Gość laikx 28.07.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Czy ktoś używa kotla De Dietrich? Mam na oku DTG H lub B 111-4 NEZ. (jednofunkc. stający z zasobnikiem)Nie wiem jednak czy mozna na nim polegać i jak wygląda jego eksploatacja. Czy jest mało awaryjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marc 28.07.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Niedawno kupiłem kocioł De Dietrich DTG 1205 V Diematic. Pani projektant ogrzewania podłgowego bardzo pozytywnie wyrażała się o tych kotłach. Ponadto znajomy inżynier (kierownik w firmie instalacyjnej) również go polecał. Z mojego rozeznania wynika, że są to dobre kotły. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregg 28.07.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 ..potwierdzam, równiez w dużej hurtowni w Łodzi pozytywnie wyrażali się o tej marce, ciepło mówili o 1205 Diam jak przedmówca, szczególnie o stosowanych w piecach wymiennikach ciepła / żeliwne/,pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość laikx 29.07.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 dzieki za informacje!! prosze o kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts