waldibmw 24.09.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Kto z szanownych forumowiczow zaczyna budowe lub remont w okolicach WIELUNIA w 2008r !!!! pozdrawiam Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.09.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Waldi założyłeś dwa podobne wątki i temat żadnego z nich nie pasuje do treści. Trzeba było założyć wątek 'Wieluń - budowa 2008' czy coś w tym stylu Ja będę budować w 2008 jak pewnie więcej osób. Ale nie w Wieluniu P.S. Niezła bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 26.09.2007 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Waldi założyłeś dwa podobne wątki i temat żadnego z nich nie pasuje do treści. Trzeba było założyć wątek 'Wieluń - budowa 2008' czy coś w tym stylu Ja będę budować w 2008 jak pewnie więcej osób. Ale nie w Wieluniu P.S. Niezła bryka Dzieki za pomoc ,szkoda ze niejeste blize ,juz Cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ja też Cię lubię Jak to Ty przy motorze to wyglądasz na strasznie sympatycznego gościa Będę Ci kibicować. Zakładasz dziennik budowy? Wtedy inni forumowicze mogą śledzić Twoje poczynania... no i podpowiedzą czasem coś mądrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 P.S.Waldi... mam propozycję. Może przerób ten wątek na budujących w 2008 gdziekolwiek. Dużo osób tu zagląda, ale widząc jak wąskie są Twoje poszukiwania nikt się nie odzywa co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 26.09.2007 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 wez mi wytlumacz pokoleji comam zrobic zeby znalezc ludzi z e swojej okolicy,oczywiscie budujacych ,razem razniejPozatym mam pytanie sama budujesz??/ pozdrawiam Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 26.09.2007 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 oczywiscie przy moto to ja ( mam ich pare sztuk} Lubisz moto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Może spróbuj na forum łódzkim http://forum.muratordom.pl/grupa-lodzka,t1303-10740.htm Możliwe też że nie ma tu nikogo z Twoich okolic. Motorki super, ale... niebezpieczne. Strasznie się boję jak mnie taki mija żeby się nie wywrócił i żebym mu krzywdy nie zrobiła. Zwłaszcza że często szaleją między samochodami. Żeby nie było - sama uwielbiam czuć wiatr we włosach Ale nie praktykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 03.10.2007 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 z moto to tak jak z orgazmem albo sie ma i lubi albo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 03.10.2007 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Może spróbuj na forum łódzkim http://forum.muratordom.pl/grupa-lodzka,t1303-10740.htm Możliwe też że nie ma tu nikogo z Twoich okolic. Motorki super, ale... niebezpieczne. Strasznie się boję jak mnie taki mija żeby się nie wywrócił i żebym mu krzywdy nie zrobiła. Zwłaszcza że często szaleją między samochodami. Żeby nie było - sama uwielbiam czuć wiatr we włosach Ale nie praktykuję Jaki budujersz dom i czym go bedziesz ogrzewala??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.10.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Jaki domek to możesz zobaczyć u mnie w dzienniku. Jest wklejona wizualizacja. Projekt indywidualny więc linka do pracowni podesłać się nie da A co do ogrzewania - u nas do wyboru do koloru - mamy wszystkie media w drodze łącznie z c.o. Wybraliśmy gaz ziemny - bezobsługowy Będzie też kominek ale raczej jako dekoracja i przytulne miejsce niż jako kotłownia. W prawie całym domu będzie podłogówka. A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 11.10.2007 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ja caly czas sie wacham niemam mediow poza woda.Zastanawiam sie nad ekogroszkiem i kominkiem dla ozxdoby,lub gaz z butli i kominek z plaszczem wodnymDworek ma 300 m na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts