minia111 25.04.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 a jest coś dobrego gatunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 25.04.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Kolorową tablicowke ma na pewno Benjamin Moore.Sama mam czarną - bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata80 27.04.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Dziękuję za podpowiedzi Zdecydowanie stawiam na Benjamin Moore. Chcialam sprawdzić jaki jest wybór kolorów i przy okazji znalazłam ciekawy produkt -Magic Board System - działa jak tablica kredowa i magnetyczna w jednym. Jak dla mnie super rozwiązanie, chcę nią pomalować fragment ściany w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajkaZG 28.04.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 W ogóle świetna sprawa te farby tablicowe, szczególnie w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 28.04.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Flugger też ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sunsin 09.08.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Z tym monopolem to troszkę poleciałeś Co do farby tablicowej to proszę bardzo baza http://sklep.spinex.pl/katalog/529/0/farba-tablicowa-kredowa-chalkboard-tintable-baza-do-barwienia do tego dokupujesz pigment, i otrzymujesz kolor praktycznie taki jaki chcesz zgodny ze wzronikiem. W każdym razie jak ja szukałem tych farb to wyczytałem, że Rustoleum ma najlepsze jakościowo, póki co jestem jak najbardziej zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petitchatnoir 13.01.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Edytowane 13 Stycznia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plachaart 20.01.2015 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Fajnie też się sprawdzają naklejki tablicowe, które można wykorzystać na różny sposób.Można też nadać im różny kształt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diveata 24.01.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Fajnie też się sprawdzają naklejki tablicowe, które można wykorzystać na różny sposób. Można też nadać im różny kształt. Mam pytanko do posiadaczy farby magnetycznej + kredowej. Malarze wlasnie skonczyli robic mi mieszkanie i ten fragment pomalowany tymi dwoma farbami jest taki strasznie chropowaty. Malarz powiedzial, ze szczerze watpi, zeby z tego dalo sie zmyc krede bo jego zdaniem powchodzi w rowki i nie doczyszcze. Czy u was tez tak jest czy jest to zupelnie gladka powierzchnia? Zastanawiam sie czy jest to wina kiepskiej jakosci farby czy moze zlego malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 25.01.2015 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Ja własnie trafiłam na coś co jest strzałem w 10tkę moim zdaniem idealne też pod względem kolorystyki. Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez jarecki89 Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ghorrim 27.09.2017 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2017 (edytowane) Nie polecam "robić" farby tablicowej, chociaż teoretycznie jest to możliwe. Sa sklepy w internecie które mają ciekawą ofertę, zwłaszcza na allegro. Sam przymierzam się do zakupu tikkurila liitu, tu ciekawy artykuł o niej: [spam]Jeżeli chociaż połowa z tego co piszą to prawda, to powinna wyjść normalna tablica jak w szkole. Dodatkowo Tikkurila to tak na prawdę ta sama firma co Beckers z którego jestem od zawsze zadowolony. Edytowane 27 Września 2017 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts