d5620s 25.09.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Bardzo podobają mi sie lampy sufitowe tego typu: http://luxland.home.pl/sklep/popup_image.php?pID=36 jednak znajomi odradzaja mi taki żyrandol, ponieważ :"w razie przeciągu, linki sie mogą rozbujać i klosze uderzając o siebie moga się zbić i wyrządzić krzywde domownikom!" Nie wiem co o tym sądzić. Lampa faktycznie typu bimbadło:) ale żeby az tak katastroficzne wizje .... a może to ja jestem nieodpowiedzialna ze takie zagrożeie chce rodzinie zafundować? ma ktos taką? poradźcie mi bo pojutrze chcę ja zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 25.09.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 bzdury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 25.09.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 bzdury podpisuje się ja raczej bałabym się o czyszczenie. miałam do czynienia z czymś podobnym, z tym, że z dwoma szklanymi kloszami (jeden w drugim) mocowanymi śrubeczkami. wyczyszczenie lampy bez odkręcania było niemożliwe. pomijając cechy praktyczne, lampa bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samurai_Jack 25.09.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Bardzo podobają mi sie lampy sufitowe tego typu: http://luxland.home.pl/sklep/popup_image.php?pID=36 jednak znajomi odradzaja mi taki żyrandol, ponieważ :"w razie przeciągu, linki sie mogą rozbujać i klosze uderzając o siebie moga się zbić i wyrządzić krzywde domownikom!" Nie wiem co o tym sądzić. Lampa faktycznie typu bimbadło:) ale żeby az tak katastroficzne wizje .... a może to ja jestem nieodpowiedzialna ze takie zagrożeie chce rodzinie zafundować? ma ktos taką? poradźcie mi bo pojutrze chcę ja zamówić Mam coś podobnego teraz w domu (tylko, że cztery)... Co do bujania to "śmiech na sali" jest spoko - a lobię przeciągi Problemy są 2: czyszczenie i wymiana żarówek (ale to w moim modelu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 25.09.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 hhehehe dobre bez obaw, mam i nie bujają się nawet w największym przeciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 25.09.2007 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 dzięki:) a swoją drogą- czego to ludzie nie wymyślą a z myciem dam sobie chyba radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 26.09.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 dlatego nie radzę się znajomych poproszeni o opinię wykazują nadkreatywność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts