krisana 23.09.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Witam !Co sądzicie o zakupie działki w Kotowicach, Siechnicach i Groblicach. Mam na myśli sprawy powodzi i hałdy siechnickiej. Jaką cenę przyjąć za zaporową żeby nie przepłacić. Słyszałem o ofercie działek w Groblicach po 100 zł/m czy ktoś wie coś o tej ofercie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malawi 24.09.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Kotowic nie polecam, duża woda w czasie powodzi, bezpośrednia bliskość Odry i dół, więc ja się nie zdecydowałem. Groblice polecam ale tylko do przejazdu kolejowego - jak jedziemy od strony Wrocławia. Notorycznie wylewa mała rzeczka , a raczej rów melioracyjny położony za przejazdem kolejowym, dalej masz wieś Zębice i to jest chyba najlepszy wybór. Ja szukałem też w tej okolicy i jednak najładniej było troszkę dalej bo w Marcinkowicach.Pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu działeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisana 24.09.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witam Bardzo dziękuję za merytoryczną odpowiedź. Uwagi bardzo trafne i przekonywujące. Szukam działki 2 miesiące i już dostaję obłędu. Chyba najlepiej wyprowadzić się w góry i zacząć się wspinać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malawi 25.09.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Proponuję zmienić kierunek poszukiwań. Jestem w fazie umowy przedwstępnej na działke w Pęgowie - kierunek na Oborniki Śl. Jak poszukasz to na pewno jeszcze działki znajdziesz - ja wybierałem z 2 wolnych działek budowlanych. Popytaj w Ozorowicach, tam też były wole tereny. Tylko ta cena....Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisana 25.09.2007 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witambyłem dzisiaj oglądać działkę w Kotowicach, ku mojemu zaskoczeniu bardzo ładna. Niepokoją mnie jednak twoje sugestie. Jeżeli to nie tajemnica to po ile mniej więcej chodzą działki w okolicach Pęgowa ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts