mati_sowee 26.10.2007 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Stefcio tez ostatnio zamienil sie w dziurkacz - do kartonow - ma przy tym tyle zabawy - wskauje , wyskakuje z kartonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.10.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Moja kotka ma już 12 lat, a każdy karton, jaki pojawi się w domu sprawia jej taką samą radość, jak w czasach młodości. Jak nie pazury, to chociaż musi w nim posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 26.10.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 moje jedno futro też uwielbia kartony - jak tylko jakiś pojawi się na widoku to MUSI do niego wleźć........ nie odpuści też żadnej leżącej na widoku torbie http://images32.fotosik.pl/20/7413eb819b6e7efcmed.jpg drugi kot w miarę normalny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 26.10.2007 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 jaki fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 26.10.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 dzięki taki drań koci - muszę przyznaC że MA CHARAKTEREK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.10.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 kofi moj kot tez jest wielkim fanem kartonow, pudelek i pudeł najlepsze jest to ze probuje sie wpakowac czasem do pudelka ktore jest co najmniej o polowe za male w stos. do masy jego ciałka Ma jeszcze jedna "milosc" uwielbia sie klaść na bialych rzeczach - gł. recznikach ale i białym sweterkiem czy szalikiem niepogardzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 26.10.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 moje też się pakują do pudeł kiedy kupiłam drapak, przez tydzień użytkowały tylko pudło od drapaka zielonooka - białe rzeczy to norma, są najlepsze jeden z moich kotów dodatkowo za żadne skarby nie położy się na czarnym - potwornie się boi wszystkich czarnych rzeczy - torebek, swetrów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 27.10.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 moje też się pakują do pudeł kiedy kupiłam drapak, przez tydzień użytkowały tylko pudło od drapaka czyli najlepszą częścią prezentu jest jego opakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.10.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 a moje teraz przeszczęśliwe tyle pudeł w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.10.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 zielonooka - białe rzeczy to norma, są najlepsze Tiaaa... najlepiej na nich widac sierść ciemnoszarego burasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 29.10.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Mam taki fotel w łazience - biały. Właściwie ma go moja kotka, która tam zamieszkała. Własciwie to ja tylko co tydzień piorę pokrycie tego fotela, suszę i prasuję. I tyle mam z niego pożytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 29.10.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Mam taki fotel w łazience - biały. Właściwie ma go moja kotka, która tam zamieszkała. Własciwie to ja tylko co tydzień piorę pokrycie tego fotela, suszę i prasuję. I tyle mam z niego pożytku moja kotka ma też swój fotel raptem w pokoju stoją dwa, jeden jest jej usadowienie się na JEJ fotelu skutkuje drapaniem kolan, a kiedy ta wprost zwrócona uwaga nie skutkuje, idą pod nóż firany, kolumny i inne cuda generalnie staramy się go nie używać odkłaczamy za to kilka razy w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 29.10.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Po prostu klub sterroryzowanych przez koty się zawiązuje To prawda, że kot ma człowieka. Mój ma troje, w porywach czworo. I dwa psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.10.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 cos w tym jest ja jednak bardzo sie dobrze czuja bedac "sterroryzowana":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 29.10.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Drogie Panie, a powiedzcie mi, czy to normalne, żeby kot spał i spał. Zaczynam podejrzewać, ze mój kot ma narkolepsję, czasem zaśnie w połowie drogi do fotela, czasem uśnie znienacka aż walnie łbem w wersalkę, czasem zaśnie w trakcie toalety z nogą zadarta do góry . Dziś niechcąco został na cały dzień w salonie (bo zwykle, jest zamykany w innej części mieszkania), myślałam, że coś nabroi, ale nie, doszedł do fotela jedynie i jestem pewna, że cały dzień przespał. Uaktywnia się na 15 min, ok godziny 21 , ale dosłownie 15 min... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 29.10.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 nasz kot też ostatnio jest mniej skaczący i częściej śpiący - zima? a ja dalej mam prośbę do tych, którzy mają kastrowane koty w którym momencie? (kot ma tera niecałe 6 m-cy i jeden wet mówił po 6- m-cu, a czytałam, że po 8-mcach czy też po osiągnięciu dojrzałosci - czyli???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.10.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Drogie Panie, a powiedzcie mi, czy to normalne, żeby kot spał i spał. Zaczynam podejrzewać, ze mój kot ma narkolepsję, czasem zaśnie w połowie drogi do fotela, czasem uśnie znienacka aż walnie łbem w wersalkę, czasem zaśnie w trakcie toalety z nogą zadarta do góry . Dziś niechcąco został na cały dzień w salonie (bo zwykle, jest zamykany w innej części mieszkania), myślałam, że coś nabroi, ale nie, doszedł do fotela jedynie i jestem pewna, że cały dzień przespał. Uaktywnia się na 15 min, ok godziny 21 , ale dosłownie 15 min... chyba normalne a tak serio jesli w ciagu tych aktywnych minut - kot jest dosyc żwawy, ma apetyt , chetnie sie bawi , i co b. wazne - nie meczy sie np. w trakcie zabawy - na jedzenie leci z drugiego kata domu, łasi sie mruczy, chetnie myje futerko, nie ma zaropialych oczu i nie "wyglada" na chorego to chyba po prostu spioch nie wiem ile ma lat? nie slyszalam nigdy o kocie zasypiajacym w kuwecie - moze jesli to nie zart i faktycznie aktywnosc kota ogranicza sie do 15 minut w ciagu doby - to warto zapytac wterynarza - bo moze cos nie tak?:/ ja mam mega lenia-kota (no i ponad 12 letniego) ktory caly dzien spi ale wieczorami jak juz jestem w domu troszke energi wskrzesza a i czasem na spacerek na zewnatrz wyjdzie, robi "brzuszki", i z nawet najwiekszego snu budzi go odglos otwieranej lodowki - wtedy w ciagu sekundy jest przy mnie znam go juz tyle lat ze wiem kiedy jest chory a kiedy po prostu ma lenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 29.10.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Oj wydaje mi się, że właśnie się trochę męczy przy zabawie, ale z drugiej strony, gdzie on ma złapać tę kondycję? Bo przecież nie na fotelu . Takie 100% domowe koty żyją zdrowo? Może powinnam go zmusić do większego ruchu (i nie mowie tu o kocim aerobicu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.10.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 nasz kot też ostatnio jest mniej skaczący i częściej śpiący - zima? a ja dalej mam prośbę do tych, którzy mają kastrowane koty w którym momencie? (kot ma tera niecałe 6 m-cy i jeden wet mówił po 6- m-cu, a czytałam, że po 8-mcach czy też po osiągnięciu dojrzałosci - czyli???) http://www.vetserwis.pl/kastracja_kot.html punkt "NAJLEPSZY TERMIN KASTRACJI" na pewno PRZED znaczeniem terenu przez kota! 6-8 mies jest dobrym terminem ( niekiedy przed 6 mies. ale - tak jak pisza na tej stronie chyba jest to ciut bj ryzykowne niz kastracja w wieku 6-8 mies i nie wszyscy lekarze maja odpowiednie doswiadcznie czy sprzet ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.10.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Oj wydaje mi się, że właśnie się trochę męczy przy zabawie, ale z drugiej strony, gdzie on ma złapać tę kondycję? Bo przecież nie na fotelu . Takie 100% domowe koty żyją zdrowo? Może powinnam go zmusić do większego ruchu (i nie mowie tu o kocim aerobicu ) jesli zauwazylas ze kot ciut sie meczy, jesli naprawde przesypia wlasciwie caly czas w ciagu doby i zasypia w dziwnych nietypowych miejscach - to absolutnie nie zmuszalabym go do wiekszego ruchu zanim nie wizelabym kociska za chabety i do weterynarza . Troche trudno sie wypowiadac bo to ty masz kota na oku i to po prostu zwykle widac czy kot jest tylko śpiacy czy... ospały i niewyrazny .... najprawdopodobniej kot jest leniuchem , spiochem i taka "jego uroda" ale dla pewnosci bym sie spytala lekarza i sprawdzila stan jego zdrowia (min. serca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts