Gość Laviana 28.07.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 czy ktoś buduje z SILKI w okolicy: Bielsko, Czechowice, Pszczyna?Proszę o doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 20.07.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 czy ktoś buduje z SILKI w okolicy: Bielsko, Czechowice, Pszczyna? Proszę o doświadczenia. Widzę, że nikt nie odpowiedział... Spróbuję więc ożywić ten temat. Do budowy jeszcze daleko, ale mam na oku projekt z Porotherm 25 + styro, a podoba mi się Silikat 24 + wełna. Trapi mnie pytanie czy warto zmieniać projekt. Czy znajdę chętnych do realizacji? Jednakże, zauważyłem że w powyższych okolicach (B-B, Cz-Dz) mało widać silikatów. Panuje głównie ceramika i beton kom. Kto budował/buduje w tych okolicach z silikatów? Są jakieś doświadczone ekipy? Gdzie się zaopatrzyć? Wiem, że w Kluczach koło Olkusza jest przyzwoity i relatywnie tani producent silikatów, ale kto to zbuduje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts