niktspecjalny 23.09.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Jutro robie sosik.....tylko plissss zwróć uwagę ,że sie staram. idę lulu.U ciebie jest 15.00 czasu Warszawskiego to se możesz nawijać.spadam w kimono bondziorno siniorino.Do sosu...t/z do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 24.09.2007 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 "which allows them to be smaller and lighter while drawing less electricity." W logice Trolla - mały silnik elektryczny to nie jest już silnik elektryczny... Tak ja ty przedstawiajac sie za fachowca , ja noge smialo stukac w klawiature , ze jestem rudy , mam fiuta 60cm i 3 metry wysokosci. Czy właśnie nie to robisz? Choć większe efekty osiągnąłbyś stukając się w główkę - pod warunkiem, że przy swojej koordynacji ruchowej nie trafisz w oko. PS Co do kultury, lepsza jest gozka prawda jak przyjemna aluzja, ze jestes baranem to widac.8)Tak jak izat jest glupia i joean jeszcze bardziej -wynika to z informacji w ich profilach i to co pisza. Przecież właśnie próbujemy poziomem zejść do Twojego MISZCZUNIU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 24.09.2007 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 czy to jest wazne , ty moja "madrzejsza inaczej" Troll!! No nie poznaję Cię! Od kiedy to komplementami sypiesz? Być mądrzejszym inaczej niż Ty to jednak jest coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 24.09.2007 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 To i jak dla mnie to zamalo, chyba nic nie gotowales i tym samym nie jadles. No proszę... okazało się, że Troll ma zakorzeniony związek przyczynowo skutkowy – by mógł zjeść musi sobie ugotować… Nie stać go na gosposię? No ale jak właśnie ciuła na godniejszy aparacik cyfrowy by mógł prezentować fotki nowe to nie dziwne, że pasa zaciąga… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 24.09.2007 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Troll! Pochwalisz się tym sprzęcikiem czy nie ma czym? No tak... jak się ciułało na Lexusa i czekało na okazję to się teraz nie ma na dodatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.09.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 chłopcy - nie wystarczy tych nowinek technologicznych? może coś pofklejacie? bez fotek trudno sie tak koncentrowac na tekście - coś mi to przypomina...jak w polskim filmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.09.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 trollu drogi, kiedyś na kolankach odszczekasz swoje słowa obiecuję ci to!!!!!!! i będziesz wył jak pudel skomląc o wybaczenie :D:D:D joan, coś Cię zszokowało?? zdziwiło?? co tak oczka wybałuszasz?? się szokuję po prostu, ja to chyba jednak dziwna jestem... poza tym -wyobraźnia mi przy takich tekstach fiksuje - widzę sobie guścika a'la pudel, na kolankach, szczeku szczeku: "forigive mnie izat, forgive, szczeku..." i się szokuje, nie? i jeszcze obiecujesz...? bo ja np tak mam, że jak obiecam to słowa dotrzymac muszę...dopóki nie dotrzymam - "gniecie" i uwiera mnie ta obietnica... honorowa chyba jestem...(za co , nie ukrywam, często po głowie dostaję - ale wtedy cytuję stare budowlane powiedzenie - co cię nie zabije... i jakoś tak honorowo przez życie płynę , płynę...) Ty też tak masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.09.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 joan, w tym kontekście wybałuszanie rozumiem trudno Ci po prostu wyobrazić sobie taką scenkę i jej realność z dotrzymywaniem słowa mam tak samo jak Ty, więc spoko słowo święta rzecz podejmuję kroki w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.09.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Tak jak izat jest glupia i joean jeszcze bardziej -wynika to z informacji w ich profilach i to co pisza. a co tam było? /bo już nie ma/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 24.09.2007 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Tak jak izat jest glupia i joean jeszcze bardziej -wynika to z informacji w ich profilach i to co pisza. Nie ma to jak opinia MISZCZA dedukcji i logicznego myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.09.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 troll ma bujną wyobraźnię, więc dla niego to nie problem coś sobie ubzdurać a może nas czymś zaskoczy ... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.09.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 joan, w tym kontekście wybałuszanie rozumiem trudno Ci po prostu wyobrazić sobie taką scenkę i jej realność z dotrzymywaniem słowa mam tak samo jak Ty, więc spoko słowo święta rzecz podejmuję kroki w tym kierunku znaczy - ten konteskt był "poza tym (...)" w innym też wybauszyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.09.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Tak jak izat jest glupia i joean jeszcze bardziej -wynika to z informacji w ich profilach i to co pisza. a co tam było? /bo już nie ma/ a skąd (z kiedy) to masz - bo przeoczyłam chyba... a informacje w profilach są - to przecież otwarta księga...można czytać, oglądac, domyślać się... i oto chodzi w tym wirtualnym na wpół iluzorycznym, ale cudownym, pełnym niewyczerpalnych możliwości świecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 24.09.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Tak jak izat jest glupia i joean jeszcze bardziej -wynika to z informacji w ich profilach i to co pisza. a co tam było? /bo już nie ma/ a skąd (z kiedy) to masz - bo przeoczyłam chyba... a informacje w profilach są - to przecież otwarta księga...można czytać, oglądac, domyślać się... i oto chodzi w tym wirtualnym na wpół iluzorycznym, ale cudownym, pełnym niewyczerpalnych możliwości świecie... Nie ma jak otwarta ksiega z akcja, gdzie "bohaterka" tlucze sie po katach, ale zawsze wraca do partnera. Trudno jej sie tego wyzbyc i wystawia "widzajne:lol: "ponownie, moze tym razem sie lepiej powiedzie.... Pozniej troche filozofuje, chce troche pozacierac......... Troche tego, troche tamtego, a wszystko to tylko rozwalic o kat ....... i ble... ble...i asy z rekawa leca i leca i leca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 24.09.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 "which allows them to be smaller and lighter while drawing less electricity." W logice Trolla - mały silnik elektryczny to nie jest już silnik elektryczny... Tak ja ty przedstawiajac sie za fachowca , ja noge smialo stukac w klawiature , ze jestem rudy , mam fiuta 60cm i 3 metry wysokosci. Czy właśnie nie to robisz? Choć większe efekty osiągnąłbyś stukając się w główkę - pod warunkiem, że przy swojej koordynacji ruchowej nie trafisz w oko. PS Co do kultury, lepsza jest gozka prawda jak przyjemna aluzja, ze jestes baranem to widac.8)Tak jak izat jest glupia i joean jeszcze bardziej -wynika to z informacji w ich profilach i to co pisza. Przecież właśnie próbujemy poziomem zejść do Twojego MISZCZUNIU! Jak widac dalej jestes ograniczony jak baran http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif . Taki fachowiec z ciebie baranie/"baranico" jak z koziej......., ale coz jak widze twoja klawiatura wszystko przyjmuje http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif .:DTroche , choc troche sie doucz tluku jeden, najpierw wypruj sobie wszystkie zyly , zapewni to tobie zbetne ich pekanie podczas pisania glupot. Fachowiec z ciebie , ze fiu ,fiu http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.09.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 filozofuje mówi się "filozuje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 24.09.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 filozofuje mówi się "filozuje" http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.09.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 filozofuje mówi się "filozuje" http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif no widzisz - ocean między nami - a podobne "stany" osiągamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 24.09.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 filozofuje mówi się "filozuje" http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif no widzisz - ocean stąd - a podobne "stany" osiągamy... Tacy jak ty, tu mnie na forum "trzymaja" i trudno mi odejsc. http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.09.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Q ale ty wcześnie wstajesz i jeszcze chce ci sie tak z rana prowadzić dyskusję.Zapodaj co dzisiaj na śniadanko bo jakis taki wkurwio...ny sie wybudziłeś.Nie łam sie to tylko chwilowe.Przyjdą zaraz tacy co ci troszku pocukrzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts