dekar 24.09.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witam Zastanawiam się nad kupnem projektu z pracowni Lipińskich LMP124 http://www.lipinscy.pl/project.xml?id=56453&page=1 w grę co prawda wchodzi jeszcze LMP60, ale z zewnątrz bardziej podoba mi się LMP 124 i w przypadku rozwiania moich wątpliwości raczej skłaniałbym się ku niemu. Moje obawy budzi rozwiązanie przedsionka, a w zasadzie jego brak. W związku z tym mam pytanie do braci forumowej. Jak myślicie, czy taki układ pozwala na w miarę swobodne rozdziewanie się przed wejsciem na pokoje? Projektant przewidział około 90cm wolnej ściany przy łazience, raz, że trochę daleko od drzwi, a dwa, że nie ma wiatrołapu i boję się, że będzie nieprzyjemnie wiało za każdym razem jak ktoś będzie wchodził. Oczywiście, jeżeli ktoś wybudował dom wg. tego projektu i może podzielić się informacjami z pierwszej ręki to byłbym bardzo wdzięczny, ale chętnie wysłucham też opinii osób, które mogą fachowo "na oko" ocenić to rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts