usmiechniety troll 23.09.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 450h i 600h - o tych pisales , wiec doczytaj szczegolowo. Ja sie opczytasz dokladnie to bedziesz mogl cos napisac. Owszem pisałem, podobnie jak Ty o nieistniejącym 430AWD i jaki z tego wniosek? Jak do tej pory jest to zalozenie , ze powinienem kupic inny jak za $45K i wyzszej klasie:P.Tylko ja tam juz bylem. Dla biedaka powiem tak, to co mnie interesowalo nie oferuje 450H, ma to 600h. Zdradź mi co to takiego interesującego jest bo na razie jakoś enigmatycznie to brzmi… 600H rozni sie tylko tym od LS , ktorego mialem tylko jednostka napedowa i ty czego szukale. Jestes znawca to wiesz . Muszę przyznać Ci rację – jestem znawcą. Dlatego zmuszony jestem poinformować Cię, że LS 600h od LS 430 różni się nie tylko jednostką napędową. I tutaj używając metody, która sprawdza się u dzieci więc i u Ciebie pewnie też – metodę „nauka przez zabawę” pytanie do Ciebie – czym jeszcze się różnią te dwa modele? Kultura techniczna, przy moim L jest bardzo,bardzo,bardzo wysoka i takiej nie osiagniesz, ba serwis jest najlepszy ze wszystkich samochodow w grupie luxury.. Chciałbym jeszcze dodać, że związki frazeologiczne wyrazów często modyfikują znaczenie składowych członów więc kultura techniczna nie jest tożsama z technicznym zaawansowaniem. Choć mylenie przez Ciebie tych nietożsamych określeń mogło by wytłumaczyć dlaczego tak często mylisz posiadanie dobra klasy „luxury” (tu nadal optymistycznie zakładam, że jednak masz ten samochód choć niewiele o nim potrafisz powiedzieć) od bycia człowiekiem klasy luxury. Aż mnie palce korcą by zacytować myśl Stanisława Jerzego Leca lekko parafrazując: przypominasz wesz na łysej głowie – wokół pełno blasku a jednak wesz Nadal nie dowiedziałem się czym różnią się pseudo-hybrydy od full-hybryd! Czyżbyś nie wiedział? Rozumiem, że mam się spodziewać dalszego braku odpowiedzi albo stwierdzenia w stylu „powinieneś wiedzieć” lub „nie wiesz to znajdź w Internecie”? Punk zwrotny, czyli poslugiwanie sie klamstwem LS430awd . O- "Paradoksalnie to ja jestem uzytkownikiem gs350 oraz bylym ls430 i duzo jest rzeczy bardzo sprzecznych, ktore prezentuje sprzedawca." Rozumiem , ze brak informacji jest spowodawane brakiem znajomosi jezykow obcych. Inteligencja idzie w parze z logicznym mysleniem i wyciaganiem "wlasciwych" wnioskow z rzeczy ktore zostaly juz napisane.:PJak do tej pory wszystko co zostalo napisane pod wplywem peknietej zylki przez ciebie , zaweza sie do poslugiwaniem klamstwem i czyms takim: "Nadal nie dowiedziałem się czym różnią się pseudo-hybrydy od full-hybryd! Czyżbyś nie wiedział? Rozumiem, że mam się spodziewać dalszego braku odpowiedzi albo stwierdzenia w stylu „powinieneś wiedzieć” lub „nie wiesz to znajdź w Internecie”?" Bac laskaw i skomentuj to czego jeszcze nie zrobile i dales dupy podczas pisania z pekajaca zyla. Roznice. Tak ladnie kopiujesz zawartosc broszurek i jeszcze tego nie zauwazyl, 18% umiesz wyliczyc i to powienes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 23.09.2007 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Czyli Twoja edukacja skończyła się na cytatach. A może jednak odpowiesz na pytania które zadałem wyżej? Choć nie spodziewam się... A tak w temacie znajomości języka: zwróć uwagę, że jest różncia pomiędzy "full hibrid" a "full hybrid powertrain" - może wtedy zrozumiesz jaką głupotę walnąłeś pisząc o pełnych hybrydach i pseudo hybrydach. Choć małą mam na to nadzieję, bo jak na razie nie zrozumiałeś nic a zamiast się edukować to zwyczajnie rzucasz się jak kotek za nową zabawką - czepiając się nie czegoś czego sam nie rozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 23.09.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Czyli Twoja edukacja skończyła się na cytatach. A może jednak odpowiesz na pytania które zadałem wyżej? Choć nie spodziewam się... A tak w temacie znajomości języka: zwróć uwagę, że jest różncia pomiędzy "full hibrid" a "full hybrid powertrain" - może wtedy zrozumiesz jaką głupotę walnąłeś pisząc o pełnych hybrydach i pseudo hybrydach. Choć małą mam na to nadzieję, bo jak na razie nie zrozumiałeś nic a zamiast się edukować to zwyczajnie rzucasz się jak kotek za nową zabawką - czepiając się nie czegoś czego sam nie rozumiesz. Podzial istnie , czy to sie tobie podoba czy nie i w odroznieniu od tego co oferuje TOYOTA MOTOR zacytuje , bo tylko to umiem. Bez przydomka, to bedzie samochodzik taki gdzie improve fuel economy at highway speeds as well as in the city, using two separate modes of operation. The electric motors deliver their power through variable-ratio gear sets, which allows them to be smaller and lighter while drawing less electricity. Smaller batteries and power controls than those required by single-mode systems can also be used. the new system also represented a fundamental shift in the mechanical arrangement of hybrids: in contrast to the layouts used by Toyota, the two-mode hybrid places its electric motors inside the transmission housing, an arrangement made possible by the compact size of the motors. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 23.09.2007 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 A przetłumaczysz bo przecież znasz język lepiej ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 23.09.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 A przetłumaczysz bo przecież znasz język lepiej ode mnie? nie ja tylko cytaty umiem fkekac , a jak ty ruszysz pacyna to troche wiecej znajdziesz . Zrozumiesz wtedy jakie to oszczednosci na paliwie ma "hybryt dla szpanu", - takie jak mala ciezarowka. PS.Takie dobre rozwiazanie dla ich malych samochodow, plebsiaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 23.09.2007 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Wiedziałem, że boisz się ośmieszenia przy tłumaczeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 23.09.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Wiedziałem, że boisz się ośmieszenia przy tłumaczeniu... ...to jeszcze nic, w porownaniu z glupotami wypisywanymi pod wplywem pekajacej zyly, jak jest to u ciebie. Jak kiedys bedzie cie stac, na to aby wymienic luxusowy samochod co 4 lata i opanujesz j.ang.to bedziesz mogl troche pobujac sie w gronie ludzi, ktorych na to stac i jesli chca to zerkna do tego co jest szeroko dostepne nawet w dziedzinie dzielenia hybrydowych samochodow na grupy,baranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 23.09.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 ...i Ameryka na skraju kryzysu http://img160.imageshack.us/img160/610/p1030523ei2.jpg PS.i uwazaj, aby komputer z przeciazenia szperania w polskiej wersji jezykowej netu, nie pekl w "szwach" jak zyla. Tym ze zdjecia nerwy puscily, tak jak tobie , baranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 23.09.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 No nie spodziewałem się innej odpowiedzi. Może i mój angielski jest ograniczony - nie wychodzi poza poziom Proficiency.Niemniej wystarczy by zrozumieć, że Twoje rozumienie tego języka wskazuje, że im większy element elektryczny tym bardziej pełna hybryda.W takim przypadku zdecydowanie powineneś kupić Trollejbus. Tylko nie pomyl z "szajbus" bo pewnie bliskie jest Ci to określenie. Tak się składa, że mam troszkę więcej wspólnego z Lexusem niż Ty - u nas w Polsce jest taka firma Lexus Polska... No trudno - w temacie motoryzacyjnym nie błysnąłeś wiedzą. To jak jest z tymi innymi gadgetami technicznymi jakie posiadasz? Wiem już, że cyfrówkę masz zupełnie passe ale za to nie wymaga kultury technicznej byś ją obsługiwał. Myślę (wyjaśnię co to oznacza bo pewnie proces ten jest Ci dość egzotyczny - używam swoich neuronów oraz synaps), że możesz spokojnie zaprzestać przedstawiania się w swych postach - ktoś mógłby się nie zorientować, że "baran”, „plebsiak”, czy inne epitety są synonimami Ciebie. Zdaję sobie sprawę, że konceptu Ci nie staje ale może choć odrobinę kultury? Tylko nie rozpędź się i nie kup sobie Pałacu Kultury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 23.09.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 No nie spodziewałem się innej odpowiedzi. Może i mój angielski jest ograniczony - nie wychodzi poza poziom Proficiency. Niemniej wystarczy by zrozumieć, że Twoje rozumienie tego języka wskazuje, że im większy element elektryczny tym bardziej pełna hybryda. W takim przypadku zdecydowanie powineneś kupić Trollejbus. Tylko nie pomyl z "szajbus" bo pewnie bliskie jest Ci to określenie. Tak się składa, że mam troszkę więcej wspólnego z Lexusem niż Ty - u nas w Polsce jest taka firma Lexus Polska... No trudno - w temacie motoryzacyjnym nie błysnąłeś wiedzą. To jak jest z tymi innymi gadgetami technicznymi jakie posiadasz? Wiem już, że cyfrówkę masz zupełnie passe ale za to nie wymaga kultury technicznej byś ją obsługiwał. Myślę (wyjaśnię co to oznacza bo pewnie proces ten jest Ci dość egzotyczny - używam swoich neuronów oraz synaps), że możesz spokojnie zaprzestać przedstawiania się w swych postach - ktoś mógłby się nie zorientować, że "baran”, „plebsiak”, czy inne epitety są synonimami Ciebie. Zdaję sobie sprawę, że konceptu Ci nie staje ale może choć odrobinę kultury? Tylko nie rozpędź się i nie kup sobie Pałacu Kultury. :lol:, popros kogos kto ma minimum wiedzy, aby tobie to wytlumaczy , barnie do potegi entej.http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif "which allows them to be smaller and lighter while drawing less electricity." http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif Rozumiem , ze pracujesz dla Lexus Polska,wiec jak tam maja takich baranow , to a ja mam model kuli ziemskiej w szafie, oczywiscie w skali 1:1.http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif Baranie od "L. polska" , przeciez to system Toyoty jest tym kontrastyjacym do poruszonego przezemnie- czyli szanujacego sie klijenta z szanujacym sie rachunkiem bankowym.:D8) Znakomicie zdaje sobie sprawe , ze jestes tlukiem.Gdybys byl fachowcem z tej dziedziny mialbys to w malym palcu. Tak ja ty przedstawiajac sie za fachowca , ja noge smialo stukac w klawiature , ze jestem rudy , mam fiuta 60cm i 3 metry wysokosci. PS Co do kultury, lepsza jest gozka prawda jak przyjemna aluzja, ze jestes baranem to widac.8)Tak jak izat jest glupia i joean jeszcze bardziej -wynika to z informacji w ich profilach i to co pisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.09.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 trollu drogi, kiedyś na kolankach odszczekasz swoje słowa obiecuję ci to!!!!!!! i będziesz wył jak pudel skomląc o wybaczenie :D:D:D joan, coś Cię zszokowało?? zdziwiło?? co tak oczka wybałuszasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 23.09.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 trollu drogi, kiedyś na kolankach odszczekasz swoje słowa obiecuję ci to!!!!!!! i będziesz wył jak pudel skomląc o wybaczenie :D:D:D joan, coś Cię zszokowało?? zdziwiło?? co tak oczka wybałuszasz?? czy to jest wazne , ty moja "madrzejsza inaczej".http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.09.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 wydało się, troll to joan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 23.09.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 wydało się, troll to joan ...tylko ma rozum w kontrascie do niej.http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.09.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 To i ja wybałuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.09.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 To i ja wybałuszę NS, to nie ta skala wybałuszenia jeszcze 2 Ci zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.09.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 No tak racja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 23.09.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 No tak racja. To i jak dla mnie to zamalo, chyba nic nie gotowales i tym samym nie jadles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.09.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 No tak racja. To i jak dla mnie to zamalo, chyba nic nie gotowales i tym samym nie jadles. Ale ty jesteś "wiktor".Specjalnie kanie w lasku dla ciebie naszedlem i zrobiłem papu ala NS .Fochchchch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 23.09.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 No tak racja. To i jak dla mnie to zamalo, chyba nic nie gotowales i tym samym nie jadles. Ale ty jesteś "wiktor".Specjalnie kanie w lasku dla ciebie naszedlem i zrobiłem papu ala NS .Fochchchch Sorry, gotowales.Juz sprawdzilem, tylko za duzo smazonego - moze zaszkodzilo. Zawsze tylko smazone i smazone , nowotworu mozna dostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts