kagan_sk 23.09.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 witam, może kogoś z forumowiczów spotkało takie małe nieszczęście i wylało mu się mleko,wylało mi się mleko w skórzanej torbie i do teraz nie mogę usunąć tego smrodu. heeeeeeeeeeeelp! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.09.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 uuuuu !! wspolczuje znam ten bol bo mi sie kiedys mleko wylalo z przebitego kartonika w samochodzie na siedzenia smrod (pomimo intensywnego czyszczenia) po 2-3 dniach byl nie do wytrzymania. niestety - ja sie ratowalam specjalistycznym oczyszczaniem w myjni - i praniem dywanikow i czyszczeniem siedzenia takim "pioracym odkurzaczem" - wiec niestety "domowego" sposobu nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 03.10.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Trzeba iść do piekarni kupić gorący chleb prosto z pieca ,przekroić na pól i taki parujący zamknąć w torbie aż wystygnie . Smród z papierosów tak można usunąć z samochodu . ( na każdym siedzeniu) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 03.10.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Znam osobę, która z tego powodu (rozlane mleko) sprzedała po kilku tygodniach samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 03.10.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 No ktoś trafłłi okazje było tanio. To sie nazywa fux Mają co poniektórzy szczęscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 04.10.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 witam, może kogoś z forumowiczów spotkało takie małe nieszczęście i wylało mu się mleko, wylało mi się mleko w skórzanej torbie i do teraz nie mogę usunąć tego smrodu. heeeeeeeeeeeelp! ...nasikaj do niej - ze dwa razy. ...podobno pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.10.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 witam, może kogoś z forumowiczów spotkało takie małe nieszczęście i wylało mu się mleko, wylało mi się mleko w skórzanej torbie i do teraz nie mogę usunąć tego smrodu. heeeeeeeeeeeelp! ...nasikaj do niej - ze dwa razy. ...podobno pomaga i załóż nowy wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 04.10.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Znam osobę, która z tego powodu (rozlane mleko) sprzedała po kilku tygodniach samochód Moja szwagierka sprzedala samochod ,po zostawieniu ryby wewnatrz samochod stal pare dni na sloncu.Smrod z mleka to zapach w porownaniu do zgnilej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.10.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ostrzegam, makabrycznePracowałem kiedys jako likwidator szkód samochodowych. Samotny własciciel Mercedesa zmarł w samochodzie stojącym w zamkniętym garażu. Znaleziono go przypadkowo w pół roku później. Podobno nawet wymiana całej tapicerki nie pomogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 14.10.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 ło matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 14.10.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Upalne lato...opalone dziewczyny....i wylany kefir w namiocie.Namiot poszedł do kasacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borowa_1 01.06.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Jest taki środek na to EcoCar firmy Ecodor naprawdę działa sam sprawdzałem. Psiknie sie kilka razy i zapach znika Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.06.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jest taki środek na to EcoCar firmy Ecodor naprawdę działa sam sprawdzałem. Psiknie sie kilka razy i zapach znika Polecam Myślę, że przez dwa lata, to już bez "cudownych" środków wywietrzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts