Złotowłosa 07.09.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Ja też z Kwidzyna Witam. Nie buduję, ale kapitalnie remontuję duże mieszkanie w kamienicy. Czytam narazie to forum i czytam i coraz większy mętlik w głowie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 10.09.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ja też z Kwidzyna Witam. Nie buduję, ale kapitalnie remontuję duże mieszkanie w kamienicy. Czytam narazie to forum i czytam i coraz większy mętlik w głowie mam . I tak będzie, na niektóre posty musisz brać poprawkę, a im więcej będziesz czytać tym szybciej się zorientujesz czy to są przechwałki, czy fachowe i praktyczne porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 20.09.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 A tu jest informacja o długo oczekiwanym moście na Wisle koło Kwidzyna: http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,8398155,Rusza_budowa_mostu_przez_Wisle__Kwidzyn_blizej_Gdanska.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinekjulia 28.09.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Most-ciekawe kiedy będzie gotowy Tak po za temetem -Kwidzyn to zadbane miasto ale mało się w nim dzieje i jak dla mnie za mało sklepów z odzieżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna1707 19.11.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Witam serdecznie wszystkich !!!!Ja też jestem z Kwidzyna a buduje domek w okolicach.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SlavekT 17.03.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Witam, jestem z Kwidzyna i ruszam z budową domku w Kwidzynie! Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts