AxLe 31.08.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 D86 Migdałowy co o nim myślicie http://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=286&IdKolekcji=20&action=showProject Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 31.08.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 mnie się projekt podoba.z tej rodziny domków to nawet podoba mi się prawie najbardziej, ale bez garażu.Wszystkie pokoje są wielkościowo akurat, mały zadaszony tarasik.Tylko tak - co z górą? Jest do adaptacji?Dach typowy dla takich domków, bez lukarn, jedyna trudność to ten flores z przodu, który akurat fajnie wygląda.Ogólnie jako laik moge wypowiadac się tylko za siebie i podsumowując: fajny, ale fajny bez garażu i odpowiedz sobie co z górą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 31.08.2005 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Ponieważ domek ma być dla dwojga nie myślę o dodatkowych pomieszczeniach na poddaszu. Jedynie co zmieniam to szerszy garaż i pom. za nim które zamieniam na kotłownię (troszkę przesunę komin),likwiduję jedną szafę wnękową po to aby łazienka miała regularne kształty. Zastanawiamy się jeszcze nad pomieszczeniem gosp. przy wejściu czy zrobić tam garderobę, czy zrobić jeden duży przedpokój.Pokój dzienny i kuchnię nie chcemy rozdzielać żadną ścianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 31.08.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Domek ladny z zewnatrz. Widze dwa minusy ( przynajmniej wg moich potrzeb): lazienki bez okna i brak polaczenia garazuz domem....no, choc dla niektorych to jest zaleta . Reszta w porzadku, duza kuchnia, fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 31.08.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 hmm garderobe bym próbowała wyczarować jak najbliżej sypialni bądź pralniosuszarnioprasowalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 01.09.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam Domek prosty jak przysłowiowa budowa cepa.... i ta prostota jest jego niewątpliwą zaletą.Powodzenia w realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafibor 28.10.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Hej, mnie sie podoba jest jednym z kilku projektów, chociaż wołabym z podwójnym garazem ale do dyskusji na temat projeku jeszcze daleka droga na razie kończę formalnosci zwiazane z dzialką znasz moze ilosci materiałow potrzebnych do budowy??? chętnie bym pozna pozdrawiam rafibor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafibor 28.10.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Hej, mnie sie podoba jest jednym z kilku projektów, chociaż wołabym z podwójnym garazem ale do dyskusji na temat projeku jeszcze daleka droga na razie kończę formalnosci zwiazane z dzialką znasz moze ilosci materiałow potrzebnych do budowy??? chętnie bym pozna pozdrawiam rafibor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 28.10.2005 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Nie ma problemu z powiększeniem garażu, sam to zresztą robię. Ilości potrzebnych materiałów narazie Ci nie napiszę bo choć mam 4 egz. projektu to wszystkie są w tej chwili u architekta na adaptacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafibor 28.10.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 ok dzieki za info będę wdzięczny za info o przybliżonej ilości materiałów - oczywiście jak tylko bedziesz miał możliwość ja planuję rozpocząc budowę wiosną - przynajmniej mam taka nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monik_a 18.11.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Witam łodzianina Chyba w łodfzi będą dwa "Migdałowe" - bo ja tez własnie do tego ropjektu sie przymierzam Co do zmian - to ostatecznie dokonałeś wszystkich tych, o których wspominałeś? Ja ze swojej strony rozmyślam nad mozliwością (a raczej brakiem możliwości) umieszczenia gdzieś przy kuchni spiżarni. Planuję również zlikwidowanie ściany między kuchnią a salonem i delikatną zmianę okien w salonie - marzy mi się znacznie większe przeszklenie -prawie na całą ścianę. Łazienek i szaf chyba ruszać nie będę - ale tylko dlatego, że u nas dom ma być "rozwojowy" - tj. na razie jest nas dwoje - ale docelowy plan to 2 + 2, więc gdzieś trzeba pochować wszystkie szpargały Aha - i zamiast okien w garazu i pom. gospodarczym za nim połozonym - bedą pustaki szklane, ale to wyłącznie ze względu na ograniczenia związane z szerokością działki i odległością od granic. Zastanawiam się, czy ostatecznie zmieniłeś strop - na ten mniej kosztochłonny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 19.11.2005 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Wszystkich zmian dokonałem (nie były przecież duże) Ze stropem to namawiał mnie sam architekt. ale póżniej odkręcił cała sprawę tłumacząc to zbyt długimi krokwiami do zastosowania. Ja zaczynam na wiosnę ale uciekając z miasta budować będę w Tuszyn Lesie, a Ty gdzie i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monik_a 22.11.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 A ja juz wiem, że z Migdałowego nici Za wąską mam działkę A szkoda - bo IMHO to najładniejsza parterówka, jaka wyszparałam w ciągu tych kilku miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 22.11.2005 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 A ja juz wiem, że z Migdałowego nici Za wąską mam działkę A szkoda - bo IMHO to najładniejsza parterówka, jaka wyszparałam w ciągu tych kilku miesięcy W takim razie owocnego szukania ( ja na swój decydowałem się ponad rok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafibor 29.11.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Nie ma problemu z powiększeniem garażu, sam to zresztą robię. Ilości potrzebnych materiałów narazie Ci nie napiszę bo choć mam 4 egz. projektu to wszystkie są w tej chwili u architekta na adaptacji. znasz już moze ilosci materiałów pozdr rafibor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataO 01.12.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Czy jest tu ktoś, kto wybrał ten projekt i zaczął już budowę? Proszę o jakieś informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis31 02.12.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 A link do projektu można>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataO 02.12.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 oczywiście za chwilkę postaram się dołączyć ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataO 02.12.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 http://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=286&IdKolekcji=20&action=showProject Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.12.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 http://www.projekty.murator.pl/pliki/dom_286_3.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts