szron 24.09.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Mam pytanie do Was czy wg was dom straci na swojej atrakcyjności gdyby mu zmienić dach? Chodzi za mna taki pomysł. Chciałbym aby pokoje były bardziej ustawne. W poczatkowej wersji dach wygląda jak czapa krasnala.Czy ktoś z was buduje dom w robiniach z garazem.Czekam na jakies sugestie i pomysły. Oczywiście nad garażem analogicznie dach bedzie przerobiony.a oto i on:http://www.statywy.com/dom/robinie_przed_po.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WM 08 24.09.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Moim zdaniem druga wesja jest ciekawa, a i wielkość powierzchni użtkowej będzie większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szron 24.09.2007 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 W Archonie mój pomysł zmiany dachu się również spodobał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka999 24.09.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Generalnie mnie przed zmianą bardziej się podobał, ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje Fakt...powierzchni uzytkowej będziesz miał więcej, ale teraz to taka przerobiona "stodoła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaN. 24.09.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Generalnie mnie przed zmianą bardziej się podobał, ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje Fakt...powierzchni uzytkowej będziesz miał więcej, ale teraz to taka przerobiona "stodoła" SŁuszna racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 24.09.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 To zależy co się komu podoba Druga wersja(ścięty dach) jest bardziej nowoczesna ,a tym samym JĄ bym wybrała Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sako33 21.05.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam forumowiczów Wybrałem projekt z Archona - " dom w robiniach" http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m44c0e14442ba3Czy ktoś buduje albo zbudował wg tego projektu. Zapraszam do wymiany opinii na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szron 26.05.2008 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Zbudował. Wersja z garażem, odbicie lustrzane.Jak ekipa? znalazłeś już kogoś w dobrych cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sako33 26.05.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Zbudował. Wersja z garażem, odbicie lustrzane. Jak ekipa? znalazłeś już kogoś w dobrych cenach? Pozdrowienia dla szanownego kolegi. Jeszcze walczę, na razie to co wołają za stan surowy to załamka . Chcę znaleźć ekipę tak do 10 czerwca. Zobaczymy.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abakadabra 28.03.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 mój typ - domek z dwuspadowym dachem wersja - dom w robiniach 3 jak na razie mamy problem z wyborem działki - mamy dwie i na obu trzeba coś burzyć szkoda że tak mało jest osób które wybrały ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts