moniga 27.07.2003 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 wkopałem 6 kregów (0.5m) ...i niestety 1 krąg "dopadła" kurzawka...przestałem dalej kopać bo wkopując nastepne kręgi moge je wkopać a kurzawka przejdzie na nastepny krąg. ( zresztą kopanie jest mozolne i nieefektywne --cigle nachodzi piasek) zależy mi jeszce na wkopaniu paru aby mieć wiecej wody ...zna ktoś metode na pozbycie się tego plynnego piasku ...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.07.2003 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 Serdecznie Ci współczuję, mnie to dopadło dokładnie na tej samej głębokości przy kopaniu szamba z kręgów, z tym że w moim przypadku była to płynna glina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drozdek 03.08.2003 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 śa na to netody(met. zamrażania), ale obawiam się, że jej koszt przekracza zasoby finansowe... obawiam się, że w tej kwestii próżne wysiłki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts