mycha. 24.09.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Szukałam , nie ma takiego tematu A w necie cięzko znaleźć inspirację na taki pokój to zakładam temacik Otóż nasz domek dopiero się buduje, ale mój drogi narzeczony specjalnie buduje dom z podwójnym garażem, aby pokój nad garażem na poddaszu się powiększył, bo tam chce mieć swoje królestwo I w takim pokoju hobby ma być barek, stół bilardowy, może jeszcze jakieś gry:roll: I mam pytanie czy ma ktoś z Was w domu taki pokój, albo w necie znalazł fajną inspirację, jak wykonać, urządzić takie pomieszczenie, bo nam brakuje pomysł Zamieszczajcie prosze zdjęcia, duuuużo zdjęć takich pokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 25.09.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 ja z zona od poczatku przewidzielismy taki pokoj nad garazem, niestety wejdzie tylko bilard 6 stopowy nie ryzykowalismy z 7 stopowym (przyjedzie za tydzien). Jest to zarazem pokoj telewizyjny (w salonie brak telewizora-celowo za telewizor bedzie sluzylo akwarium 700 litrowe). Wszystko utrzymane w barwach czerwonych lacznie z suknem stolu. Lampy takze maja klosze czerwone jak dojedzie stol i rozpakuje meble z palisandru - odcien czerwieni, stol mahoniowy to wkleje zdjecia calosci. Niedawno dojechal dywan okragly czerwony CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.09.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 ja wolę zielone stoły bilardowe w swoim domu mam taki pokój ale jeszcze nie urządzony na razie gołe 30 m2, również nad częścią garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo na 26.09.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 My meblujemy taki pokój, jest na parterze i ma wyjście na taras, do niego prowadzą podwójne drzwi. Stół ma przyjechać za kilka dni, sukno zielone, w całym pokoju wykładzina kawa z mlekiem. Planowany barek, i jakiś super wygodny fotel, gadźety bilardowe i rzutki. I to by było na tyle, Ach i oczywiście pięknie upięta biała firanka na wielkim oknie które jest akurat na wprost wejścia do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 26.09.2007 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Już sobie wyobrażam te Wasze pokoje , czekam z wielką niecierpliwością na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 03.10.2007 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Temacik spadł na 3 stronę Naprawdę na tyle domków prawie nikt nie robi sobie pokoju bilardowego , nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekXTR 04.10.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Kolega ma taki pogój u siebie w domu.Cóż moge powiedzieć.... napewno zielone scianyskórzany narożnikw jednym kątów pokoju taka mini lada barowa z kegiem od piwa (narazie nie podłaczone)do tego jakies fajne ozdoby.. sam załatwiałem mu z knajpy czerwony neon WARKA. ogólnie pokój ma fajny klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekXTR 04.10.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 ....troche inspiracji: http://images.google.pl/images?hl=pl&q=billiard%20room&lr=&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 04.10.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Super temat! Będę go z uwagą sledzić mąż chce taki pokój też nad garażem - miejsce na barek jest już wyznaczone i pociagnięta instalacja wahamy się co do wystroju mąż coś wspominał, że podoba mu się bardzo styl (nazwijmy go) morski - akwarium, jakies bibeloty w stylu koła ratunkowego czy węzłów marynarskich, barek w kształcie łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 04.10.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 a za ile mozna kupic dobry stol do snookera ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekXTR 04.10.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Kolega ma Kanclerza http://www.bilard.pl/go/_category/?idc=1_4_19jak widać ... przedział cenowy to 7 tys. No i jeszcze jedno... Czy napewno chodzi Ci o stół do snookera...? Bo stoły pokazane przeze mnie to stoły do bilarda a do snookera są 2 razy większe.... i pewnie z 3 razy droższe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 06.10.2007 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Tomek dzięki za inspiracje A tutaj sa ceny stołów http://www.allegro.pl/13410_bilard.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 22.10.2007 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 A to co , temat na trzeciej stronie ,a ja myślałam, ze wkazdym domu jest taki pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.10.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Tomek dzięki za inspiracje A tutaj sa ceny stołów http://www.allegro.pl/search.php?string=st%C3%B3%C5%82+bilardowy[/url] Ten link nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 25.10.2007 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Tomek dzięki za inspiracje A tutaj sa ceny stołów http://www.allegro.pl/search.php?string=st%C3%B3%C5%82+bilardowy[/url] Ten link nie działa Już zmieniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 27.10.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Zrobic zieloną, ozdobną podłogę z poliuretanu. Widziałem w zeszłym tygodniu tak mzrobiony bar w Zuerichu. Nawet zapytałem się o system. Technologia nazywa się DAF (decorative art floor), materiał Mastertop 1326 firmy Conica. Kolega zrobił nawet parę zdjęć, niestety tylko telefonem. Ma podesłać. Na takie pomieszczenie to ponadto bardzo fajne rozwiązanie technicznie - czysto, antypoślizgowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 26.11.2007 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Widzę że ja chyba pierwsza powklejam tutaj zdjęcia swojego pokoju hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 27.11.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ja bede miała na poddaszu pokój rekreacyjny - cała przestrzeń niezabudowana, jakieś 150mkw. W jednym narożniku zrobię centrum muzyczne-fortepian, sprzęt itd. W drugim rogu - salon kinowy. Pośrodku - przy słupie (mam takowy, podpiera konstrukcję dachu) barek. Przy oknach dachowych jakiś atlas postawię, rowerek. Wykończenie scian szczytowych - cegła i drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 30.11.2007 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Ja bede miała na poddaszu pokój rekreacyjny - cała przestrzeń niezabudowana, jakieś 150mkw. W jednym narożniku zrobię centrum muzyczne-fortepian, sprzęt itd. W drugim rogu - salon kinowy. Pośrodku - przy słupie (mam takowy, podpiera konstrukcję dachu) barek. Przy oknach dachowych jakiś atlas postawię, rowerek. Wykończenie scian szczytowych - cegła i drewno. Fajnie brzmi, to czekam na zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 24.01.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 i co z tymi pokojami hobby? czekamy na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts