Essa 17.07.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Poniewaz maly ma 10 tyg musi jesc swoja karme itp, no i nie wiem jak to pogodzic, w tym momencie daje im na 2 miseczkach - tylko tak Kicia nie chce jesc swojego jedzenia - bardziej jest zainteresowana tym co mam mala Misia, za to Misia nie chce jesc swojego jedzenia - ona chce jedzenia Kici, no i nie wiem jak to pogodzic. Jesli tylko mozesz, dawaj obu te sama karme dla maluchow. Kocieta maja duze zapotrzebowanie na wapn, bialko, witaminy i o wiele wrazliwsze zoladki. Duzemu kotu karma dla kociat nie zaszkodzi, a jak maluch bedzie jadl karme dla doroslych moze miec niedobory skladnikow pokarmowych. Warto poszukac drozszych karm w promocji, ja dzisiaj kupilam np. Profilium Kitten dwie paczki w cenie jednej, podobna promocje dla kociat ma tez Royal Canin. I unikaj karm kolorowych, zawierajacych barwniki. Jesli masz czas i zapal, mozesz tez sam dla nich gotowac. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eryk_kartman 20.07.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Bylem u weterynarza z oboma kotkiami i tam mi powiedzieli ze maly moze jesc karme duzego i nie ma z tym problemow, a jak duzy bedzie wtrynial to co maly to bedzie gruby itp wiec ja juz nie wiem........ i do tego zrobilem zamowienie na zoo plus na karme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts