byczy 10.04.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filasty1980 06.01.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witam!Ogladalem zdjecia tarasu i bardzo mi sie podoba!mozna wiedziec jaki calkowity koszt tego przedsiewziecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 08.01.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Polecam stronkę: http://www.decks.com Nie wiem czy ci za tę stronę dziękować czy mam być zła PIĘKNE TARASY jak mi podpowiesz jeszcze , gdzie znajdę człowieka, który zrobiłby mi taki ładny taras to będę wdzięczna........ jestem gotowa nawet rok bez tarasu na takiego kogoś czekać - lepić mu pierożki i piec ciasteczka do porannej kawki Te pierozki i ciasteczka to jeszcze aktualne?? Za sernikiem przepadam,zwłaszcza z lukrem truskawkowym:) Taras zrobimy przepiekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 08.01.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 może tu ? http://www.drewnianetarasy.pl/galeria.php?strona=1 Stronka Polska,ale tarasy hamerykańskie i canadyjskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 03.02.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A ile może kosztować taras drewniany, ale wysoki (1,5 metra)? Macie kogoś, kto coś takiego wybuduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 03.02.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A ile może kosztować taras drewniany, ale wysoki (1,5 metra)? Macie kogoś, kto coś takiego wybuduje? Wysokośc nie istotna,mozna uzyc słupów drewnianych,murowanych,betonowych. A drewno na taras jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 03.02.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A ile może kosztować taras drewniany, ale wysoki (1,5 metra)? Macie kogoś, kto coś takiego wybuduje? Wysokośc nie istotna,mozna uzyc słupów drewnianych,murowanych,betonowych. A drewno na taras jakie? Tanie i dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 03.02.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A ile może kosztować taras drewniany, ale wysoki (1,5 metra)? Macie kogoś, kto coś takiego wybuduje? Wysokośc nie istotna,mozna uzyc słupów drewnianych,murowanych,betonowych. A drewno na taras jakie? Tanie i dobre. O to chodzi że nie ma taniego i dobrego. Ale tarcica konstrukcyjna,impregnowana cisnieniowo,nada sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 03.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A ile może kosztować taras drewniany, ale wysoki (1,5 metra)? Macie kogoś, kto coś takiego wybuduje? Wysokośc nie istotna,mozna uzyc słupów drewnianych,murowanych,betonowych. A drewno na taras jakie? Tanie i dobre. O to chodzi że nie ma taniego i dobrego. Ale tarcica konstrukcyjna,impregnowana cisnieniowo,nada sie:) E tam nie ma - musi być. Ja nie widzę innej możliwości. A czym ta tarcica jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 03.02.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A ile może kosztować taras drewniany, ale wysoki (1,5 metra)? Macie kogoś, kto coś takiego wybuduje? Wysokośc nie istotna,mozna uzyc słupów drewnianych,murowanych,betonowych. A drewno na taras jakie? Tanie i dobre. O to chodzi że nie ma taniego i dobrego. Ale tarcica konstrukcyjna,impregnowana cisnieniowo,nada sie:) E tam nie ma - musi być. Ja nie widzę innej możliwości. A czym ta tarcica jest? a takie tam drewienka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 04.02.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Muszę powiedzieć że tekst janrenovate Ale tarcica konstrukcyjna,impregnowana cisnieniowo,nada sie:) jakoś mnie nie przekonuje, oczywiście jest to moje zdanie, ale jakoś nie widzę tej konstrukcyjnej tarcicy impregnowanej ciśnieniowo na tarasie po kilku latach co z tego tarasu będzie ? jaka jet żywotność takiego drewna narażonego na warunki atmosferyczne ? Ja kiedyś też myślałem o drewnianym tarasie ale tylko brałem pod uwagę drewno egzotyczne, tylko jak poznałem cenę takiej usługi i z takiego drewna na poziomie 500-550 zł za m2 za kompleksową usługę, to taras jak by stracił swój urok Muszę powiedzieć że jestem zaskoczony tekstem janrenovate który jako fachowiec podejmuje się takiego zadania wykonania tarasu z drewna konstrukcyjnego, mam jedno pytanie janrenovate na ile lat dajesz mi gwarancję na tak wykonany taras ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 04.02.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 O to chodzi że nie ma taniego i dobrego. Ale tarcica konstrukcyjna,impregnowana cisnieniowo,nada sie:) E tam nie ma - musi być. Ja nie widzę innej możliwości. A czym ta tarcica jest? a takie tam drewienka:) Co bardzo wiele wyjaśnia. Ile kosztuje diabelstwo, jak wygląda i jak szybko się psuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 04.02.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Muszę powiedzieć że tekst janrenovate Ale tarcica konstrukcyjna,impregnowana cisnieniowo,nada sie:) jakoś mnie nie przekonuje, oczywiście jest to moje zdanie, ale jakoś nie widzę tej konstrukcyjnej tarcicy impregnowanej ciśnieniowo na tarasie po kilku latach co z tego tarasu będzie ? jaka jet żywotność takiego drewna narażonego na warunki atmosferyczne ? Ja kiedyś też myślałem o drewnianym tarasie ale tylko brałem pod uwagę drewno egzotyczne, tylko jak poznałem cenę takiej usługi i z takiego drewna na poziomie 500-550 zł za m2 za kompleksową usługę, to taras jak by stracił swój urok Muszę powiedzieć że jestem zaskoczony tekstem janrenovate który jako fachowiec podejmuje się takiego zadania wykonania tarasu z drewna konstrukcyjnego, mam jedno pytanie janrenovate na ile lat dajesz mi gwarancję na tak wykonany taras ?? Postoi postoi długo:) Po 25 latkach jak Ci sie designe nie spodoba,spalisz i zbudujesz nowy,plastikowy ---------------------------------------------------------------------- "Wiocha to stan umysłu,nie miejsce zamieszkania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 04.02.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 O to chodzi że nie ma taniego i dobrego. Ale tarcica konstrukcyjna,impregnowana cisnieniowo,nada sie:) E tam nie ma - musi być. Ja nie widzę innej możliwości. A czym ta tarcica jest? a takie tam drewienka:) Co bardzo wiele wyjaśnia. Ile kosztuje diabelstwo, jak wygląda i jak szybko się psuje? Cena zalezy od wielkości tarasu,kształtu,etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 04.02.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 janrenovate napisał Postoi postoi długo:) Po 25 latkach jak Ci sie designe nie spodoba,spalisz i zbudujesz nowy,plastikowy Czyli mam rozumieć że Ty jako firma dasz mi gwarancję na piśmie na 25 lat na taki drewniany tarasik z impregnowanego ciśnieniowo drewna konstrukcyjnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 04.02.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 janrenovate napisał Postoi postoi długo:) Po 25 latkach jak Ci sie designe nie spodoba,spalisz i zbudujesz nowy,plastikowy Czyli mam rozumieć że Ty jako firma dasz mi gwarancję na piśmie na 25 lat na taki drewniany tarasik z impregnowanego ciśnieniowo drewna konstrukcyjnego ? ja moge zapewnic że owe 25 lat przetrwa jesli będziesz dbał o niego i odpowiednio uzytkował. Zapewne chciałbys aby po 25 latach wygladał like brand new? Czas robi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 04.02.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 A jaka jest orientacyjna cena? Powiedzmy że taras ma 10 metrów powierzchni i jest na 1,5 m podwyższeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 04.02.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 A jaka jest orientacyjna cena? Powiedzmy że taras ma 10 metrów powierzchni i jest na 1,5 m podwyższeniu? Około 2,5tys zł z materiałem,bez schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 04.02.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 A jaka jest orientacyjna cena? Powiedzmy że taras ma 10 metrów powierzchni i jest na 1,5 m podwyższeniu? Około 2,5tys zł z materiałem,bez schodów. A w jakim rejonie Pan robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 04.02.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 A jaka jest orientacyjna cena? Powiedzmy że taras ma 10 metrów powierzchni i jest na 1,5 m podwyższeniu? Około 2,5tys zł z materiałem,bez schodów. A w jakim rejonie Pan robi? Dla Pani to choćby do Burkina Faso pojadę Notabene,ładny kapelusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts