Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom mamy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 65
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wnętrza śliczne, z charakterem,nie tylko do oglądania, ale takie, w których chciałoby się zamieszkać. Gratuluję!!!!

Chciałabym zapytać o pokój dziecięcy - jakie to meble( biały zestaw) i skąd taki śliczny różowy dywanik?

http://foto1.m.onet.pl/_m/b7534333c1da3ee4ed77c37d1f7bfc29,5,19,0.jpg

Wiecie co, ja też bardzo chciałabym jeszcze takie maleństwo..... :) Zawsze marzyłam o trójce dzieci.....niestety, skonczyłam na dwójce - chłopiec i dziewczynka. Trzecie miało byc jak skończę 30 i...... nic z tego nie wyszło bo praca - awans, bo dzieci trzeba dobrze wykształcić i zawsze sie coś znalazło. A teraz jak córka urodziła synka, to mnie normalnie aż rozpiera.....

:) :) :)

• 4 weeks później...
Zacznę od tego, ze to pierwszy moj post na Forum, mimo że zaglądam tu często od kilku miesięcy. Pragne napisać ze domek - mamo - masz piękny. Ja swój buduję niedaleko bo w Kętach, koło Bielska. Napisz mi proszę skąd wzięłaś taki piękny kominek, bo jestem nim zauroczona juz kilka tygodni. Jeżeli to możliwe to proszę o namiar na firmę. Serdecznie pozdrawiam :D

Mama dzieki za odpowiedź. Weszłam na stronę tej firmy od schodów i wygląda na to że prawdziwe dzieła sztuki wychodzą spod rąk tych panów. Mam pytanie numer dwa - obiecuję ze to juz ostatnie. Jaka firma wykonała ci drzwi wejściowe? Pytam bo u siebie nie bede robic wiatrołapu (bo w projekcie jest maly i doszlismy do wniosku, ze lepiej wogóle go nie robic), więc przydałyby się podwojne drzwi. Napisz proszę czy ta część zawnętrzna (szklana) to projekt własny czy jest normalnie w ofercie firmy? Ja parę lat spędziłam w USA i tam własnie takie podwojne drzwi się robi, ale nie mialam pojęcia ze można takie miec w Polsce :o :) Jej ale się rozpisałam - juz kończę.... Pozdrawiam :p

• 1 month później...