Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BUDUJACY W 2008r - szukam!!

waldibmw

Recommended Posts

Waldi założyłeś dwa podobne wątki i temat żadnego z nich nie pasuje do treści. :lol: Trzeba było założyć wątek 'Wieluń - budowa 2008' czy coś w tym stylu :lol:

Ja będę budować w 2008 jak pewnie więcej osób. Ale nie w Wieluniu :wink:

P.S. Niezła bryka 8)

Dzieki za pomoc ,szkoda ze niejeste blize ,juz Cie lubie :roll:

Może spróbuj na forum łódzkim

http://forum.muratordom.pl/grupa-lodzka,t1303-10740.htm

Możliwe też że nie ma tu nikogo z Twoich okolic.

Motorki super, ale... niebezpieczne. Strasznie się boję jak mnie taki mija żeby się nie wywrócił i żebym mu krzywdy nie zrobiła. Zwłaszcza że często szaleją między samochodami. Żeby nie było - sama uwielbiam czuć wiatr we włosach 8) Ale nie praktykuję :D

Może spróbuj na forum łódzkim

http://forum.muratordom.pl/grupa-lodzka,t1303-10740.htm

Możliwe też że nie ma tu nikogo z Twoich okolic.

Motorki super, ale... niebezpieczne. Strasznie się boję jak mnie taki mija żeby się nie wywrócił i żebym mu krzywdy nie zrobiła. Zwłaszcza że często szaleją między samochodami. Żeby nie było - sama uwielbiam czuć wiatr we włosach 8) Ale nie praktykuję :D

Jaki budujersz dom i czym go bedziesz ogrzewala???

Jaki domek to możesz zobaczyć u mnie w dzienniku. Jest wklejona wizualizacja. Projekt indywidualny więc linka do pracowni podesłać się nie da :)

A co do ogrzewania - u nas do wyboru do koloru - mamy wszystkie media w drodze łącznie z c.o. :lol: Wybraliśmy gaz ziemny - bezobsługowy :D Będzie też kominek ale raczej jako dekoracja i przytulne miejsce niż jako kotłownia. W prawie całym domu będzie podłogówka.

A Ty?