qiciaq 26.09.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Chciałam ostrzec wszystkich przed kontaktami z tą firmą. Firma zajmuje się sprzedażą opraw gipsowych, adres: http://www.sklep.mactelight.pl/ Swoje zamówienie złożyłam 30 lipca i do tej pory nie mogę zamknąć tematu. Zamówiłam dwie oprawy na kwotę ponad 400zł. W między czasie kontaktowałam się z firmą, żeby zrezygnować z zakupu jednej z opraw, miły pan zapewniał, że nie ma problemu, napisałam oficjalnego maila. Termin dostawy drugiej oprawy bardzo się przeciągał i tłumaczono to okresem urlopowym, wtedy jeszcze nie wiedziałam jakie to szczęście, że w ogóle można się tam dodzwonić i ktoś odpowiada na maile...Oprawa dojechała w końcu 31 sierpnia. Pracownik firmy obiecał mi zwrot pieniędzy za oprawę, z zakupu której zrezygnowałam na konto po powrocie z urlopu osoby odpowiedzalnej za obsługę konta... pieniędzy nie otrzymałam do tej pory. I żeby nie było zbyt różowo, oprawa, która dojechała okazała się być uszkodzona! Kontaktowałam się z firmą wielokrotnie i oficjalnie mailowo i telefonicznie. Na początku pracownik firmy obiecał skontaktować się z producentem i dowiedzieć o toku postępowania reklamacyjnego. Ostatnia moja rozmowa miała miejsce 3 września i od tamtej pory nie ma z tą firmą żadnego kontaktu.Nikt nie odpowiada na maile, telefon również nie odpowiada.A ja straciłam ponad 400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts