DPS 24.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Przede mną chrzciny w rodzinie. Nie jestem chrzestną, ale - coś wypada malcowi podarować. Złoty krzyżyk albo znak zodiaku już "zajęte". Co sensownego i niezbyt drogiego kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.09.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Z tym to zawsze jest problem. Może album na zdjęcia (sa takie piękne specjalnie dla maluszków), bądź srebrną łyżeczkę, grzechotkę lub smoczka. A może coś bardziej praktycznego czyli pościel, kocyk, bujaweczkę lub krzesełko do karmienia (tak na przyszłość). Najlepiej iść do salonu z akcesoriami dziecięcymi i samo coś ci wpadnie w ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2007 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Dzięki, Edmar, tak właśnie zastanawiałam się nad srebrną łyżeczką. Chyba ta opcja wygra, jeśli nie pojawi się ciekawszy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.09.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Ostatnio moja koleżanka miała taki dylemat, ale była chrzestną. W poszukiwaniu srebrnego ryngrafu (to jest fajny prezent) zawędrowała do złotnika, a tam na chrzciny szeroki wybór: łyżeczka, srebrna grzechotka (raczej nie do użytku), srebrny smoczek - pojemniczek na pierwsze ząbki i duży wybór rzeczonych ryngrafów). Widziałam też ostatnio sporo płyt z muzyką poważną dla niemowląt, sama się zastanawiam czy nie kupić koleżance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2007 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Oooo, dzięki, kofi, to jest bardzo ciekawa podpowiedź. Zdecydowanie zaliczę wizytę u złotnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.09.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 http://forum.muratordom.pl/co-na-chrzciny,t49103.htm?highlight=chrzciny może jakiś pomysł ci wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 27.09.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Polecam wykupienie jednostek uczestnictwa w jakimś funduszu inwestycjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2007 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 O! To jest całkiem nowy pomysł. Bardzo ciekawy, muszę naradzić się z Mężem. Dziękuję, KiZ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts