gwiazdeczka66 26.01.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 a kto wie jak przesadzić sosnę, która rośnie w gruncie już 5 lat wysokość 180 szkoda ją ścinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 26.01.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 sosna dość łatwo sie przyjmuje, w moim przypadku przy bardzo piaszczystej glebie kilka dni ją odkopywałem i zlewałem wodą, i dalej...na poziomie około 100 120 cm, miałem dosyc, przecięcie korzeni i do nowego dołu, przechorowała i odbiła na nowo.Faktem ze była mlodsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 26.01.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Sosna dość trudno się przyjmuje.Taka 1,8 m ma korzeń palowy tej samej długości, albo i głebiej i kilka korzeni szkieletowych, kończących się 2 m od pnia.Szkoda roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts