie.:p

trollejbus,

nie podniecaj się, nie mam już tej VIII, nie jeżdżę starymi samochodami tak jak ty :D

tamtym jeździłam w poprzedniej klasie :D

teraz chodzę do następnej i mam IX

tylko dziad może jeździć drugi rok tym samym autem, wiem że dla ciebie to dziwne baranie :D

a ty się tak wysiliłeś, informacje poszukałeś ....

ale nic to, tylko o te żyłki się boję, bo wrażliwa jestem

tym jeżdżę na budowę :D

http://images29.fotosik.pl/89/5cf3cf053d97e254.jpg

może być łosiu??

PS. dodam, że jest wart 4x tyle co twoja toyota miernoto

tym słodkim akcentem pożegnam się z tobą

bywaj zdrów i uważaj na serce dziadku

:lol:, dziecko drogie, sprzedaj najpierw blaszana brame, ktora tak usilujesz sprzedac, to moze budzet podreperujesz i na lizaki wystarczy.:lol: Brzydko tak zlomiarzom prace odbierac.:p

Chcesz sprawdzic moje IP , czy sygnet uniwersytecki.:p Bo jesli pierwsze to, klikalem kilka razy teraz i raz wczesnie (oczywiscie sa inne, ale ze stanow), jak drugie to ja swoj posiada ponad 20 lat. :lol:

a - very nice..... to cytat wypowiedzi Borata, dla wysilajacych sie bolkow.8)

Twój chamski bulgot poraz kolejny pokazuje, że jesteś tłukiem, który nie odróżnia ideogramu od Twojego badziewnego znaczka, nie mówiąc już o jego znaczeniu :lol:

P.S.

Wysil się, poszukaj, rozwiąż zagatkę a może za trudna? :roll:

Ja swój posiadam dwa razy dłużej i nie była to nówka 8)

Inaczej dalej będziesz wpatrywał się w cudze walizki :lol:

Jea, to samo moge powiedziec o twoim "znaczku", moj zapewnil mi wysoki standart zyciowy.:p

PS. od noszenia ideogramu, konfort zyciowy sie nie powieksza i nawet lepszych walizek nie dostaniesz z tego tytulu za "free". :p