RURKA 24.09.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 chcę postawić ściankę (klatka schodowa) i jednocześnie nie ograniczać dopływu światła. zastanawiałem się nad pustakiem szklanym. a może jest jakś alternatywa, gruba szyba, czy coś takiego, coś co nie jest super przezroczyste ale jednocześnie przepuszcza światło? Może ktoś ma doświadczenie związane z podobnym dylematem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stach_past 24.09.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 My myślimy o otworach w ścianach, do postawienia czegoś wewnątrz, ewentualnie doświetlone ledami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 24.09.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Jest taki specjalny system - Pillkington Profilit. Coś innego niż pustaki - grube szyby o kształcie ceowników osadzone w systemie z tworzywa, takie bardziej high tech - mój sąsiad będzie miał taką ścianę 6x5m, kolor morski w bardzo nowoczesnym "dizajnerskim" domu.http://www.polring.pl/realizacje.php?rid=28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.09.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Pilkington Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 24.09.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ale czujny! Ale ja też - w tej samej sekundzie autokorekta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.09.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ale czujny! Ale ja też - w tej samej sekundzie autokorekta! po prostu nazwa fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 24.09.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ale czujny! Ale ja też - w tej samej sekundzie autokorekta! nie do końca skuteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 24.09.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ciężko zdążyć przed Barbossą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RURKA 25.09.2007 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Jest taki specjalny system - Pillkington Profilit. Coś innego niż pustaki - grube szyby o kształcie ceowników osadzone w systemie z tworzywa, takie bardziej high tech - mój sąsiad będzie miał taką ścianę 6x5m, kolor morski w bardzo nowoczesnym "dizajnerskim" domu. http://www.polring.pl/realizacje.php?rid=28 właśnie słyszałem o czymś takim ale nie widziałem. na zdjęciach wygląda nieźle. no i wymiar można dopasować do woli. jest to jakieś wyjście , dzięki za odpowiedź, podpowiedź ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts