Patap 27.07.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 Cześć, Chciałbym ją nabyć, aby zapoznać się z tematyką budowlaną.Myślę w niedalekiej przyszłości o budowie, a jak na razie nie wiem za dużo na ten temat. Czy ktoś jest posiadaczem tej książki? Czy warto na nią wydać 100 PLN. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2003 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Moim zdaniem warto, szczególnie jesli zamierzasz budować z betonu komórkowego łaczonego na klej (niezaleznie od jego producenta). O instalacjach tez ciekawie choć może opis pasuje bardziej do realiów niemieckich niż polskich. A przy wykończeniach wnętrz właśnie jestem w trakcie czytania . Odpowiem jak przerobię te rozdziały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Ten gość to byłem ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts