usmiechniety troll 24.09.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Pewnie, a najlepiej lubie sie pasc, jak ktos sam sztrzeli sobie "gola" i pozniej udaje, ze to tam taki epizod. PS.Sruby przy kole dokreciles w toyocie. Mam nadzieje, ze instrukcja byla po polsku. Niezależnie od tego czy ktoś strzela sobie gola czy nie - powinieneś szanować ludzi. A co do Toyoty - nie jestem posiadaczem pojazdu tej marki - skąd takie informacje? Czyżby Ci się znów coś przyśniło? No ale jak już przy tematach pobocznych jesteśmy - nadal nie masz nic do powiedzenia w temacie posiadanego sprzętu technicznego? Tak jakoś milczysz w temacie foto i RTV. Czyżbyś nie miał zaprenumerowanej żadnej gazetki z tej tematyki, a Twoja pani nie podała Ci hasła do filtru rodzicielskiego i nic w necie nie możesz znaleźć? No pochwal się niedoszły Panie Hybryd, plosiem, plosiem! Ja szanuje ,ale tych ktorzy na to zasluguja. Czy to znaczy , ze ciebie za pisanie bzdur ,klamstwo i oszukiwnie forumowiczow spowodowade brakiem wiedzy jak to zaprezentowales - rowniez powinienem szanowac? "panie lexus polska" w wersji jezyczno -angielskiej. Jak zwykle poszukaj tutaj na forum to znajdziesz. Rusz troche pusta makowa i nie cykaj, nie ma tam cytatow angielskich. Nogo do potegi "entej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.09.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 normalnie chciałam coś napisac, ale nie wiem co.. moja głowa już tego nie obejmuje Ja też...czekam dalej na kołki Jutro wrzucę następną zagatkę, może zna...choć wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.09.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Pewnie, a najlepiej lubie sie pasc, jak ktos sam sztrzeli sobie "gola" i pozniej udaje, ze to tam taki epizod. P eee nie był to epizod skoro o tym pisałam na forum otwartym tekstem (a nie np. ze moja przyjaciółka miała taką oto przygodę itp.) była to dla mnie niezla szkoła życia...(miałam wtedy 23 lata i mało o życiu wiedziałam... oczywiście nie opisywałam związku przyczynowo-skutkowego , bo nie o to tam chodziło choć akurat to jest moją i mojego partnera tajemnicą a nie sam fakt zakochania się ) i nie szczeliłam sobie żadnego gola - bo nie jest to dla mnie nic wstydliwego - nie jestem obłudna...mogę o tym mówic bez wstydu (a kto jest bez winy... )... zakochałam się w facecie a on we mnie - to była ekplozja uczuć...(...) równie szybko zgasło jak sie rozpaliło - mówienie o tym nie jest dla mnie problemem - zwłaszcza że tak naprawdę dopiero po tej próbie dojrzeliśmy z moim obecnym mężem do związku... który trwa i trwać będzie dopóki będziemy miec w sobie pamięć o tamtym i o sile miłości która nas połączyła (ale to temat na inny wątek)... PS napasiony? (fajnie tak się paść cudzym życiem , jak się nie ma swojego , nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 24.09.2007 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ja szanuje ,ale tych ktorzy na to zasluguja. Czy to znaczy , ze ciebie za pisanie bzdur ,klamstwo i oszukiwnie forumowiczow spowodowade brakiem wiedzy jak to zaprezentowales - rowniez powinienem szanowac? "panie lexus polska" w wersji jezyczno -angielskiej. Jak zwykle poszukaj tutaj na forum to znajdziesz. Rusz troche pusta makowa i nie cykaj, nie ma tam cytatow angielskich. Nogo do potegi "entej. Zdecydowanie przeceniasz moje chęci szukania Twojego bełkotu na forum. Ty się chwal... chyba, że nie masz czym. Co mnie nie dziwi - przecież technicznym ignorantem jesteś, który mieszka w USA a nie kuma technicznego języka angielskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 24.09.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Pewnie, a najlepiej lubie sie pasc, jak ktos sam sztrzeli sobie "gola" i pozniej udaje, ze to tam taki epizod. P eee nie był to epizod skoro o tym pisałam na forum otwartym tekstem (a nie np. ze moja przyjaciółka miała taką oto przygodę itp.) była to dla mnie niezla szkoła życia...(miałam wtedy 23 lata i mało o życiu wiedziałam... oczywiście nie opisywałam związku przyczynowo-skutkowego , bo nie o to tam chodziło choć akurat to jest moją i mojego partnera tajemnicą a nie sam fakt zakochania się ) i nie szczeliłam sobie żadnego gola - bo nie jest to dla mnie nic wstydliwego - nie jestem obłudna...mogę o tym mówic bez wstydu (a kto jest bez winy... )... zakochałam się w facecie a on we mnie - to była ekplozja uczuć...(...) równie szybko zgasło jak sie rozpaliło - mówienie o tym nie jest dla mnie problemem - zwłaszcza że tak naprawdę dopiero po tej próbie dojrzeliśmy z moim obecnym mężem do związku... który trwa i trwać będzie dopóki będziemy miec w sobie pamięć o tamtym i o sile miłości która nas połączyła (ale to temat na inny wątek)... ....uderzyc w stol, a "asy sypia sie z rekawa http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 24.09.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ja szanuje ,ale tych ktorzy na to zasluguja. Czy to znaczy , ze ciebie za pisanie bzdur ,klamstwo i oszukiwnie forumowiczow spowodowade brakiem wiedzy jak to zaprezentowales - rowniez powinienem szanowac? "panie lexus polska" w wersji jezyczno -angielskiej. Jak zwykle poszukaj tutaj na forum to znajdziesz. Rusz troche pusta makowa i nie cykaj, nie ma tam cytatow angielskich. Nogo do potegi "entej. Zdecydowanie przeceniasz moje chęci szukania Twojego bełkotu na forum. Ty się chwal... chyba, że nie masz czym. Co mnie nie dziwi - przecież technicznym ignorantem jesteś, który mieszka w USA a nie kuma technicznego języka angielskiego. Co juz odechcialo ci sie przeswietlac mnie? jak do tej pory sie zblazniles , blaznie jeden. http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif Kumaniem jezyka angielskiego rowniez mnie rozbawiles tluku, patrz powyzej na swoje posty.http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif PS .oczywiscie zwyklego jak i technicznego, tluku.http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 24.09.2007 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Co juz odechcialo ci sie przeswietlac mnie? jak do tej pory sie zblazniles , blaznie jeden. http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif Kumaniem jezyka angielskiego rowniez mnie rozbawiles tluku, patrz powyzej na swoje posty.http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif PS .oczywiscie zwyklego jak i technicznego, tluku.http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif Nie podejrzewałem Cię o łączenie tak prostych czynności. Rozumiem, że ubijasz mięso na kotlety dla swojej Pani ale, że zaraz Ci się to na klawiaturę w onomatopeję "tłuku" przeniosło? Ty jednak jesteś prostym organizmem - klasy pantofelek (to taki organizm a nie przedstawienie Twojej postawy względem Pani). Nie ma Cię co prześwietlać bo pierwotniaki (pewnie nie wiesz, że nie jest to inwektywa tylko nazwa grupy organizmów) są i tak przezroczyste. Może choć byś się za jakiś słownik wziął bo Ci się zapętla słownictwo – dojdź choć do tych kilku setek podstawowych słów. PS. Dodam, bo nie masz szans by te dwie informacje ze sobą połączyć, że pantofelek jest pierwotniakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.09.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 asy były w innej zabawie widzisz - taki mój mały kompleks - mówie prawdę, jestem honorowa i konsekwentna...tak mnie wychowano (wiem ze to dziś już niemodne) i to jest twój problem... używasz potoku chamszczyzny i te środki wyrazu nadal nic ci nie dają - I'm who I'm i to jest moja siła - daję sobie...włosy obciąć, że w realu nie dałbyś rady pociągnąć ze mną zwykłej small talk przy porannej kawie...tak już mają tacy oldboye jak ty, gusciku mój drogi...kochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 24.09.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 normalnie chciałam coś napisac, ale nie wiem co.. moja głowa już tego nie obejmuje Ja też...czekam dalej na kołki Jutro wrzucę następną zagatkę, może zna...choć wątpię Sugerujesz , ze to ty jestes" lexus polska. PS. czasami palec moze sie poslizgnac i wyslac z innego "nicka" wiadomosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 24.09.2007 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 ...tak już mają tacy oldboye jak ty, gusciku mój drogi...kochany Słuszna uwaga niby old a jednak boy. Dobrze, że nie Boy Goerge - do hotelowego bardziej podobny jest boya... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 24.09.2007 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Sugerujesz , ze to ty jestes" lexus polska. PS. czasami palec moze sie poslizgnac i wyslac z innego "nicka" wiadomosc. Wiesz... nie każdemu blokują nicki tak, że pomylić się nie może... Niemniej jak to już wielokrotnie udowodniłeś dedukcja Twoja nijak nie wyprzedza intelektu. Może nie ciułaj na tego Lexusa LS 600h bo jak zrobisz kick down to nawet z Twoimi umiejętnościami może Ci substancja szara obić się o zagłówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.09.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 normalnie chciałam coś napisac, ale nie wiem co.. moja głowa już tego nie obejmuje Ja też...czekam dalej na kołki Jutro wrzucę następną zagatkę, może zna...choć wątpię Sugerujesz , ze to ty jestes" lexus polska. PS. czasami palec moze sie poslizgnac i wyslac z innego "nicka" wiadomosc. Nie chcę sugerować i nie czuję się lexusem, to zagadka na jutro Nic mi się nie pośliźnie, w przeciwieństwie do Ciebie P.S. Jak kołki robiom się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 24.09.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Co juz odechcialo ci sie przeswietlac mnie? jak do tej pory sie zblazniles , blaznie jeden. http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif Kumaniem jezyka angielskiego rowniez mnie rozbawiles tluku, patrz powyzej na swoje posty.http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif PS .oczywiscie zwyklego jak i technicznego, tluku.http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif Nie podejrzewałem Cię o łączenie tak prostych czynności. Rozumiem, że ubijasz mięso na kotlety dla swojej Pani ale, że zaraz Ci się to na klawiaturę w onomatopeję "tłuku" przeniosło? Ty jednak jesteś prostym organizmem - klasy pantofelek (to taki organizm a nie przedstawienie Twojej postawy względem Pani). Nie ma Cię co prześwietlać bo pierwotniaki (pewnie nie wiesz, że nie jest to inwektywa tylko nazwa grupy organizmów) są i tak przezroczyste. Może choć byś się za jakiś słownik wziął bo Ci się zapętla słownictwo – dojdź choć do tych kilku setek podstawowych słów. PS. Dodam, bo nie masz szans by te dwie informacje ze sobą połączyć, że pantofelek jest pierwotniakiem Zamieszcze tutaj moj wpis z rozmowy z innym baranem, ale takim samym jak ty. Gorzej z "medrcami- krasnomowcami", ktorzy nie majac wiedzy w danym temacie zabieraja sie za wskazywanie kto jest idiota, a kto kims tam jeszcze. Paradoksalnie największymi durniami okazuja sie oni sami - krasnomowcy. Ja tam zwykly cham jestem, ale nie idiota takim jak ty.:D8) PS.Chciales pokazac jaki jestes madry, a na idiote wyszedles na calej linii swego ataku. "krasnomowco". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 24.09.2007 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Zamieszcze tutaj moj wpis z rozmowy z innym baranem, ale takim samym jak ty. To innym czy takim samym? Gorzej z "medrcami- krasnomowcami", ktorzy nie majac wiedzy w danym temacie zabieraja sie za wskazywanie kto jest idiota, a kto kims tam jeszcze. Paradoksalnie największymi durniami okazuja sie oni sami - krasnomowcy. Ja tam zwykly cham jestem, ale nie idiota takim jak ty.:D8) PS.Chciales pokazac jaki jestes madry, a na idiote wyszedles na calej linii swego ataku. "krasnomowco". Mam wrażenie, że Twój aparat percepcji analizuje tylko części wyrazów. Więc pewnie "krasnomówca" to dla Ciebie to samo co "krasnal mówca"? A jak wstajesz wyspany i jesteś w maksimum swych możliwości to co najwyżej "czerwony mówca". Jednak jeśli już sięgnąc po bycie krasomówcą to zdecydowanie w odróżnieniu ode mnie Ciebie dzielą od tego tytułu lata świetlne. PS. Tylko nie biegaj przez lata z latarką by zrozumieć, że lata świetlne to jednostka odległości a nie nowa gra na Play Station. Choć pewnie tak wyrafinowanego sprzętu nie posiadasz - tam nie ma asystenta parkowania manetek (w odróżnieniu od Lexusa) i mógłbyś nie trafić przy ich odkładaniu na komódkę. A wtedy Pani by Ci dupsko skroiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 24.09.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Zamieszcze tutaj moj wpis z rozmowy z innym baranem, ale takim samym jak ty. To innym czy takim samym? Gorzej z "medrcami- krasnomowcami", ktorzy nie majac wiedzy w danym temacie zabieraja sie za wskazywanie kto jest idiota, a kto kims tam jeszcze. Paradoksalnie największymi durniami okazuja sie oni sami - krasnomowcy. Ja tam zwykly cham jestem, ale nie idiota takim jak ty.:D8) PS.Chciales pokazac jaki jestes madry, a na idiote wyszedles na calej linii swego ataku. "krasnomowco". Mam wrażenie, że Twój aparat percepcji analizuje tylko części wyrazów. Więc pewnie "krasnomówca" to dla Ciebie to samo co "krasnal mówca"? A jak wstajesz wyspany i jesteś w maksimum swych możliwości to co najwyżej "czerwony mówca". Jednak jeśli już sięgnąc po bycie krasomówcą to zdecydowanie w odróżnieniu ode mnie Ciebie dzielą od tego tytułu lata świetlne. PS. Tylko nie biegaj przez lata z latarką by zrozumieć, że lata świetlne to jednostka odległości a nie nowa gra na Play Station. Choć pewnie tak wyrafinowanego sprzętu nie posiadasz - tam nie ma asystenta parkowania manetek (w odróżnieniu od Lexusa) i mógłbyś nie trafić przy ich odkładaniu na komódkę. A wtedy Pani by Ci dupsko skroiła. Zamieszcze jeszcze raz ten sam cytat z rozmowy z baranem , takim jak ty. Gorzej z "medrcami- krasnomowcami", ktorzy nie majac wiedzy w danym temacie zabieraja sie za wskazywanie kto jest idiota, a kto kims tam jeszcze. Paradoksalnie największymi durniami okazuja sie oni sami - krasnomowcy. Ja tam zwykly cham jestem, ale nie idiota takim jak ty.:D8) PS.Chciales pokazac jaki jestes madry, a na idiote wyszedles na calej linii swego ataku. "krasnomowco". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 24.09.2007 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Wikipedia jest wielka! Troll – zwykle wielkie, tępe, brutalne stworzenie fantastyczne unikające słońca (często zmienia się pod jego działaniem w kamień). Tam też był, że go tak dobrze znają? Tony Halik przy nim to pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 24.09.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Wikipedia jest wielka! Troll – zwykle wielkie, tępe, brutalne stworzenie fantastyczne unikające słońca (często zmienia się pod jego działaniem w kamień). Tam też był, że go tak dobrze znają? Tony Halik przy nim to pikuś. Zamieszcze jeszcze raz ten sam cytat z rozmowy z baranem , takim jak ty. Gorzej z "medrcami- krasnomowcami", ktorzy nie majac wiedzy w danym temacie zabieraja sie za wskazywanie kto jest idiota, a kto kims tam jeszcze. Paradoksalnie największymi durniami okazuja sie oni sami - krasnomowcy. Ja tam zwykly cham jestem, ale nie idiota takim jak ty.:D8) PS.Chciales pokazac jaki jestes madry, a na idiote wyszedles na calej linii swego ataku. "krasnomowco". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekIndeed 24.09.2007 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Zamieszcze jeszcze raz ten sam cytat z rozmowy z baranem , takim jak ty. Gorzej z "medrcami- krasnomowcami", ktorzy nie majac wiedzy w danym temacie zabieraja sie za wskazywanie kto jest idiota, a kto kims tam jeszcze. Paradoksalnie największymi durniami okazuja sie oni sami - krasnomowcy. Ja tam zwykly cham jestem, ale nie idiota takim jak ty.:D8) PS.Chciales pokazac jaki jestes madry, a na idiote wyszedles na calej linii swego ataku. "krasnomowco". No ale po raz trzeci to samo? Przegrzało nam się nasze zwierzątko formowe ;( Ja tu czekam na coś błyskotliwego (albo choć zdjęcie błyskotki jakiejś) a tu trzy identyczne posty. Oddychaj Troll! Zimny okład na czółko (to to coś co jest z przodu mózgu o normalnych ludzi a u Ciebie zakrywa pustkę w czaszce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 24.09.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Zamieszcze jeszcze raz ten sam cytat z rozmowy z baranem , takim jak ty. Gorzej z "medrcami- krasnomowcami", ktorzy nie majac wiedzy w danym temacie zabieraja sie za wskazywanie kto jest idiota, a kto kims tam jeszcze. Paradoksalnie największymi durniami okazuja sie oni sami - krasnomowcy. Ja tam zwykly cham jestem, ale nie idiota takim jak ty.:D8) PS.Chciales pokazac jaki jestes madry, a na idiote wyszedles na calej linii swego ataku. "krasnomowco". No ale po raz trzeci to samo? Przegrzało nam się nasze zwierzątko formowe ;( Ja tu czekam na coś błyskotliwego (albo choć zdjęcie błyskotki jakiejś) a tu trzy identyczne posty. Oddychaj Troll! Zimny okład na czółko (to to coś co jest z przodu mózgu o normalnych ludzi a u Ciebie zakrywa pustkę w czaszce). http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif Zamieszcze jeszcze raz ten sam cytat z rozmowy z baranem , takim jak ty. Gorzej z "medrcami- krasnomowcami", ktorzy nie majac wiedzy w danym temacie zabieraja sie za wskazywanie kto jest idiota, a kto kims tam jeszcze. Paradoksalnie największymi durniami okazuja sie oni sami - krasnomowcy. Ja tam zwykly cham jestem, ale nie idiota takim jak ty.:D8) PS.Chciales pokazac jaki jestes madry, a na idiote wyszedles na calej linii swego ataku. "krasnomowco". http://img366.imageshack.us/img366/4048/hahazielonyok1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.09.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Mam nadzieję, że przymkniesz jadaczkę....jutro, po zagadce Twojej poniekąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts