usmiechniety troll 26.09.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 macie rację, ja też zrozumiałam, że nie ma sensu klikać z tym palantem, jak napisała Agnieszka to tarzanie się w gównie dla mnie ta zabawa już się skończyła szkoda czasu na debila No i widzisz jak ladnie "zeszlas" i to jeszcze x 2 .:D8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiku miku 26.09.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 fiku miku to nie ja ale przyznaj że i tak jest ci do niego bliżej niż do trolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.09.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Chcesz sprawdzic moje IP , czy sygnet uniwersytecki. Bo jesli pierwsze to, klikalem kilka razy teraz i raz wczesnie (oczywiscie sa inne, ale ze stanow), jak drugie to ja swoj posiada ponad 20 lat. a - very nice..... to cytat wypowiedzi Borata, dla wysilajacych sie bolkow. Twój chamski bulgot poraz kolejny pokazuje, że jesteś tłukiem, który nie odróżnia ideogramu od Twojego badziewnego znaczka, nie mówiąc już o jego znaczeniu P.S. Wysil się, poszukaj, rozwiąż zagatkę a może za trudna? Ja swój posiadam dwa razy dłużej i nie była to nówka Inaczej dalej będziesz wpatrywał się w cudze walizki Jea, to samo moge powiedziec o twoim "znaczku", moj zapewnil mi wysoki standart zyciowy. PS. od noszenia ideogramu, konfort zyciowy sie nie powieksza i nawet lepszych walizek nie dostaniesz z tego tytulu za "free". Dalej nie rozwiązałeś zagadki, bulgotasz tylko Podpisuje się pod dementi selimma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiku miku 26.09.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Troll - co ty k...wiesz o samochodach blachy dla szanujących się bez względu na wiek i płeć zaczynają się od zupełnie innego segmentu. Tu gdzie mieszkam, leksusami jeżdża latynoski na sprzątenie do ludzi z głową na karku a nie marzycieli na emigracji - po tym co tu pokazujesz to tej target group nigdy nie podskoczysz... http://gallery.photo.net/photo/6133284-md.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiku miku 26.09.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 dla miłośników motoryzacjihttp://gallery.photo.net/photo/6438571-md.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 26.09.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 izat - taką furę to ja bym chciała....i żadnej innej Może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.09.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 jak pięknie! jak za starych dobrych... nie przestawajcie proszę was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 27.09.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Mozna to sobie rozmaicie nazywać:statystyką, prawem wielkich liczb itp. W istocie nie ma przestrzeni w życiu człowieka "nie-pustelnika", gdzie bagno nie wdarłoby się w urodzajną ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.09.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Chcesz sprawdzic moje IP , czy sygnet uniwersytecki. Bo jesli pierwsze to, klikalem kilka razy teraz i raz wczesnie (oczywiscie sa inne, ale ze stanow), jak drugie to ja swoj posiada ponad 20 lat. a - very nice..... to cytat wypowiedzi Borata, dla wysilajacych sie bolkow. Twój chamski bulgot poraz kolejny pokazuje, że jesteś tłukiem, który nie odróżnia ideogramu od Twojego badziewnego znaczka, nie mówiąc już o jego znaczeniu P.S. Wysil się, poszukaj, rozwiąż zagatkę a może za trudna? Ja swój posiadam dwa razy dłużej i nie była to nówka Inaczej dalej będziesz wpatrywał się w cudze walizki Jea, to samo moge powiedziec o twoim "znaczku", moj zapewnil mi wysoki standart zyciowy. PS. od noszenia ideogramu, konfort zyciowy sie nie powieksza i nawet lepszych walizek nie dostaniesz z tego tytulu za "free". Dalej nie rozwiązałeś zagadki, bulgotasz tylko Podpisuje się pod dementi selimma Kołków już nie ma 2 tygodnie, zagadka Cię przerasta... Cienko Cię widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts