kroyena 02.12.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Nie jest żle, ale zastanowiłbym sięczy chcę mieć zadaszony tarasik, czy powiększony saloon. A i te podówjne drzwi do salonu, wcale nie zapraszają gości do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 I te drzwi ,,zachodzące na siebie" w korytarzu między łazienką a pom. gospodarczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 03.12.2005 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Ja wybrałem ten projekt i zaczynam na wiosnę. Zrezygnowałem ze ścianki między kuchnią i salonem. Poszeżyłem garaż o 1.5m po to aby za nim zmieściła się kotłownia ( przesunąłem trochę komin). Jedna sypialnia będzie bez szafy gdyż chcemy mieć większą łazienkę. W pomieszczeniu techn. przy wejściu będzie garderoba lub spiżarnia więc z komina zrezygnowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 03.12.2005 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Jeszcze nie ,,papiery,, będę miał za jakieś 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senda74 14.05.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 D86 Migdałowy co o nim myślicie http://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=286&IdKolekcji=20&action=showProject Bardzo podoba mi się ten projekt. Chcę taki sam wybudować w Koszalinie.Czy możesz przesłać mi więcej zdjęć na mail [email protected]. Proszę również o kilka słów na temat kosztów budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom.Pakość 16.09.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Witam!!! Senda74 proszę o poradę!!!!Zamierzam zakupić ten projekt, w zasadzie to właśnie go zamawiam. Czy realizujesz już inwestycję? Na jakim jesteś etapie? Nam, tzn. żonie i mnie, Migdałowy podoba się bardzo! Przejrzeliśmy sporo projektów domów parterowych i ten wydaje się nam najodpowiedniejszy. Proszę więc o info, będę bardzo wdzięczny. Chodzi mi konkretnie o pierwsze wrażenia, uwagi, Twoje przemyślenia dotyczące ewentualnych zmian z projekcie, etc. Pozdrawiam i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom.Pakość 18.09.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam Forumowiczów.Zakupiliśmy z żoną projekt domu Migdałowy D86 z Muratora. Czy któraś z osób z Forum buduje bądź zbudowała taki dom. Będę wdzięczny za info i wszelkie porady. Dziękuję i pozdrawiam. http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=286&IdKolekcji= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom.Pakość 20.09.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Ponawiam prośbę!!!Proszę o info od osób które budują lub już budowały ten dom. Proszę też o Wasze cenne uwagi dotyczące tego projektu. Pozdrawiam i dziękuję http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=286&IdKolekcji= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom.Pakość 23.09.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Witam!!!Ponawiam prośbę. Czy ktoś buduje lub zbudował ten dom? Będę wdzięczny za wszelkie porady, uwagi dotyczące tego projektu. Forumowicze oceńcie, co sądzicie o tym projekcie. Pozdrawiam http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=286&IdKolekcji= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szusty66 22.11.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witam,widzę po datach iz kilka domów Migdałowy już stoi.Ja aktualnie zakupiłem projekt i prosiłbym o kilka rad o ewentualne zmiany w projekcie oraz wszystkie inne np. dotyczące materiałów budowlanych.Dzięki z góry.PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imaria 10.06.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 (edytowane) czy ktoś buduje ten dom projekt jest stary ,ale ciekawy Edytowane 20 Czerwca 2010 przez imaria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona toruń 10.02.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Witam wszystkich którzy budują ten domek., ja również zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeszekZG 24.07.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Witam budujących Migdałowego. Ja rozpocząłem budowę 01.06.2011. Mam już sciany prawie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts