pawel9 25.09.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witam! Dzisiaj na budowie rozmawiałem z facetem który robim mi oferte na wykonanie szamba. MAm w związku z tym dwa pytanka: 1) szambo bedzie dla budynku blizniaczego, łącznie 3 osoby, szambo ma byc na max. 2 lata ponieważ już ciągną kanalize. On zaproponował szambo z kregów, 2 x po 4 kręgi (połączone na dole ze sobą stanowią jeden zbiornik) Szczerze mówiac to myslalem tylko o 5 kręgach. Co o tym sadzicie?? 2) no oczywiscie cena ma jutro zadzwonic, a nie wiem nawet jaki jest to rzad wielkosci? Znalazlem na internecie ze jeden krag kosztuje 60 zł. Co do robocizny to mam juz wyporwadzoną rure z domu wiec do jego zadania bedzie tylko połaczenie miedzy domem a zbiornikiem no i wkopanie szamba. Ile to moze kosztowac....?? DziekujePozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 25.09.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Szambo szczelne 5 m3 wkopanie i podłączenie do rury, materiał + wykonanie 2100.Opróżnianie to ok. 80-90 zł. Małe opróżniać trzeba częściej, ale za to jest tańsze, co jest ważne, gdy ma się kanalizację na widoku. Ja mam za jakieś 2-3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel9 25.09.2007 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 5 m3 to ile masz kregów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 25.09.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Szambo jest lite. Nie jest kręgowe, choć tak było w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts