Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trollo morele

JarekIndeed

Recommended Posts

Ciebie chyba nie tylko węgorz ale i karp elektryczny potraktował.

W tym szoku to nawet moje wypowiedzi już jako swoje przytaczasz.

Rozumiem, że w naturze prostsze organizmy naśladują te bardziej skomplikowane ale tak szybkiego podporządkowania się po Tobie nie spodziewałem się.

Nie wspominając o braku konsekwencji. Tak piałeś nad japońską techniką a wklejasz rozwiązania niemieckie. Czyżbyś nie zorientował się?

PS. Nic nie tłumaczyłem tylko wytłumaczyłem Ci w prostych słowach - tłumaczenia byś nie zakumał przecież, a węgorze na sam widok Twojego Trollowego oblicza są wystarczająco zszokowane.

PS2. Widzę tani Trollu, że drastycznie zmniejsza Ci się i tak niski poziom postów. Jak tak dalej będziesz pikował to się rozbijesz o glebę. A ja z rozbitkami gadał nie będę bo to dla koronera zadanie jest. Więc jeśli chcesz ze mną próbować polemizować to się podciągnij, napnij, stęknij - w przeciwnym przypadku zwyczajnie przestanę odpisywać na Twe głupawe posty złożone ze skrawków wypowiedzi ludzi mądrzejszych od Ciebie.

• Odpowiedzi 228
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tu masz odp. :D , wyjatkowo dla ciebie.:p

http://img255.imageshack.us/img255/6894/zagadkazg8.jpg

opis w jezyku angielskim powyzej, tylko nie ten idiotyczny spod reki Jarusia

No Troll - toś się naszukał w necie. Ale zonk - to nie jest od 600h więc jedynej full hybrydy wg ciebie.

Może byś się już nie musiał ośmieszać i szukać w necie informacji - bo to zdecydowanie zapętlająco działa na Ciebie widząc ilość postów z jednym cytatem, to coś napiszę - jak się wypniesz, napniesz i skupisz (zakładając, że pęcherz będziesz miał pusty bo jak nie to popuścisz) to może zrozumiesz Expercie Googlowy, że istotą napędu hybrydowego nie jest to jaką wielkość (wydajność) mają poszczególne elementy lecz to, że pomiędzy silnikiem spalinowym a skrzynią biegów jest elektryczny zespół spełniający rolę silnika-generatora. I niezależnie co tam sobie bełkoczesz to każda hybryda tak ma.

Wiem, że panuje wśród prostych ludzi przekonanie, że z samego osłuchania się można języka nauczyć, lecz jesteś wybitnym przykładem, że taka teza nie jest prawdziwa. I żadna ilość postów, w których będziesz próbował wklejać oceny mojej znajomości tego języka nie zmienią stanu faktycznego.

Różni nas wiele ale jedną z podstawowych różnic jest to, że ja wiem a Ty tylko udajesz, że wiesz.

A skoro już mnie syzyfowe pragnienie edukacji Ciebie naszło to może coś jeszcze o tych osiągach, tych co wody nabrałeś w gardziel. Otóż informacja, którą raczyłeś wkleić ewidentnie wynika z regulacji prawnych w USA oraz dotyczy zdecydowanie skrzyń ręcznych****. Chodzi o to by ludzie tacy jak Ty nie mogli pozwać producenta auta do sądu za to, że Twój egzemplarz auta przyspiesza wolniej. Bo nie podejrzewam byś dysponował taką koordynacją ruchów, która pozwoliłaby Ci zmieniać biegi szybciej niż przez kilka sekund każdy. A tak mając automat wciskasz gaz do dechy i już możesz mieć wrażenie, że taki jesteś super driver. W tym przypadku identyczne osiągi będzie miał i kierowca testowy – oczywiście zakładając, że Twój odwłok nie jest cięższy od jego.

Oczywiscie , ze tak ma kazda :lol: i szkoda tylko , ze lexus ma rozwiazanie toyoty:

the new system also represented a fundamental shift in the mechanical arrangement of hybrids: in contrast to the layouts used by Toyota, the two-mode hybrid places its electric motors inside the transmission housing, an arrangement made possible by the compact size of the motors

Baranie.:p

****, zasiegi lepszych informacji baranie, maja to rowniez opisane i tyczy sie to automatu, tluku.:p

teee troll, coś się tak baranie i tłuku słów uwiązał??

wykaż się szerszą znajomością określeń, bo to już nudne się zrobiło

wszyscy już wiemy, że jesteś tłukiem i baranem, więc może przedstaw się też z innej strony :D

nie wszystkim trzeba w kółko to samo powtarzać jak tobie tłuku :D:D:D

teee troll, coś się tak baranie i tłuku słów uwiązał??

wykaż się szerszą znajomością określeń, bo to już nudne się zrobiło

wszyscy już wiemy, że jesteś tłukiem i baranem, więc może przedstaw się też z innej strony :D

nie wszystkim trzeba w kółko to samo powtarzać jak tobie tłuku :D:D:D

By się wykazać musiałby mieć zasób leksykalny. A jedyny zasób jaki ma to pieniędzy - i to też wirtualny.

Ciebie chyba nie tylko węgorz ale i karp elektryczny potraktował.

W tym szoku to nawet moje wypowiedzi już jako swoje przytaczasz.

Rozumiem, że w naturze prostsze organizmy naśladują te bardziej skomplikowane ale tak szybkiego podporządkowania się po Tobie nie spodziewałem się.

Nie wspominając o braku konsekwencji. Tak piałeś nad japońską techniką a wklejasz rozwiązania niemieckie. Czyżbyś nie zorientował się?

PS. Nic nie tłumaczyłem tylko wytłumaczyłem Ci w prostych słowach - tłumaczenia byś nie zakumał przecież, a węgorze na sam widok Twojego Trollowego oblicza są wystarczająco zszokowane.

PS2. Widzę tani Trollu, że drastycznie zmniejsza Ci się i tak niski poziom postów. Jak tak dalej będziesz pikował to się rozbijesz o glebę. A ja z rozbitkami gadał nie będę bo to dla koronera zadanie jest. Więc jeśli chcesz ze mną próbować polemizować to się podciągnij, napnij, stęknij - w przeciwnym przypadku zwyczajnie przestanę odpisywać na Twe głupawe posty złożone ze skrawków wypowiedzi ludzi mądrzejszych od Ciebie.

technologia obecna od 2006 i to w znamym koncernie amerykanski znawco. :lol: :p :lol:

Wroc do poczatku tluku, wyraznie napisalem ze mam japonski i niemieckie sie skonczyly, a hybrydy maja mniejsze osiagi baranie, wiec nie manipuluj.:p

technologia obecna od 2006 i to w znamym koncernie amerykanski znawco. :lol: :p :lol:

Wroc do poczatku tluku, wyraznie napisalem ze mam japonski i niemieckie sie skonczyly, a hybrydy maja mniejsze osiagi baranie, wiec nie manipuluj.:p

No ale po co powołujesz się na technologię tą? Coś ma to udowodnić czy tylko pokazać, że googlać potrafisz?

Nadal nie odpowiedziałeś o jakich osiągach piszesz skoro nie o przyspieszenie Ci chodziło.

No ale po co powołujesz się na technologię tą? Coś ma to udowodnić czy tylko pokazać, że googlać potrafisz?

Nadal nie odpowiedziałeś o jakich osiągach piszesz skoro nie o przyspieszenie Ci chodziło.

Wroc do swojego pierwszego postu i zaczni czytac baranie od poczatku.:p

....poczytaj rowniez o technologi i jak jak ladnie zdefiniowales, baranie.:lol:

Wykonałem! Nadal nie wiem co chciałeś powiedzieć.

Pomożesz i wyjaśnisz?

myślę, że baran i tłuk trollejbus ma tak mało do powiedzenia, że on nie chciał NIC powiedzieć, bo do powiedzenia nic nie ma, jak to każdy baran i tłuk, tak i trollejbus tłuk tak ma

upsss chyba się zaraziłam od niego tą "super logiczną mową"

upsss chyba się zaraziłam od niego tą "super logiczną mową"

Nazwijmy to roboczo trollogiczną mową.

Link specjalnie dla Trolla - nie ma chłopaczyna PS3 ni hybrydy w garażu to niech się pobawi choć: http://www.wind.sannet.ne.jp/m_matsu/prius/ThsSimu/index_i18n.html?Language=en

Wykonałem! Nadal nie wiem co chciałeś powiedzieć.

Pomożesz i wyjaśnisz?

Chciales wiedziec ktory jest pseldo. Tak daleko wracac nie musisz aby to znalesc, baranie.:lol: