Ewcia156 24.09.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witajcie! Od około roku planujemy z mężem budowę i jak pewnie większość z Was przejrzeliśmy baaardzo dużo projektów. Jeszcze 3 miesiące temu zdecydowani byliśmy na " Dom w Tymianku", ale nie podobały nam się te "korytarzyki" na górze. Ja uwielbiam przestrzeń i kiedy zobaczyłam projekt "Domku w Aloesie" zakochałam się od pierwszego wejrzenia Nie wiem jak to się stało, że wcześniej nie zwróciłam na niego uwagi. Jest wprost przepiękny i dokładnie taki o jaki mi chodziło! Bardzo się cieszę, że stworzyliście tak fajne forum! Planujemy rozpocząć budowę w przyszłym roku w kwietniu, dlatego przydadzą nam się wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.09.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witaj Cieszymy sie razem z Tobą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorisN 25.09.2007 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witaj! Tu jest wątek o domach w aloesie http://forum.muratordom.pl/domy-w-aloesie,t68441.htm Mnie też się podobają te domki ale wybrałam parterówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts