Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trollo morele

JarekIndeed

Recommended Posts

• Odpowiedzi 228
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

"which allows them to be smaller and lighter while drawing less electricity."

W logice Trolla - mały silnik elektryczny to nie jest już silnik elektryczny...

Tak ja ty przedstawiajac sie za fachowca , ja noge smialo stukac w klawiature , ze jestem rudy , mam fiuta 60cm i 3 metry wysokosci.:p

Czy właśnie nie to robisz? Choć większe efekty osiągnąłbyś stukając się w główkę - pod warunkiem, że przy swojej koordynacji ruchowej nie trafisz w oko.

PS Co do kultury, lepsza jest gozka prawda jak przyjemna aluzja, ze jestes baranem to widac.8)Tak jak izat jest glupia i joean jeszcze bardziej -wynika to z informacji w ich profilach i to co pisza.:p

Przecież właśnie próbujemy poziomem zejść do Twojego MISZCZUNIU!

To i jak dla mnie to zamalo, chyba nic nie gotowales i tym samym nie jadles.:lol:

No proszę... okazało się, że Troll ma zakorzeniony związek przyczynowo skutkowy – by mógł zjeść musi sobie ugotować…

Nie stać go na gosposię?

No ale jak właśnie ciuła na godniejszy aparacik cyfrowy by mógł prezentować fotki nowe to nie dziwne, że pasa zaciąga…

trollu drogi,

kiedyś na kolankach odszczekasz swoje słowa :D

obiecuję ci to!!!!!!!

i będziesz wył jak pudel skomląc o wybaczenie :D:D:D:D

:o :o :o :o :o

joan,

coś Cię zszokowało?? :D zdziwiło??

co tak oczka wybałuszasz?? :o

się szokuję po prostu, ja to chyba jednak dziwna jestem... :roll:

poza tym -wyobraźnia mi przy takich tekstach fiksuje - widzę sobie guścika a'la pudel, na kolankach, szczeku szczeku: "forigive mnie izat, forgive, szczeku..." i się szokuje, nie? :wink:

i jeszcze obiecujesz...? bo ja np tak mam, że jak obiecam to słowa dotrzymac muszę...dopóki nie dotrzymam - "gniecie" i uwiera mnie ta obietnica... :wink: honorowa chyba jestem...(za co , nie ukrywam, często po głowie dostaję - ale wtedy cytuję stare budowlane powiedzenie - co cię nie zabije... i jakoś tak honorowo przez życie płynę , płynę...) :roll:

Ty też tak masz? 8)

joan,

w tym kontekście wybałuszanie rozumiem

trudno Ci po prostu wyobrazić sobie taką scenkę i jej realność

z dotrzymywaniem słowa mam tak samo jak Ty, więc spoko

słowo święta rzecz

podejmuję kroki w tym kierunku :)

znaczy - ten konteskt był "poza tym (...)"

w innym też wybauszyłam... :wink:

Tak jak izat jest glupia i joean jeszcze bardziej -wynika to z informacji w ich profilach i to co pisza.:p

a co tam było? :roll: /bo już nie ma/

a skąd (z kiedy) to masz - bo przeoczyłam chyba... :wink:

a informacje w profilach są - to przecież otwarta księga...można czytać, oglądac, domyślać się... :lol:

i oto chodzi w tym wirtualnym na wpół iluzorycznym, ale cudownym, pełnym niewyczerpalnych możliwości świecie... :lol:

Tak jak izat jest glupia i joean jeszcze bardziej -wynika to z informacji w ich profilach i to co pisza.:p

a co tam było? :roll: /bo już nie ma/

a skąd (z kiedy) to masz - bo przeoczyłam chyba... :wink:

a informacje w profilach są - to przecież otwarta księga...można czytać, oglądac, domyślać się... :lol:

i oto chodzi w tym wirtualnym na wpół iluzorycznym, ale cudownym, pełnym niewyczerpalnych możliwości świecie... :lol:

Nie ma jak otwarta ksiega z akcja, gdzie "bohaterka" tlucze sie po katach, ale zawsze wraca do partnera.:p Trudno jej sie tego wyzbyc i wystawia "widzajne:lol: "ponownie, moze tym razem sie lepiej powiedzie....

Pozniej troche filozofuje, chce troche pozacierac.........

Troche tego, troche tamtego, a wszystko to tylko rozwalic o kat .......

i ble... ble...i asy z rekawa leca :lol: i leca i leca :lol:. :D

"which allows them to be smaller and lighter while drawing less electricity."

W logice Trolla - mały silnik elektryczny to nie jest już silnik elektryczny...

Tak ja ty przedstawiajac sie za fachowca , ja noge smialo stukac w klawiature , ze jestem rudy , mam fiuta 60cm i 3 metry wysokosci.:p

Czy właśnie nie to robisz? Choć większe efekty osiągnąłbyś stukając się w główkę - pod warunkiem, że przy swojej koordynacji ruchowej nie trafisz w oko.

PS Co do kultury, lepsza jest gozka prawda jak przyjemna aluzja, ze jestes baranem to widac.8)Tak jak izat jest glupia i joean jeszcze bardziej -wynika to z informacji w ich profilach i to co pisza.:p

Przecież właśnie próbujemy poziomem zejść do Twojego MISZCZUNIU!

Jak widac dalej jestes ograniczony jak baran http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif .:D Taki fachowiec z ciebie baranie/"baranico" jak z koziej......., ale coz jak widze twoja klawiatura wszystko przyjmuje http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif .:DTroche , choc troche sie doucz tluku jeden, najpierw wypruj sobie wszystkie zyly , zapewni to tobie zbetne ich pekanie podczas pisania glupot.:p

Fachowiec z ciebie , ze fiu ,fiu :p http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif