dereniowa 23.09.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Witam serdecznie, od niedawna mam stary poniemiecki domek i zapał, żeby go remontować (bez pośpiechu). Nie jestem budowlańcem, ale bardzo chciałabym przeprowadzić ten remont w miarę samodzielnie (to się nazwa system gospodarczy;-). Jest mnóstwo kompleksowych publikacji o budowie nowego domu,od A do Z, nigdzie jednak nie mogę znależć książki, w której krok po kroku opisano by remont starego domu. Od czego trzeba zacząć, jak to zrobić itd. Bardzo proszę o ewentualną informację. Pozdrawiam wszystkich budujących, a szczególnie remontujących stare domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.09.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Dereniowa, swojego dziennika Ci nie polecam, bo on mało budowlany. Pytaj, zawsze ktoś bardziej biegły w materii budowlanej odpowie. I, jesli mogę cos zasugerować staraj sie zachować klimat starego domu. Stare domy mają duszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts