GriszaDG 26.09.2007 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 jak mówi że mu zimniej to niech ją sobie ociepli... normalne że to co było dostawione w jakis sposób izolowało tą ścianę.Na rozbiórke potrzebne było pozwolenie i tam jest wszystko napisane co i jak,jak nic nie ma o scianie to weż go osz...aj. U moich rodziców na granicy działki stał budynek gospodarczy,poniewaz dzialka obok jest niżej ,mur na granicy robil za oporowy.Przyjechal wlasciciel,z pozowleniem na rozbiorke(wazne mama musiala mu podpisac zgode na to,czy ten twoj sasiad tez cos Ci podpisywał),no wiec rozwalili ten budyneczek i zostawili urwisko,jak mu powiedziałem ze teraz trzeba to zabezpieczyć,to sie roześmiał,wiec to mnie nauczyło nie pchaj sie przed szereg,jeszcze cie sasiad bedzie musial prosic o zgde na wejscie na twój teren,która mozesz mu dać odpłatnie na przykład. pozdrawiam i zycze normalnego załatwienia sytuacji(czyli sasiad sam powienien zadbac o swoja sciane) Oczywiście pozwolenie na rozbiórkę dostałem. Czy sąsiad mi podpisał zgodę??? Dostał informację z Urzędu i nie wniósł sprzeciwu, więc jednoznacznie wyraził zgodę. Dobra, w takim razie będę go musiał sprowadzić na ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 26.09.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 jak mówi że mu zimniej to niech ją sobie ociepli... normalne że to co było dostawione w jakis sposób izolowało tą ścianę.Na rozbiórke potrzebne było pozwolenie i tam jest wszystko napisane co i jak,jak nic nie ma o scianie to weż go osz...aj. U moich rodziców na granicy działki stał budynek gospodarczy,poniewaz dzialka obok jest niżej ,mur na granicy robil za oporowy.Przyjechal wlasciciel,z pozowleniem na rozbiorke(wazne mama musiala mu podpisac zgode na to,czy ten twoj sasiad tez cos Ci podpisywał),no wiec rozwalili ten budyneczek i zostawili urwisko,jak mu powiedziałem ze teraz trzeba to zabezpieczyć,to sie roześmiał,wiec to mnie nauczyło nie pchaj sie przed szereg,jeszcze cie sasiad bedzie musial prosic o zgde na wejscie na twój teren,która mozesz mu dać odpłatnie na przykład. pozdrawiam i zycze normalnego załatwienia sytuacji(czyli sasiad sam powienien zadbac o swoja sciane) przykład co majmniej bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 26.09.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 jak mówi że mu zimniej to niech ją sobie ociepli... normalne że to co było dostawione w jakis sposób izolowało tą ścianę.Na rozbiórke potrzebne było pozwolenie i tam jest wszystko napisane co i jak,jak nic nie ma o scianie to weż go osz...aj. U moich rodziców na granicy działki stał budynek gospodarczy,poniewaz dzialka obok jest niżej ,mur na granicy robil za oporowy.Przyjechal wlasciciel,z pozowleniem na rozbiorke(wazne mama musiala mu podpisac zgode na to,czy ten twoj sasiad tez cos Ci podpisywał),no wiec rozwalili ten budyneczek i zostawili urwisko,jak mu powiedziałem ze teraz trzeba to zabezpieczyć,to sie roześmiał,wiec to mnie nauczyło nie pchaj sie przed szereg,jeszcze cie sasiad bedzie musial prosic o zgde na wejscie na twój teren,która mozesz mu dać odpłatnie na przykład. pozdrawiam i zycze normalnego załatwienia sytuacji(czyli sasiad sam powienien zadbac o swoja sciane) przykład co majmniej bez sensu bo ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts