Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trollo morele

JarekIndeed

Recommended Posts

• Odpowiedzi 228
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chcesz sprawdzic moje IP , czy sygnet uniwersytecki.:p Bo jesli pierwsze to, klikalem kilka razy teraz i raz wczesnie (oczywiscie sa inne, ale ze stanow), jak drugie to ja swoj posiada ponad 20 lat. :lol:

a - very nice..... to cytat wypowiedzi Borata, dla wysilajacych sie bolkow.8)

Twój chamski bulgot poraz kolejny pokazuje, że jesteś tłukiem, który nie odróżnia ideogramu od Twojego badziewnego znaczka, nie mówiąc już o jego znaczeniu :lol:

P.S.

Wysil się, poszukaj, rozwiąż zagatkę a może za trudna? :roll:

Ja swój posiadam dwa razy dłużej i nie była to nówka 8)

Inaczej dalej będziesz wpatrywał się w cudze walizki :lol:

Jea, to samo moge powiedziec o twoim "znaczku", moj zapewnil mi wysoki standart zyciowy.:p

PS. od noszenia ideogramu, konfort zyciowy sie nie powieksza i nawet lepszych walizek nie dostaniesz z tego tytulu za "free". :p

Dalej nie rozwiązałeś zagadki, bulgotasz tylko :p

Podpisuje się pod dementi selimma

Troll - co ty k...wiesz o samochodach

blachy dla szanujących się bez względu na wiek i płeć zaczynają się od zupełnie innego segmentu.

Tu gdzie mieszkam, leksusami jeżdża latynoski na sprzątenie do ludzi z głową na karku a nie marzycieli na emigracji - po tym co tu pokazujesz to tej target group nigdy nie podskoczysz... :-?

http://gallery.photo.net/photo/6133284-md.jpg

Chcesz sprawdzic moje IP , czy sygnet uniwersytecki.:p Bo jesli pierwsze to, klikalem kilka razy teraz i raz wczesnie (oczywiscie sa inne, ale ze stanow), jak drugie to ja swoj posiada ponad 20 lat. :lol:

a - very nice..... to cytat wypowiedzi Borata, dla wysilajacych sie bolkow.8)

Twój chamski bulgot poraz kolejny pokazuje, że jesteś tłukiem, który nie odróżnia ideogramu od Twojego badziewnego znaczka, nie mówiąc już o jego znaczeniu :lol:

P.S.

Wysil się, poszukaj, rozwiąż zagatkę a może za trudna? :roll:

Ja swój posiadam dwa razy dłużej i nie była to nówka 8)

Inaczej dalej będziesz wpatrywał się w cudze walizki :lol:

Jea, to samo moge powiedziec o twoim "znaczku", moj zapewnil mi wysoki standart zyciowy.:p

PS. od noszenia ideogramu, konfort zyciowy sie nie powieksza i nawet lepszych walizek nie dostaniesz z tego tytulu za "free". :p

Dalej nie rozwiązałeś zagadki, bulgotasz tylko :p

Podpisuje się pod dementi selimma

Kołków już nie ma 2 tygodnie, zagadka Cię przerasta...

Cienko Cię widzę :p